דיון

PinkHorse

New member
../images/Emo142.gifדיון../images/Emo142.gif

טוב אז החלטתי שהפעם אני הפתח דיון..הוא לא משהו אבל שהיה....: 1) זה משנה לכם עם הסוס שאתם רוכבים אליו טהור גזע? 2) זה ממש אידיוטי-זה משנה לכם מה הצבע של הסוס שאתם רוכבים אליו?
אני יודעת..יודעת שאלות מאווווווודדדד עלובות!

אמ......

זה יותר "שאלון" מ"דיון"............ 1) לא, זה תלוי ב"אישיות" חחח של הסוס אם כיף לרכב עליו או לא..... 2) לא........מה לעזאזל הקשר?! :/

S H I L G I

New member
אממ...*שאלון*

1) ממש לא 2) לא, אבל זה כיף להסתכל עליו ובמיוחד להצטלם איתו

אמממ....../images/Emo182.gif

1) זה משנה לכם עם הסוס שאתם רוכבים אליו טהור גזע? ממש לא, אין לי שום בעיה לרכב על סוס טהור גזע או לא טהור גזע, זה לא משנה, תלוי באופי של הסוס ולא בדבר אחר. 2) זה ממש אידיוטי-זה משנה לכם מה הצבע של הסוס שאתם רוכבים אליו? הצבע והיופי הם דברים שוליים, אם הסוס שלי סוס מעולה, אופי טוב וכ'ו, מה זה משנה מה הצבע שלו?

barakcastro

New member
תשובות!

1. בעיקרון לא אבל אם אני צריך נגיד לרכב על סוס טורוברד אז זה שונה מאשר לרכב על מוסטאנג...{איזה הפכים..חחחח} 2. לא במיוחד..

עונה לשאלון ../images/Emo13.gif

תלוי, לפעמים לטהורי גזע יש מגז יותר חם, צעד יותר שונה... אבל סבבה בכיף!
לא משנה לי הצבע אבל תמיד כיף לרכב על סוס יפה
~שרי~.

Unreachable

New member
חחח

לא ולא אם הסוס שאני רוכבת עליו הוא נשמה ומדהים ומלך (כפיר) לא משנה לי מה הצבע שלו או איזה גזע הוא אני לא חושבת שלמישהו כן כמובן, זה כיף לרכב על סוס יפה ומבריק וידה ידה ידה אבל זה לא באמת כל כך משנה ת'חלס. חוץ מזה שאם משקיעים, כל סוס יכול להיות יפה (רובם לפחות)

TauraMan

New member
הצבע וטוהר הגזע../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הם גורמים משנים, אומנם סוס טהור יהיה שווה יותר מסוס לא טהור עם אותו מבנה ותוצאות ויכולת, אבל סוס לא טהור יכול להיות הרבה יותר טוב מסוס טהור. למשל אין דבר כזה וורמבלוד טהור, הוורמבלודים הם תערובת של גזעים שהורבעו במשך שנים עד שהגיעו לתוצאה הסופית של הוורמבלודי ספורט של היום. ועכשיו לשאלון, הגזע לא משנה לי, ממש לא (למרות שיש לי סלידה מערבים), אבל לגבי הצבע, כמה שאני חושבת שאפור זה מדהים(
) אני אתאבד אם הסוס שלי יהיה סתם אפור ולא אפור מושלם (רק על אפור מושלם שווה להשקיע כל כך הרבה זמן בלנקות
)

dixie chick

New member
אני דוקא חושבת הפוך

אולי סוס שסתם רוכבים עליו בחווה ובאמת יש לו נשמה טובה והוא מדהים וחמוד אז לא כ"כ משנה באמת איך הוא נראה ומה הצבע שלו. אבל זה עושה ממש טוב על הנשמה לדעת שהסוס שאני מתחרה עליו יפיוף מושלם
, ואם הוא היה מכוער אז עדיין הייתי אוהבת אותו ורוכבת עליו אבל זה היה קצת מבאס אותי. כשרואים סוס יפה זה עושה חשק לרכב עליו... גם אם הוא לא שלך, אז פי כמה וכמה אם הוא כן שלך... זה כמו בחורים חהחהחה... את תצאי עם מישהו נחמד אבל עדיין תמשיכי לחלום על בראד פיט...

ייייייאאאאאאיייי דיון ../images/Emo13.gif פעם אני

פתחתי כאלה
נגמרו לי הרעיונות..!
ממש לא דווקא הסוסים המעורבים הכי טובים!
לא הכיא בל עדיף חום או שחור

abct

New member
אני עונה!

לפי דעתי, ברמה של נוער, שעוד יש הרבה עבודה על הרוכב בנוסף לעבודה על הסוס, זה לא כל כך משנה אם הוא גזעי או לא, העיקר שיהיה לו אופי נורמלי ושיהיה מסוגל לעשות את התרגילים שמבקשים ממנו. אבל אנשים שמתחרים במקצים ה"קשוחים", אין מה לעשות חייבים סוס קשוח. ולפחות אצלינו (ריינינג) סוסים שהם לא גזעייים בדרך כלל יהיו פחות מוכשרים ופחות חזקים, ואז גם האלמנטים יהיו מוגבלים ברמה שלהם. ואין מה לעשות... מבנה גוף הוא גורם מכריע והוא בדרך כלל בא עם סוסים גזעיים... אה, ובקשר לצבע: אם הייתם יודעים על מה אני רוכבת
, אז לא, ממש לא משנה.

טוי בוי

New member
לא צבע לא משנה...

אבל אם אני קונה סוס אני בטוח יבדוק גזע וקו דם וזה היה חשוב לי למה שאני רוצה את הסוס...

תשובות

1+2 ממש אבל ממש ממש לא משנה לי זה דפוק להתייחס לזה אבל ממש דפוק ואםאת יודעת שהשאלות עלובות למה את עושה תדיון הזה???

popi199

New member
אממ...

1. לא אכפת לי. 2. לא במיוחד אבל אני לא כ"כ אוהבת פיינטים.

למעלה