חדשות

ramoni

New member
../images/Emo142.gif חדשות

מפי אתר microcust:The next single, "Sing for Absolution", should contain a completely remastered version of Muscle Museum called "Muscle Museum (the Animatronic Elbow)" and a new b-side "Allied Spirits". The video of 'sing for absolution" has been recorded last december in Alaska, it should be broadcast next week on musical channels. The single will be released, as announced on microcuts last month, on April the 19th in Dvd, Cd & limited Vinyl edition. כן חברה יש שיר חדש בשם Allied Spirits, בנתיים עוד לא מצאתי אותו בקאזה, או ברשת אבל יהיה שווה לחכות כי מאז צאת אבשלושן הB סיידס נשמעים מושקעים ביותר מאשר איך שהם נשמעו בתקופת שואוביז וגם אוריגין(להוציא מ דד סטאר ואין יואור וורד). ממסתבר מההודעה זה שהם היו באלסקה בשביל לצלם קליפ גם ל sing for absolution בנוסף לקליפ שהם צלמו ל B&H. לא ברור אם הם סימו לצלם אותו, מ שבתוח ש Sing for כבר גמור, עכשיו בטח עובדים על הארטוורק שיכלול דיסק, איפי ודידי(כמיטב המסורת שלהם בעת האחרונה...)

Fish in the sea

New member
תיקונים קלים:

דד סטאר ואין יור וורלד הם לא בי-סיידס, אלא איי-סיידס. הסינגל שכולל את שניהם הוא מה שנקרא איי-סייד כפול, כלומר סינגל עם שני שירים מובילים שיצאו לרדיו. הבי-סייד שם הוא הקאבר לקאן טייק מיי אייז אוף יו. מיוז, אגב, עשו זאת כבר בעבר עם פילינג גוד/הייפרמיוזיק.
נראה לי שהדיווחים על צילום קליפ ל-B&H היו מעט מוקדמים. לא נשמע לי הגיוני שהם צילמו שם שני קליפים ויש לי ההרגשה שסינג פור אבסולושן יהיה הסינגל האחרון מהאלבום הזה. אוף, איזה בחירת סינגלים איומה, אני ממש לא מבין את זה. אחד השירים החלשים באלבום, לצד היסטריה.
בנוסף לדיסק רגיל ודיוידי הסינגל יכלול מהדורה מוגבלת של וייניל (יענו תקליט) ולא אי.פי כמו שכתבת. אי.פי זה לא ממש קשור לפה. בלי להיכנס להסברים מיותרים- אי.פי זה משהו בין סינגל לאלבום (LP) מבחינת האורך. כל טוב.

ramoni

New member
טוב קודם כל אדום עולה....

אני מסכים אם מה שאמרת , כמות הסנגלים שמפציצים מהאלבום עולה על המותר, עד כמה שהשירים טובים לא צריך להפוך את זה לסדר גודל של 5 סינגלים, תאמין לי שאני גם לא מבין למה מוציאים את Sing for ו B&H(כבר הודיעו מראש לפני כמה חודשים שהוא יצא... סורי) שלפי דעתי היתי מכנה אותם שירים דיסקרטים, שלא נועדו לקהל הרחב אלה לאלה שיקנו את האלבום וישקיעו בסאונד שלו, לאב דוקא ש sing for הוא שיר מאוד שונה משאר השירים באלבום, ובהחלט לא מיצג אותו. זו עוד סיבה שהוא לא היה אמור לצאת כסינגל, אבל בכל זאת מדובר בשיר מעולה . B&H אני דוקא סקפטי לגביו, מצד אחד הוא מאוד מושך והוא יכול למשוך אל הלהקה קהל יעד חדש מצד שני השיר הזה הוא שיר מאוד משובך ומיוחד, ושיווקו יוריד מהתדמית שלו. הנה מיוז צדקו בכל שלא הוציאו את citizan earlised וצדקו בכך השיר הזה הוא מעין כרטיס ביקור לאוריגין, כי הוא ממש מיצג את הקו התיאטרלי שלו, ורק המאזין שיקנה את האלבום יזכה לשמוע את יצירת המופת הזאת. אז כל שגם B&H מתאים לסוגיה. איפי זה בעצם תקליט דמו או גרסה מיוחדת של שיר, מצטער שלא קראתי(אני והאנגלית שלי) כנ"ל לגבי מה שאמרת על דד סטאר ואיניורוורלד. ידעת שאי בי סייטז מאוד לא חדש בעולם המוזיקה כן(רמז, זה קשור לתיקונים שלך..)? ואילו אי סייטז זה מושג שקים רק כמה שנים.?.. ומה לעזאזל אמרת על היסטריה?? תחזור שוב..

ramoni

New member
ואם כבר הסטריה...

בטקס הבריטס הם הופיעו עם Hysteria , זו היתה הופעה מדהימה, מלאה בפירוטכניקה וקישוטים מוזיקלים אופינים שמאט ודום בדרך כלל נותנים לשירי הופעות, זה הביצוע הכי טוב ששמעתי לשיר עד כה ואני ממש חושב שהוא מתעלה על הסטודיו, בעיקר בגלל התופים והריטרדנדו דמאט נתן בסיום. להורדת ההופעה:http://www.microcuts.net/uk/news.html 142 מגה בית זה לא עד כדי כך נורא...

positive energy

New member
תגיד

למה ל-Citizen Erased אתה קורא Citizen earlised? אני זוכר שראיתי את השם הזה באיזה מקום אחר, אבל אני לא זוכר ממש מה הקטע שלו

ramoni

New member
תגיד..

למה אני חושב שאתה נכנס לפורום רק בשביל לקטול אותי בכל דרך זמינה.. תשמע לפעמים טועים אין מה לעשות, הבגרות שלי באנגלית (3 יחידות) היא המפלט האחרון לזה לכך שעוד אנסה להשקיע איך שהוא בשפה או במקצוע

positive energy

New member
מה???

למה נראה לך שאני מנסה לקטול אותך??? פשוט ראיתי אותך כמה פעמים כותב citizen earlised במקום erased וגם אני חושב שראיתי את השם הזה בעוד איזהשהו מקום אז חשבתי שיש לזה סיבה... אני לא מבין איך הגעת לזה שאני מנסה לקטול אותך ההפך, אני מאוד מעריך את הדעות שלך בקשר למיוז בכל מקרה אם פגעתי בך איכשהו אני מצטער

ramoni

New member
אתה לא צריך לבקש סליחה

פשוט תכיר במגבלות זה הכל.. ואני מודה על המילים היפות שאמרת, בקשר ל earlised אין לי מושג מה המשמעות, אולי תביא לי פה את אבן שושן ואני אדנדש לו מילה חדשה.

למעלה