כנסו רגע

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifכנסו רגע

בסוף הסרטון הזה, יש קטעים מיצירות.. אז איך קוראים ליצירה הכי אחרונה?? תודה לעונים

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאוף, אני לא מוצאת

את זה ביוטוב אני פשוט רוצה לראות את כל הקטע בטוח שזה ג'יזל?

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifבאתי לכתוב שכבר לא משנה

כי כבר מצאתי אבל תודה בכל מקרה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאני מנצלשת את עצמי../images/Emo207.gif

קבלו איזה ילדה מפגרת.. כתבתי בהודעה האישית שבמסנג'ר שאני מתגעגעת למגמת מחול אז תראו שיחה.. Noam ت אומר/ת: איך אפשר להתגעגע... :] אינליניק אומר/ת: למגמה לא לבצפר Noam ت אומר/ת: אני יודעת שלמגמה..אבל אמרתי זה מוזר שאת מתגעגעת.. אינליניק אומר/ת: למה מוזר? Noam ت אומר/ת: כי רק את מתגעגעת אז זה מוזר..לא משנה אינליניק אומר/ת: חח לא רק אני Noam ت אומר/ת: את ומריה ולימור אינליניק אומר/ת: טחח מאיפה את יודעת על האחרות? Noam ت אומר/ת: בטוח הן Noam ت אומר/ת: כי כל הבנות מהכיתה לא מתגעגעות אינליניק אומר/ת: דווקא זה מוזר, אם הן כל כך אוהבות לרקוד..הם היו מתגעגעות לזה Noam ت אומר/ת: מתגעגעות לרקוד אבל לא למגמה אינליניק אומר/ת:
אז מזה המגמה? Noam ت אומר/ת: המגמה זה המורות המסגרת המערכת...... אינליניק אומר/ת: והשיעורים Noam ت אומר/ת: עזבי את לא מבינה לא משנה אינליניק אומר/ת: חוץ מזה את בכלל אין לך מה לדבר..יצאת מהמגה כנראה שאת לא אוהבת אינליניק אומר/ת: אוקיי Noam ت אומר/ת: מה הקשרררררר...אם יצאתי מהמגמה זה אומר שאני לא אוהבת לרקוד ?! אז כנראה שאת לא יודעת מה זה מגמה אינליניק אומר/ת: אני יודעת מזה אבל עזבי זאת לא הנקודה אולי פשוט אצלי הנקודת מבט על זה שונה לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים: אני יודעת מזה אבל עזבי זאת לא הנקודה אולי פשוט אצלי הנקודת מבט... או שהיא חסמה או שהיא יצאה בכ"מ היא קלטה שהיא יצאה דפוקה

דנה EF

New member
מה הבעיה איתה?

היא לא אוהבת כנראה את המגמה אצלכם.. לא שהיא לא אוהבת לרקוד.. מה הבעיה?

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

היא אף פעם לא באמת השקיעה, והיא היתה בעצם סתם עזבי את לא מכירה אותה

למעלה