חידה

סיונול

New member
יאאאאאא תשובה אחת נכונה, אני לא

חסרת ידע לגמריי:) יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נננננננננם

brz

New member
שנה שעברה היו יותר

אבל אם אני לא טועה השנה היה רק אחד את מחכים למשיח עם ברי סחרוף

The Macker Girl

New member
השנה רק אחד, "מחכים למשיח"

שנה שעברה השתתפו "האדמה בוכה", "באתי ממך", "ילדה סוכר" ו"מדברים על שלום" (מקום שני!!!). אם אני לא טועה...

The Macker Girl

New member
לא, "איפה הבנות" לא נכנס

ו"מי אמר אני" לא יצא בדיוק כסינגל רשמי, אז גם הוא לא היה במצעד...

../images/Emo142.gif חידה 8 ../images/Emo142.gif

איזה שני שירים מהאלבום "שמע ישראל" יצאו ראשונים לרדיו

חבוב תן קצת לאחרים!!!

שלא יודעים
אולי תכתוב אתה כאן קצת חידות ? נגמר לי...

../images/Emo142.gif חידה 9 ../images/Emo142.gif

בליריקס שלמטה יש 10 טעויות מי ימצא
מוקי - רוץ נתי ?לאן אתה הולך בלילה חורף שכזה כל הנשים שלא טעמת כל המקומות שלא תראה ואתה שוב שותה, נתי, לכאב הזה שבחזה וחושב "אולי פיספסתי?" אבל אתה טועה היא כבר כאן, מחכה לך מזמן אולי אתה לא מבין ואולי אתה סתם לא מובן תגיד לי מה יש לך לחפש שם? קר ומעונן האוויר מריח גשם ואתה פתאום קטן ,אבל הרוח לא תיקח אותך אתה רוצה לעוף ולמצוא מה שאין בך וזה מרגיש כאילו זה בורח בין האצבעות ממך אבל בבית חם והיא שלך כשאתה בוכה אז היא בוכה רד אלינו נתי - השמיים לא לך רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך כל הדיבורים האלו בטלוויזיה בסוף עוד ישגעו אותך זה נראה כאילו יש להם איזה חיים שאין לך ותמיד שקרים והבטחות, פונטציאל וציפיות ?למי בכלל יש סבלנות לחכות יש כל כך הרבה שאלות שצריכות תשובה עכשיו תן לי טיפה של רגש בעולם ממוחשב ?כי מה זה משנה בסוף כל הדיבורים שדיברת ?מה זה משנה בסוף כל המחשבות שחשבת כל מה שיהיה אתך זה רק הטוב שטעמת כל מה שיזכרו ממך זה רק הטוב שהשארת אני רואה איך נתי עוד שואל ולא יודע שהוא כבר מצא תעצור לרגע להקשיב מה הנשמה רוצה רוץ אליה נתי - הלב לוקח אותך אליה מה שאתה קוצר זה מה שאתה זורע רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך מצאתם

סיונול

New member
נראה לך שלא ניסיתי? אה.. באמת

שניסיתי!!! נשבעת לך.. עכשיו את סתם צוחקת על שאני טיפשה נכון?!!? כן.. אני יודעת!!! נם נם נם נם נם נם נם נם נם נם חחחחחחחחחחחחח טוב תגלי לי תתשובה:)

MiToOsH

New member
הנה ../images/Emo104.gif

מוקי - רוץ נתי ?לאן אתה יוצא בלילה חורף שכזה כל הנשים שלא טעמת כל המקומות שלא תראה ואתה שוב שותה, נתי, לכאב הזה [סתם הוספת] שבחזה וחושב "אולי פיספסתי?" אבל אתה טועה כי היא כבר כאן, היא מחכה לך מזמן אולי אתה לא מבין ואולי אתה סתם לא מובן תגיד לי מה יש לך לחפש בחוץ? קר ומעונן האוויר מריח גשם ואתה מרגיש פתאום קטן ,אבל הרוח לא תיקח אותך אתה רוצה לעוף ולמצוא מה שאין בך וזה מרגיש נוזל בין האצבעות ממך אבל בבית חם והיא שלך כשאתה בוכה אז היא בוכה רד אלינו נתי - השמיים לא לך רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך כל הדיבורים האלו בטלוויזיה בסוף עוד [סתם הוספת] ישגעו אותך זה נראה כאילו יש להם איזה [סתם הוספת] חיים שאין לך ותמיד שקרים ואכזבות, פונטציאל וציפיות ?למי בכלל יש סבלנות לחכות יש מיליון שאלות והן צריכות תשובה עכשיו תן לי חתיכה של רגש בעולם ממוחשב ?כי מה זה משנה בסוף כל הדיבורים שדיברת ?מה זה משנה בסוף כל המחשבות שחשבת כל מה שיהיה אתך זה רק הטוב שטעמת כל מה שיזכרו ממך זה רק הטוב שהשארת אני רואה איך [סתם הוספת, אני חושבת] נתי עוד שואל אבל לא יודע שהוא כבר מצא תעצור לרגע תקשיב מה הנשמה רוצה רוץ אליה נתי - הלב לוקח אותך אליה מה שאתה קוצר בסוף זה מה שאתה זורע רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך

bugib

New member
תיקון למשפט אחד..

