לכולם! רוצים רשימה של קודים לסימס? קודם תבקשו! אחר כך נדבר...
K Katelin New member 12/10/03 #1 ../images/Emo142.gifלכולם! רוצים רשימה של קודים לסימס? קודם תבקשו! אחר כך נדבר...
K Katelin New member 12/10/03 #3 אתה יכול לחפש בעצמך! אבל לי יש רשימה של 37 קודים שיכולים לעבור אליך בלי בעיות! אתה עדיין יכול להתחרט...
אתה יכול לחפש בעצמך! אבל לי יש רשימה של 37 קודים שיכולים לעבור אליך בלי בעיות! אתה עדיין יכול להתחרט...
K Katelin New member 12/10/03 #6 קודים נבחרים: water_tool-בית על אי interests-שינוי אישיות mansion-נקודות בית מלאות edit char-יצירת דמות חדשה visitor_control-שליטה באורחים אלה הכי טובים....
קודים נבחרים: water_tool-בית על אי interests-שינוי אישיות mansion-נקודות בית מלאות edit char-יצירת דמות חדשה visitor_control-שליטה באורחים אלה הכי טובים....
S shmulik15 New member 12/10/03 #5 www.simil.vze.com עמוד צ'יטים, אף אחד לא צריך להתחרט, וחברה, אני מתחיל לרחרח פה ריב, את תרגעו!
K Katelin New member 12/10/03 #9 ../images/Emo163.gifאה,זה? ולזה אתה קורה ריב?! היו לי בפורומים אחרים<לא של תפוז>ריבים הרבה יותר גדולים... לא כל עקיצה זה ריב,ולא כל לעג זה התחלה לריב!
../images/Emo163.gifאה,זה? ולזה אתה קורה ריב?! היו לי בפורומים אחרים<לא של תפוז>ריבים הרבה יותר גדולים... לא כל עקיצה זה ריב,ולא כל לעג זה התחלה לריב!
S shmulik15 New member 12/10/03 #11 אני יודע, גם פה היו ריבים רציניים אבל אני מזהיר מפני ריב, עמוס מרון מנהל הפורום לא יהיה בפורום בימים הקרובים, אז תשמרו על הסדר... |אזהרה|
אני יודע, גם פה היו ריבים רציניים אבל אני מזהיר מפני ריב, עמוס מרון מנהל הפורום לא יהיה בפורום בימים הקרובים, אז תשמרו על הסדר... |אזהרה|
S shmulik15 New member 13/10/03 #17 כן כן שמענו ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif
S shmulik15 New member 12/10/03 #12 כמה ../images/Emo32.gif להכנס ווקשה ../images/Emo3.gif דף תחרות עלה בסימיל, אתם מוזמנים לקרוא, להתרשם ולהשתתף (עוד כמה שעות תוכלו להשתתף) בא לכם להיות היום בצ'אט נגיד ב 22:30?
כמה ../images/Emo32.gif להכנס ווקשה ../images/Emo3.gif דף תחרות עלה בסימיל, אתם מוזמנים לקרוא, להתרשם ולהשתתף (עוד כמה שעות תוכלו להשתתף) בא לכם להיות היום בצ'אט נגיד ב 22:30?