היום שלי- חמישי

../images/Emo142.gifהיום שלי- חמישי

טוב והיום שלי הוא.... שעה ראשונה-חלון
שעה שניה -חלון
שעה שלישית-תנ"ך עם מורה חדשה ומעצבנתתתת!! שעה רביעית-תנ"ך עם מורה מעצבננננת!!! שעה חמישית-ספורט עם המורה הכי כייפית בעולם!! שעה שישית-חלון
בקיצור אני לומדת היום רק שלוש שעות!!!!!!!!!!!!!!

שלי..

שעה ראשונה: תנ"ך איכסה שעה שנייה: ^^ שעה שלישית: היסטוריה כ"כ משעמם. שעה רביעית: ת.האומנות היה מדהים שעה חמישית: הסטוריה די זה היה הדבר הכי משעמם בעולם! קיצר חרא של יום.

וואי איזה כיף לך!../images/Emo110.gif

לי היה: שעה 1: תנ"ך.. שומדבר מיוחד שעה 2: ספורט.. כנ"ל
שעה 3: אנגלית.. היה בכתה עכביש ע-נ-ק-י
זה העביר הרבה מהשיעור:p שעה 4: אנגלית.. משעמם ביותר
שעה 5: ביולוגיה.. כל השיעור קישטתי לחברה שלי תיומן אז עבר מהר לאללה:p שעה 6: ביולוגיה מעבדה.. היה ממש ממש נחמד.. ניסוי וכלזה.. כל עוד עושים משו אז זה לא משעמם
בתחילת השיעור 1 הילדים כזה כמו ישן עם הראש על השולחן.. היה עם הראש מסובב.. והמורה קוראת לו "שחר!! שחר! שחרר! שחררררררררר!!!! אם אתה לא..." וכולם כזה "לא קוראים לו שחר!!"
אבל המורה ממש חמודה [היא גם המחנכת.. היא סבבה לגמרי
] שעה 7 [ועוד חצי משמינית]: ביולוגיה מעבדה.. המשך של זה^^ היה נחמד.. נשארנו קצת אחרי כי לא סיימנו אבל בקטנה.. היינו אמורים להשאר 8 אבל רוצים להעביר לנו אתזה ליום אחר.. אני מאוד מקווה שהם לא יתקעו אתזה בשעת 0...

DEANC

New member
חופש../images/Emo3.gif

שעה ראשונה: הסטוריה. הגעתי בזמן
(טוב נו, איחור של 5 דקות בערך אבל לפני המורה!) מישהו/י העיר/ה משהו למורה והיא שכחה להכתיב, היה משמח
שעה שניה: הבעה. המורה הכתיבה על שני סוגי פסקאות, שונא את סגנון הלימוד הזה, זה כמו ללמוד ישר מהספר לבד.
שעה שלישית: גאומטריה. היה סבבה (ממשיכים עם מעגלים).
שעה רביעית: אנגלית. היה בסדר, שוב כתבנו לה חיבור
שעה חמישית: לשון. ממשיכים עם שם המספר, עצוב כמה שזה קל וכמה שמתקדמים לאט.
שעה שישית: מעבדת ביולוגיה. ב-י-ט-ו-ל-
שעה שביעית: מעבדת ביולוגיה. ב-י-ט-ו-ל-
שעה שמינית: מגמת ספורט. לא נשארתי. המגמה כ"כ חפיפניקית ולא מלמדת שאני לא מאמין שהפסדתי משהו. בקשר לכותרת: זוכרים את היום בו תחזרו לבית הספר מחופש סוכות? עד היום ההוא לא אתקרב לבית הספר - יש לי גשר.

ואוו! כמה זמן לא כתבתי כאן.

היום שלי: שעה ראשונה: שעת אפס
, ממש ממש משעמם... שעה שנייה: ספרות, המורה הזאת ממש חופרת! ואי. היא מכתיבה לנו את הדעות שלה כעובדות
שעה שלישית: ^ שעה רביעית: היסטוריה - היה בוחן... ממש קל, הלך טוב!
שעה חמישית:אומנות עיונית, ראינו סרט, היה ממש מעניין! שעה שישית: תנ"ך, היה דיי משעמם, אבל התחלנו באיחור של איזה 20 דקות ללמוד כי חיפשנו כתה ללמוד בה
יום ממש נחמד! למדתי עד אחת!! הכי מוקדם איי פעם בנתיים D:

chronophobia

New member
נה נה נה נה ../images/Emo175.gif

שעה ראשונה ושנייה: חשבתי שביטלו לנו הסטוריה אז לא באתי (בסוף הייתה מורה מחליפה והמחנכת כעסה על כולם). שעה שלישית ורביעית: מתמטיקה. משעמם! ציירת ובקושי הקשבתי למה שהיא אומרת. שעה חמישית: הסטוריה. היה רגיל. שעה שישית: חינוך. עוד פעם דיברנו על מחוייבות אישית. שיעה אחרונה: טכנולוגיה. יש לנו מורה ממש טוב D: והיה מצחיק שלחברה שלי הגיע SMS ואז כזה על כל הכיתה הצלצול שלה "היי מה עיניינים הבאתי לך SMS אחושרמטה" XD

שיה7

New member
היום שלי:)

שעה 1 היה עם המחנכת בגלל קרה משהו למישהו שכבה מעלינו. שעה 2 מתמטיקה- היה מצחיק:) שעה 3- ספורט- בחדר כושר. לא עשינו כלום. שעה 4- ספרות הייתה מורה מחליפה ולא עשינו כלום שעה 5+6- אומנות מעשי. היה ממש כיף:) שעה 7+8- לימודי חובה מדעים :/

abs7

New member
יום עצוב ..

שעה ראשונה ושניה- תנ"ך. שיעור מצחיק.. המורה התחילה להסביר את הפירושים למילה להזדיין שזה גם לחכות ולא הפסיקה להגיד להזדיין כל השיעור... שעה רביעית וחמישית- אנגלית. נו משעמם כרגיל... שעה חמישית: כימיה. היום אחד העצובים שהיה לי בחיים. אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל מישהו בנתניה נהרג בתאונת דרכים כאן מתחת לבית שלי. מסתבר שהוא היה בוגר הבית ספר שלנו ואח של חברה שלי. הקיצר נכנסנו לשיעור כימיה והמורה התחילה לבכות עד כמה שהוא היה תלמיד מקסים ואישיות נהדרת. היא שחררה אותנו כדי ללכת להלוויה. זה פשוט נורא שמתים על כזו שטות כמו מרוץ מכוניות.

לה לה לה

שעה 1: ספורט. סתם שיחקנו כדורסל היה מפגר. שעה 2: חינוך- דיברנו על המחויבות האישית... אין לי מה לקחת
שעה 3: ספרות. כתבנו הרבה. שעות 4-5: לשון. בשעה הראשונה היה בוחן קל ובשעה השנייה למדנו. מתישהו למורה צילצל הפלאפון והיה לה את הצלצול של השיר פתיחה של מסודרים
שעות 6-7: מחשבים. חצי כיתה לא הייתה אז סתם עשינו דברים קלילים.

למעלה