פוינט

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifפוינט

יש לי פוינט שבא מהעצם, שזה סבבה לגמרי אבל בכל זאת אני רוצה פוינט יותר יפה שבא גם מהאצבעות, אני שעה מותחת אותו על הריצפה ואני יכולה לעשות אותו גם עם האצבעות אז רק בעזרת הידיים.. איך?איך אני מצליחה לשפר ת'פוינט שיהיה מושלם בלי הידיים? מקווה שהבנתם

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifוואווו../images/Emo2.gif

איזה גרוע ניסחתי.. מבורך המבין את דבריי :S

אממ..

תעבדי על השרירים שמעל האצבעות.. כי את האצבעות לא מקפלים.. אלא השרירים שמעליהן הם אלו שמורידים אותו למטה.. נראלי
אני מקווה שאני לא טועה פה יותר מדי.. אבל ככה אני עשיתי בזמן האחרון וזה עובד טוב..! תנסי להחזיק אותן מקופלות עם הפוינט כמה שיותר זמן.. תמצאי את השרירים האלה מעל לאצבעות! GOOD LUCK

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאיזה תרגילים עשית בדיוק?

אני שונאת שנתפס לי הפוינט>.>

tamarbsor

New member
אם הבנתי נכון...

את מעוניינת לשפר את הפוינט שלך נכון? אם כן, יש כמה שיטות לחיזוק השרירים של קשת הרגל: 1. תנסי לגלגל כדור (לא כדורסל או משהו גדול, משהו שמתאים בגודלו לגודל כף הרגל שלך), בעזרת כף הרגל והאצבעות תגלגלי אותו ממך וחזרה אליך. 2. בחנויות לריקוד מן רצועת גומי ארוכה. את יכולה לבקש מהמוכרת שתראה לך תרגילים לפוינוט (אחד מהם הוא לשים את הגומי סביב כף הרגל ולהחזיק את קצוות הגומי בידיים ופשוט לעשות פוינט ופלקס כנגד הגומיה, ולנסות לעבוד גם על האצבעות בנפרד- קשה!)

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

לא הבנתי איך לגלגל את הכדור ואני לא יקנה עכשיו ת'גומי הזה, אין באילת ישראדאנס ולא ראיתי באתר גם ת'גומי הזה, גם ככה לא הייתי קונה טחח.. תודהבכ"ז

אממממ....

יש לי כמה תרגילים... בטח שמעת על התרגיל עם הגומייה-->עובד רק אם עושים את זה נכון!!! והתרגיל השני זה לשבת בישיבה שפופה כזאת על הפוינט שאת נשענת על הידיים

tamarbsor

New member
תרגיל מאוד מסוכן!

כף הרגל בנויה מהרבה מאוד עצמות קטנות. התרגיל הזה מאוד לא מומלץ כי הוא שוחק את העצמות זו כלפי זו ולא ממש עובד על השרירים- שבסופו של דבר מפעילים אותם כאשר עושים פוינט. התרגיל הזה מסוכן! לכן בכדי לעבוד על השרירים של הפוינט (סביב קשת הרגל), יש לעשות תרגילים לשרירים! כמו שאמרתי קודם ועוד בחורה הוסיפה על תרגילים עם גומיות.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאבל הקשת שלי מצויינת

אני רוצה להרגיל את האצבעות שלי להיות כלפי מטה כשאני עושה פוינט כדיי שהוא יראה יותר מתוח

tamarbsor

New member
אז תעבדי על האצבעות

את יכולה בשיטות שתיארתי קודם לחזק ולהגמיש את השרירים הרצויים. בעזרת השיטה של לשבת על הקשת או על האצבעות לא יצא לך שום דבר, רק נזק לעצמות ולעור המסכן. גם כמו שאמרה כאן מישהי אחרת לעבוד על טונדו זה חשוב, במיוחד במעבר בין דמי פוינט לפוינט מלא (גם בתרגיל בגומיה). אגב בעזרת הגומיה הזו ניתן לעשות מגוון רחב ביותר של תרגילים, לאו דווקא לפוינט, ניתן גם לעשות תרגילי גמישות שונים לחלקי הגוף כמו רגלים, ידיים, שכמות, גב וכדומה.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאז לסיכום

לעשות תרגילי טונדו ופלקס פוינט על הריצפה בראשונה?

tamarbsor

New member
גם לעשות טונדו

ולעבוד במיוחד על המעבר בין הדמי פוינט (כרית האצבע) לפוינט המלא, וגם אם לא בא לך לקנות את הגומיה הזו (שאם עוד לא הבנת אני מאוד מאוד ממליצה עליה...
) אז כדאי לך לנסות את התרגילים עם הכדור (אפילו בבית ליד הטלביזיה, מייד אחרי סט תרגילי הבטן, שבטח הציעו לך לעשות יום יום, ואחרי ששכבת עם הרגלים על הקיר בפיסוק....) (כמובן אני צוחקת, חיזקי ואימצי, ותשקיעי, זה חשוב וטוב!!! ורק כך מגיעים לתוצאות) (אני נשמעת ממש זקנה הא... טוב נו...)

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifעוד לא הבנתי

איך עושים עם הכדור והלוואי היה לי קיר פנוי בשבילי ובשביל הרגליים שלי
כמה סוגריים שתהיי בריאה

למעלה