סכמ"ש

../images/Emo142.gifסכמ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-קרוסלה-שרית חדד משהו שעשה את השבוע-יומולדת לניקה חזרות ונסיעה מוזרה עם דיאנה לראשל"צ משהו שהרס את השבוע-הכל שטויות !! מה קניתם השבוע- איפור ומתנה
ציטוט השבוע-"הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה" תוכנית\סרט השבוע-החיים זה לא הכל,ארץ נהדרת,נשות הטיסיים וחטופים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-צילומייםם
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחנים ! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור אליסה רותם ניקה ועמיתווש
הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-כל השירים של המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי החיים שליי האור בחיי!!!! שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדייווה הבינלאומית המספר1!!!!!!!!! המושלמת שליי בכל הגלקסיה כולה!!!! משהו שעשה את השבוע-דיבור עם ליאור בפלאפון המבין יבין יאנה???? אנחנו חייבות לספר לליאורוש חחחחחחחחח ידוע ידוע שאני משוגעת חחח יאנה אני עוד לא בריצפה בדרך חחחחחחחח יש לך חברה משוגעתתתת אני מתה עלייך יאנוש רק את מבינה למה התרגשתי היום הרגת אותי ותכנסי לפורום דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף משהו שהרס את השבוע-שליאור לא באה אליי היא הייתה בראשל''צ והיא לא באה מה קניתם השבוע-ביקה החדש בראשל''צ מסגרות לתמונות לתלות בקיר בחדר שליי ציטוט השבוע-ארנבי תרגיעי כבר מה יש לך היא לא פה יאנוש זוכרת??? חחחחחחחח התחרפנתי המבין יבין תוכנית\סרט השבוע-האח הגודל חוזרים הביתה,הרווק,גיא פינס,חטופים,דאוס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את עליזה בבצפר חחחחחחחח האישה הזאת קורעת אותי המבין יבין ושיאנוש תקפיץ אותי עם המילות קסם שאסור להגיד לי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין לי מושג חחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז המלאכית המושלמת שליי האהבת חייי המושלמת שליי החיים שלייי האור בחיי!!! האוויר לנשימה שליי היא הכל הכל בשבלייי נודרת!!!!!!!!! לריטוש המלכה הדייווה הבינלאומית המספר1!!!!!!!!!!!!!! המושלמת שלייי בכל הגלקסיה כולה!!!!!!!!! נודרת אתן הכל הכל בשבלייייייייי אתן האור בחייי!!!!!!!!!!!,ללאורוש,לארתור,לרותם,ליאנוששש,לניקה,לעמיתוש אוהבת אותכם!!!!!!! הערות-ליאורוש דוגמנית על שלייי תמונה מושלמת!!!!!!!!! מתה עלייךךךךך חיים שליי את את באה אליי היום מחכים לך בקוצר רוח!!!!!!!!!!!!! לב יווווווווווו אהובתי!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע-אין

עונה../images/Emo215.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-שריף-מבולבל,ליאור נרקיס-קפה או סרט משהו שעשה את השבוע-הרבה דברים
משהו שהרס את השבוע-מיבחנים מה קניתם השבוע-פיצעפקס
ציטוט השבוע-יש הרבה תוכנית\סרט השבוע-לא יצא לי לראות השבוע טלוויזיה חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחויבות אישית
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מיבחן בלשון מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם הערות- תמונת השבוע-

עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- בן אל : מוצא בך, חחח שיר מהמם חרשתי
משהו שעשה את השבוע- הייתי סופ'סוף בת''א אצל אהוובתי
משהו שהרס את השבוע- הייתי אמורה להיות היום בהופעה של גליתוש , ב-10:30 בבוקר אבל קרה משהו! חח לא נורא אפילו גלית אמרה יהיו עוד הרבה היזדמנויות , ניסתפק בזה
מה קניתם השבוע- חח אני וחברה נסענו מ-9 בבוקר עשינו סיבוב בכל נצרת, עד שמצאנו בגדים יפיים חח קיצר שוופינג רציני
ציטוט השבוע- הכל לטוובה
תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים, משחק החיים , הכל דבש, וכמובן שמשששש
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליראות כבר את גלית אחרי הלידה חחח ושתיהיה לידה קלה בעזרת השם
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפררררר, חחח לחזור ללימודים אחרי הרבה זמן שלא
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לג'ני שלי חח
הערות- .... תמונת השבוע- חיייייייייייימ''

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- האלבום של מאיה רוטמן הראל סקעת - לאן, להתקרב, אלייך, מילים Jason Derulo - In My Head, Whatcha Say Jay Sean - Down Mariah Carey, Ludacris & The Dream - Ribbon (Remix) Lady Gaga & Beyonce - Telephone ליהי עטר - איתו לנצח משהו שעשה את השבוע- שיעור פיתוח קול, הופעה, מצאתי עבודה.. משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- ג'ינס, חולצה וכובע ברנואר, אלבום הופעה של דודו טסה ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שחרוררררררררררר!!!!!! ועבודה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום. אני זורם מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם.. אתם משתפרים חח תמשיכו לכתוב עוד ועוד.. הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח

עונה

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-הפרוייקט של עידן רייכל משהו שעשה את השבוע-היום הולדת של ניקה ונסיעה עם ליאורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו שהרס את השבוע-כלום !!
מה קניתם השבוע-בגדים לקיץ ונעליים
ציטוט השבוע- אז מה שוב נפלתי ?לא מעדת
תוכנית\סרט השבוע-מה אתם הייתם עושים חובה ליראות !!!
נשות הטיסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הצגה של ליאור מחכה לצחוק עליך !!
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-נראה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ליאור ניקה ורותם !!
הערות- תמונת השבוע-אין לי על המחשב הזה ..

עוונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- אין ! שיר השבוע לא של לירז-i hate evrething about yoU משהו שעשה את השבוע-יומולדת
ובר מצווה של אח של חברה
משהו שהרס את השבוע-מבחן !! מה קניתם השבוע-בגדים
ציטוט השבוע-שוב דיאנה נופלת
תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יצאה לתל אביב עם ליאור ודיאנה :] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כמות של מבחנים
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ליאור ודושה :] הערות- תמונת השבוע-

למעלה