כנסו לפה!

../images/Emo142.gif כנסו לפה! ../images/Emo142.gif

חשבתי על משהו: ירון וליה הם בעצם אחים מאותו אבא, אבל זה לא הגיוני שזה מה שיקרה כי ברור שליה וירון יהו בסוף ביחד, ולכן הגעתי למסקנה שאבא של ליה זה לא שאול. זה כנראה אודי או מישהו אחר! מה נראה לכם? ממי שקורא ספויילרים שלא יענה כדי לא להרוס לאלה שלא רוצים לדעת מה יקרה. תודה!

../images/Emo142.gif ועוד משהו ../images/Emo142.gif

הם כל הזמן מזכירים שליה היא הבת האמיתית של שאול וריקי לא... וזה נראה לי קשור!

yuli c

New member
גם אני חשבתי על זה...

ותאמת זה טריק ידוע בטלנובלות שכולם חושבים שהזוד הראשי הם אחים ובסוף מתברר שהם לא. זה היה ב"בובה פראית" וב"סלסטה".

../images/Emo142.gif אבל נראה לך שאבא שלה זה

אודי? כי זה כאילו עכשיו היא נשואה לאח שלה - קובי!!

amc22

New member
כן, גם אני חשבתי על זה שליה וקובי

אחים... נראה לי שליה קובי בטוח אחים (אני חושבת ככה לכן זה לא ספויילר), אבל נראה לי שזה שלוש אחים: או שזה ליה, קובי וירון, או שזה ליה, קובי וריקי.

../images/Emo142.gif לא נראה לי

לדעתי:
קובי וליה אחים מהאבא - אודי.
ריקי וליה אחיות מהאימא - נירה.

amc22

New member
תותי גירל../images/Emo26.gif

אחלה!! ת'אמת, עכשיו אני גם חושבת כמוך
אגב, איך קוראים לך ובת כמה את?

לא הגיוני ../images/Emo4.gif

בגלל שנירה שכבה עם אודי רק פעם אחת וזה היה לפני שנה אם אני לא טועה וליה לא בת שנה (
)

yuli c

New member
תותי גירל...

לא נראה לי הגיוני שאבא של ליה זה אודי... אני חושבת שמתישהו יבוא מישהו מהעבר של נירה...

חחחחחחחח

ככה גם אני חושבת.. הרי בפרסומות אומרים שליה בהיריון וזה... ow,ill guess we will see...

amc22

New member
אה, תותי, ראיתי מה כתבת לי למטה,

כתבתי לך מסר אישי!

shirakl

New member
כבר אמרתי את זה ממש מזמן...

דיברנו על זה כבר פעם וזה בדיוק מה שאני אמרתי
די ברור ששאול הוא לא האבא של ליה. מצד שני, לדעתי גם אודי הוא לא האבא שלה, כי זה יעשה את הסדרה לדי מגעילה - כאילו קובי וליה אחים ואז היה כאן מקרה של גילוי עריות במשך שנים... ואני מניחה גם שנירה יודעת ששאול הוא אל האבא, אז אם היא יודעת שאודי הוא האבא, איך היא נתנה לליה וקובי להתחתן??? בקיצור - אני מניחה שיש כאן עוד מישהו מהעבר של נירה שיגיע פתאום, ויתברר שהוא האבא של ליה.

אני חושבת ש...

שריקי וליה אחיות לא רק מצד האימא ושהן מאותו האבא ושבטח נדע בהמשך הסדרה מי זה האבא הזה...

shirakl

New member
אבא של ריקי מת כשהיא היתה בת שנתיים

זה פרט ידוע בסדרה

shirakl

New member
הם לא יעשו סיפור

שגם אבא של ריקי בעצם חי, כי זה עלוב לעשות שני סיפורים אותו דבר...

../images/Emo142.gif עכשיו אחרי שאמרתם את כל זה

באמת נראה לי שאודי לא אבא של ליה כי אחרת נירה לא הייתה מסכימה שהיא וקובי התחתנו. בטח היה לנירה עוד מישהו פעם כששאול לא התייחס אליה או משהו כזה.

למעלה