../images/Emo142.gifאני מנצלשת את עצמי../images/Emo207.gif
קבלו איזה ילדה מפגרת.. כתבתי בהודעה האישית שבמסנג'ר שאני מתגעגעת למגמת מחול אז תראו שיחה.. Noam ت אומר/ת: איך אפשר להתגעגע... :] אינליניק אומר/ת: למגמה לא לבצפר Noam ت אומר/ת: אני יודעת שלמגמה..אבל אמרתי זה מוזר שאת מתגעגעת.. אינליניק אומר/ת: למה מוזר? Noam ت אומר/ת: כי רק את מתגעגעת אז זה מוזר..לא משנה אינליניק אומר/ת: חח לא רק אני Noam ت אומר/ת: את ומריה ולימור אינליניק אומר/ת: טחח מאיפה את יודעת על האחרות? Noam ت אומר/ת: בטוח הן Noam ت אומר/ת: כי כל הבנות מהכיתה לא מתגעגעות אינליניק אומר/ת: דווקא זה מוזר, אם הן כל כך אוהבות לרקוד..הם היו מתגעגעות לזה Noam ت אומר/ת: מתגעגעות לרקוד אבל לא למגמה אינליניק אומר/ת:
אז מזה המגמה? Noam ت אומר/ת: המגמה זה המורות המסגרת המערכת...... אינליניק אומר/ת: והשיעורים Noam ت אומר/ת: עזבי את לא מבינה לא משנה אינליניק אומר/ת: חוץ מזה את בכלל אין לך מה לדבר..יצאת מהמגה כנראה שאת לא אוהבת אינליניק אומר/ת: אוקיי Noam ت אומר/ת: מה הקשרררררר...אם יצאתי מהמגמה זה אומר שאני לא אוהבת לרקוד ?! אז כנראה שאת לא יודעת מה זה מגמה אינליניק אומר/ת: אני יודעת מזה אבל עזבי זאת לא הנקודה אולי פשוט אצלי הנקודת מבט על זה שונה לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים: אני יודעת מזה אבל עזבי זאת לא הנקודה אולי פשוט אצלי הנקודת מבט... או שהיא חסמה או שהיא יצאה בכ"מ היא קלטה שהיא יצאה דפוקה