סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo142.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

ZoHaRoT

New member
מסכמשת אחלה שבוע:]

היום הכי טוב בשבוע: ראשון ורביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה+ חברים אחרים:] אה! ואמפי חדש!:]] ספר השבוע: לא קראתי.. בעע... סרט השבוע: - סדרת השבוע: - שיר\דיסק השבוע: אליי- הראל סקעת ציטוט השבוע: "ואיזה מזל שיש לי אותך. מה הייתי עושה בלעדייך?" תמונת השבוע:

מאיה54321

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא קרה משהו מיוחד ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: סנייפלד שיר\דיסק השבוע: אלייך- הראל סקעת ציטוט השבוע: תמונת השבוע

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה. בטוח היה כזה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא זוכרת כל כך... ספר השבוע: סיימתי את "זה שמחכה", ספר טוב הסוף מאכזב.. למרות שהגעתי למסקנה שזאת המטרה. אז זה יותר מתקבל. סרט השבוע: כל כך הרבה סרטים אני רוצה לראות! סדרת השבוע: עספור. גדול גדול גדול. שיר\דיסק השבוע: "אלייך"- הראל סקעת. לא יאומן כמה חורשים פה בבית על השיר הזה והוא עוד לא נמאס. ציטוט השבוע:"לא קונים יותר קמח!" תמונת השבוע: העצלנות... שבוע נפלא לכולם!

מאיה54321

New member
באיזה ערוץ הסדרה עספור?

ועל מה היא מדברת? אני מקווה שאני לא מפדחת את עצמי ושזאת לא סדרה שכולם מכירים ורק אני לא חחחח

מאיה54321

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

עכשיו ניזכרתי שהיתה בגיא בפינס כתבה על הסדרה. נראה נחמד, אני אחפש בויאודי.

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: אתמול הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מישהו חדש בעבודה שמוצא חן בעיניי, אני מוצאת את עצמי מחייכת כמו מפגרת בגללו
ספר השבוע: סרט השבוע: "התנגדות" סדרת השבוע: "חטופים" שיר\\דיסק השבוע: יותר מידי, קשה להחליט
ציטוט השבוע: "לא את" זה לא יוצא לי מהראש..חח תמונת השבוע: מחר אני באילת ל-3 ימים בע"ה
שבוע טוב לכולם!!

שלגיה 14

New member
הפסקת פרסומות בקדם.. מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים כיפיים ספר השבוע: תהלים (מותר לכתוב שוב. עבר זמן
) סרט השבוע: סדרת השבוע: בטי שיר\דיסק השבוע: "אלייך" ציטוט השבוע: "את ניגנת בשבילי עד אחרון מיתרייך" תמונת השבוע: שבוע נפלא

ranch22

New member
סיכמוש :)

היום הכי טוב בשבוע: אין לי מושג, אני זוכרת? כנראה שישי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אממ... שישבת ספר השבוע:לא קראתי :/ סרט השבוע:"מזל תאומים" עם חברה בקולנוע :) סדרת השבוע:"חטופים"[יצא לי לראות את הפרק הראשון"] ו"סרוגים" שיר\דיסק השבוע:לא שמעתי... ציטוט השבוע:ממ.... תמונת השבוע:-

למעלה