פגישה

נורית44

New member
../images/Emo142.gifפגישה

את דן הכרתי לפני מספר שנים במהלך התמחותי בבית החולים עברו מאז מספר שנים ואת דן לא ראיתי. לפני זמן מה כשעברתי בפרוסדור המחלקה הבחנתי בגבר נאה וחסון שעומד בצד התקדמתי לעברו לבי פעם והלם בחוזרה כן זהו דן,חיבוק חם ונשיקה על הלחי הסמוקה זכיתי לקבל מדן.מפעת חוסר הזמן לא הצלחנו לשוחח ודן הציע שניפגש בסוף היום לכוס קפה,הצעתי לו להגיע לחדרי אשר במרפאה וציינתי ששם אהיה לבדי. וכך אכן היה בדיוק בשעה 17.00 נקישה בדלת היה זה דן זר ורדים אדום החזיק בידו ניכנס הניח את הזר על השולחן וניגש לעברי הצמיד גופי לגופו חיבק אותי חזק ליטף שערי הביט עמוך לתוך עניי ובקולו הנעים אמר '' זמן רב עבר מאז פגישתנו האחרונה''...חיוך עלה על פניי. בלהט נשק לשיפתותי ופשט מעלי את החלוק הלבן נותרתי מולו בחזיה תחרה שחורה ותחתון חוטיני תואם. ליטף בידיו את צידי גופי ואת שדיי ונשק לצוארי הורדתי מעליו את חולצתו וליטפתי את חלק גופו העליון ונשקתי לגופו נשיקות רכות יד אחת ירדה לכיוון מכנסיו פתחתי הכפתור וגם הרוכסן ומכנסיו צנחו מעליו על הריצפה מהר מאוד מצאנו עצמנו ערומים לשונו ליקקה את פיטמותי הזקורות ידיו ליטפו את צידי גופי ואת ישבני נצמדתי לגופו ואת ידיי העברתי לאורך גבו בלשוני לקקתי את צוארו ואת חלק גופו העליון. יורדת על ברכיי לכיוון איבר מינו הזקור את עיניו הוא עוצם ואת גופו מפקיר בידיי ,ביד אחת מעבירה אצבעותי על איבר מינו הזקור ובידי השניה מלטפת את בטנו התחתונה. מתענגת ומענגת מאיבר מינו שיוצא וניכנס מפי מעסה קלות את הבייצים החמות ובשיפתותי נוגסת בהן קלות.דן נאנח ובקול חנוק אומר לי '' רוצה לחדור לתוך גן העדן שלך''כן אני עונה רוצה לחוש אותך בתוכי תוך שניות הספיק לשלוח יד למיכנסיו אשר על הריצפה ולשלוף מהכיס את הקונדום בשיניו פותח האריזה ומגלגל אותו על האיבר הזקור ידיי מעסות את האשכים החמים והמלאים, גופי רוטט ובוער אט אט מוביל דן אותי למיטה שנימצאת בחדר משכיב אותי על הגב כשרגליי פסוקות נעמד מולי ואת לשונו מעביר מקודקוד ראשי ועד כף רגלי בשתי ידיו אוחז בכפות רגליי ונושק להן קלות שולח מבט חד לתוך עניי ושואל ''אפשר''? מושכת אותו אלי ומכוונת את האיבר הזקור פנימה אט אט חודר לתוך גן העדן הרטוב והחם שלי עוצמת עניי ואת שפתיי נושכת קלות איבר מינו מטייל בתוכי בין מיציי הרבים גופו נע קדימה ואחורה בקצב אחיד ברגע מכווצת שריריי וסוגרת על האיבר הזקור שתקוע עמוק בתוכי דן נאנח ונשימותיו הולכות וגוברות מרפה שרירי והקצב הולך וגובר קדימה ואחורה הנשימות הולכות ונעשות כבדות. מפי יוצאות גניחות שמעידות שעומדת לגמור בקול קורא בשמי וכך אומר ''תגמרי תגמרי גם אני גומר''צעקה של שנינו יחדיו מעידה שיחד גמרנו.. ראשו נופל בין שדיי בשתי ידיי מלטפת ראשו ולמצחו נושקת נשיקה רכה ומתוקה מרים ראשו מביט לתוך עניי ומחייך... פגישה סוערת ונסערת אכן זו היתה את דן לא ראיתי ולא שמעתי ממנו מאז אותה פגישה זכרון וחויה מדהימה נותרה מאותה פגישה נורית

עונג19

New member
עונג

אני בחור בן 19 שהפנטזיה שלו זה אישה מבוגרת,לא כסטיה אלא פשוט הניסיון שלכן מרתק אותי ורצוני היחיד זה לגרום לך הנאה,אפשר גם רק לדבר ככה אני יוכל ללמוד ממך...

דקל19

New member
זה יכול להיות

גם לא פנטזיה אם את רוצה,ודרך אגב אחלה סיפור שמסוגנן היטב,נראה לי שאת סופרת או משהו כזה

יש פנטזיות פשוטות כמו פגישה

ישנם פנטזיות גם לדבריפ פשוטים כמו מפגש שכזה חושני של גבר ואשה לסטוץ מעשי ומענג

עונג19

New member
משאלה

מחפש משהיא שתלמד אותי את גוף האישה,איך לענג אותה, באמת לא סתם סוטה אלא באמת מעונין לדעת ולענג

למעלה