יש מיליון שאלות *בראש* והן צריכות תשובה עכשיו

התיקון המלא

- איפה שיש הערות ותיקונים ?לאן אתה יוצא בלילה חורף שכזה כל הנשים שלא טעמת כל המקומות שלא תראה ואתה שוב שותה, נתי, לכאב
הזה
[לא נכון!!! זה ככה ] שבחזה וחושב "אולי פיספסתי?" אבל אתה טועה כי היא כבר כאן,
היא
(סתם נוסף) מחכה לך מזמן אולי אתה לא מבין ואולי אתה סתם לא מובן תגיד לי מה יש לך לחפש בחוץ?
שם
(היה חסר) קר ומעונן האוויר מריח גשם ואתה מרגיש פתאום קטן ,אבל הרוח לא תיקח אותך אתה רוצה לעוף ולמצוא מה שאין בך וזה מרגיש
כאילו
(היה חסר) נוזל בין האצבעות ממך אבל בבית חם והיא שלך כשאתה
עצוב
(את תיקנת כשאתה בוכה) אז היא בוכה רד אלינו נתי - השמיים לא לך רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך כל הדיבורים האלו בטלוויזיה בסוף
עוד
[סתם הוספת - לא נכון!!! זה קיים] ישגעו אותך זה נראה כאילו יש להם
איזה
[סתם הוספת - לא נכון - גם זה היה קיים] חיים שאין לך ותמיד שקרים ו
הבטחות
(כתבתי בהתחלה אכזבות זה לא נכון), פונטציאל וציפיות ?למי בכלל יש סבלנות לחכות יש
מיליון
(כל כך הרבה) שאלות
והן
(ש...) צריכות תשובה עכשיו תן לי חתיכה של רגש בעולם ממוחשב ?כי מה זה משנה בסוף כל הדיבורים שדיברת ?מה זה משנה בסוף כל המחשבות שחשבת כל מה ש
יהיה
(תקח) אתך זה רק הטוב שטעמת כל מה שיזכרו ממך זה רק הטוב שהשארת אני רואה
איך
[סתם הוספת, - לא נכון!!! זה ככה] נתי עוד שואל ולא יודע שהוא כבר מצא תעצור לרגע תקשיב מה הנשמה רוצה רוץ אליה נתי - הלב לוקח אותך אליה מה שאתה קוצר בסוף זה מה שאתה זורע רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך

bugib

New member
הנה המלא

אולי בדיסק זה כתוב אחרת, אבל ככה הוא הקליט את זה לאן אתה יוצא בלילה חורף שכזה? כל הנשים שלא טעמת כל המקומות שלא תראה ואתה שוב שותה, נתי, לכאב שבחזה וחושב "אולי פיספסתי?" אבל אתה טועה כי היא כבר כאן, מחכה לך מזמן אולי אתה לא מבין ואולי אתה סתם לא מובן תגיד לי מה יש לך לחפש בחוץ שם קר ומעונן האוויר מריח גשם ואתה מרגיש פתאום קטן אבל הרוח לא תיקח אותך אתה רוצה לעוף ולמצוא מה שאין בך וזה מרגיש נוזל בין האצבעות ממך אבל בבית חם והיא שלך כשאתה עצוב אז היא בוכה רד אלינו נתי - השמיים לא לך רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך כל הדיבורים האלה בטלוויזיה בסוף ישגעו אותך זה נראה כאילו יש להם חיים שאין לך ותמיד שקרים ואכזבות, פונטציאל וציפיות ?למי בכלל יש סבלנות לחכות יש מיליון שאלות בראש והן צריכות תשובה עכשיו תן לי טיפה של רגש בעולם ממוחשב ?כי מה זה משנה בסוף כל הדיבורים שדיברת ?מה זה משנה בסוף כל המחשבות שחשבת כל מה שתקח אתך זה רק הטוב שטעמת כל מה שיזכרו ממך זה רק הטוב שהשארת נתי עוד שואל אבל הוא לא יודע שהוא כבר מצא תעצור לרגע להקשיב מה הנשמה רוצה רוץ אליה נתי - הלב לוקח אותך אליה מה שאתה קוצר זה מה שאתה זורע רוץ נתי - היא מחכה לך רד נתי - היא פה רק בשבילך

The Macker Girl

New member
אה???

מיכלוש, יש לך כמה טעויות (ויכול להיות שסתם לא הבנתי את התיקון המסובך שלך עם הפרחים הסוגריים...): "אתה שוב שותה, נתי, לכאב שבחזה" (בלי "הזה") "כי היא כבר כאן, היא מחכה לך מזמן" (ה"היא" זה חלק מהשורה. לא הבנתי בתיקון שלך אם הורדת או הוספת אותו) "וזה מרגיש נוזל בין האצבעות ממך" (בלי "כאילו") "כל הדיבורים האלה בטלוויזיה בסוף ישגעו אותך" (בלי "עוד") "זה נראה כאילו יש להם חיים שאין לך" (בלי "איזה", ושוב לא הבנתי אם הורדת הוא הוספת את זה) "ותמיד שקרים ואכזבות, פוטנציאל וציפיות" (זה לא "הבטחות", זה "אכזבות"!) "יש מיליון שאלות בראש והן צריכות תשובה עכשיו" (המילה "בראש" חסרה לכם) "כל מה שתיקח איתך זה רק הטוב שטעמת" (למה "יהיה"???) "נתי עוד שואל ואל יודע שהוא כבר מצא" (מאיםה הבאתם את המשפט "אני רואה איך..."???)

למעלה