המלצה חמה

../images/Emo142.gif המלצה חמה

למעסה מדהימה בשם אריאלה אושפיז, שמעסה בשיטת האיורוודה. הייתי אצלה אתמול, בהמלצת חברה, והיה פשוט תענוג
יצאתי אחרי שעה וחצי מרחפת ואני בטוחה שאחזור אליה שוב. אישה מקסימה, מקצועית ועיסוי שעושה רק טוב לגוף ולנפש (לנשים בלבד).

../images/Emo130.gifמחיר, איפה היא מקבלת ואם אפשר

גם טלפון.(זה עיסוי מיוחד?במה הוא שונה מהעיסויים הרגילים? אני נוהגת לעשות שיאצו אבל לאחרונה גם זה לא עוזר להפיג את המתחים...) תודה!

היא לוקחת 200 ש"ח לשעה וחצי של

עונג צרוף. איורוודה הוא עיסוי של כל הגוף בשמן שומשום חם. זה לא עיסוי עמוק וחזק כמו העיסוי השוודי, אבל למרות שהוא עדין, הגוף יוצא רגוע ומאושש. לדברי אריאלה, זה כמו טיפול 10,000 לגוף. היא מקבלת אצלה בבית. את הכתובת והטלפון אני אשלח לך במסר (יו נואו) מהפלייר שלה ראיתי שהיא עושה עיסויים בסגננות שונים.

א י ו ש י

New member
בסוף לא הלכת לענת../images/Emo12.gifממליצה בחום!!

ענת נוימן המדהימה!! מקבלת אצלה בבית 150 לשעה עונג צרוף זה בלשון המעטה

Danret

New member
אוי, עשיתן לי חשק

אפשר גם פרטים של המעסות במסר?

היא הודית?

כי אם כן- פגשתי אותה פעם ורק מהרכות שלה אמרתי לעצמי שאני חייבת ללכת אליה לטיפול. עכשיו זה יהיה בטוח. בנתיים אני הולכת לענת (שאיושי ממליצה)... טוב, אני בכלל חושבת שכל אחד צריך ללכת באופן קבוע לעיסוי כלשהו (אופן קבוע יכול להיות גם פעם בחודש)... פשוט צריך לעשות שוויץ בראש שזו לא פרוילגיה אלא משהו שעוזר לגוף ולנפש- ואין דבר חשוב מזה ופשוט לעשות את זה
איזה כיף לך... אני אחכה כבר לאחרי אוגוסט... כדי שבאמת זו תהיה שעה וחצי .... לירון

למעלה