דיווחי שיעורים

פינת דיווחי שיעורים ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

דווחו על שיעורים שעברתם בקלילות, ללא סטנדרטים גבוהים!! לא צריך לכתוב באופן משעשע, מענין, זורם, רהוט או כל דבר אחר
לא צריך לכתוב דיווח ארוך. הדיווח יכול להסתכם בכמה מילים. הדיווח שלכם יכנס ליומן השיעורים שנמצא בקישור הזה נו, אז למה אתם מחכים?

deep ocean

New member
טוב, אתם מאלצים

אותי להתאמן בקונג פו, בשביל שיהיו פה דיווחים
תראו כמה אני מקריבה בתפקיד הזה!! מי חשב שלנהל פורום יכריח אותי להשתתף בכל מיני אימונים משוגעים, קפיצות, בעיטות, פורמות ועוד כל מיני תעלולים. השיא היה זה הקרבות!!! ועוד איזה קרבות? קרבות מול כל התלמידים!! למה מה קרה? אנחנו במופע כלשהו?? אמרתי לסוכן שלי שאני מתפטרת מהג´וב הזה!!!
פתאום הוא בא עם הקרבות האלו...מה הוא חושב לעצמו המורה הזה? מה זאת אומרת מי זה הסוכן שלי? אני סוכנת סמויה, ואני משתתפת בשיעורים מתוך אילוצים בלבד. שמעת kiru מתוך אילוצים בלבד!!! נראה לך שאני נהנית להישאר שני שיעורים ברצף?! אתה עלית עלי. זה באמת חשוד כל הקטע הזה. שני שיעורים ברצף!!!! טוב, אז אני אמשיך להקריב את עצמי למען ניהול הפורום ואתם תמשיכו לשבת בשקט ולא לדווח על שיעורים
חהחהחחהחהחה
i loooooooooooove kung-fu and i love myself too

deep ocean

New member
השיא היה

שהסוכן שלי ביקש ממני להשתתף בשיעורי אומנות היכולת. אמרתי לו- אבל המורה שם אמר שזה קשה, שזה דורש הרבה, שלא כל אחד יעמוד בזה. הסוכן שלי (mr. jones) אמר לי שזה ממש לא מעניין אותו! הוא שמע על אומנות היכולת שאחרי שלומדים אותה, אפשר להיות מה שרוצים. זה לא נראה לו בכלל, והוא לא מבין איזה כשפים עושים שם. אמרתי לו שאני מפחדת, והוא אמר לי ניקיטה (אה, זה שמי) ממתי את מפחדת? אמרתי לו, טוב אני אלך לשם, אבל רק לכמה שיעורים. באתי לכמה שיעורים. בשיעור הראשון דרכתי על קקי (תראו איזה הקרבה!), אחר כך הכריחו אותי לעשות מדיטציה, הכריחו אותי לרוץ (אלה, משוגעים אלה)!!!. אפילו היה שיעור אחד שהוקדש כולו לתלמידה אחת וכל השאר היו אמורים להפיק את המיטב מהשיעור. לא יאומן מה שהתפקיד שלי דורש ממני... ביקשתי מהסוכן שלי בונוס אחרי שהבאתי לו הקלטות עם השיעורים הוא אמר לי עבודה טובה (אם אתם מתעקשים הוא אמר good job sweetie) את משוחררת משיעורי אומנות היכולת את מקבלת בונוס של 10,000$ (אתם מוזמנים לחגוג איתי מחר) אבל לשיעורי קונג פו את ממשיכה ללכת!!!! שאלתי אותו-אבל למה????? הוא אמר, כי אני מייעד לך בעתיד תפקיד חדש. את לא יכולה להיות מרגלת כל החיים. שאלתי אותו מה התפקיד?? הוא אמר לי, אה, שומרת הראש שלי כמובן. כאילו דהההאאאא????!?!!

soulbird

New member
חחחחחחחחחחח אם משהו

היה קורא לי sweetie הייתי ישר נותנת לו בעיטה מעגלית צידית . מה זה sweetie ???

Lagrangian

New member
עגור לבן

הייתי בשיעור קונג פו עגור לבן - ועכשיו אני באמת רואה את ההבדל בין אמנות לחימה קשה לאמנות לחימה רכה :)

deep ocean

New member
אצל מי?

תגיד, אתה מתאמן בבה-גווה, טאי צ´י ו....עוד משהו? וספר קצת על השיעור

Lagrangian

New member
לא, זה מספיק..

הלכתי לראות מה עושים שם וכו´. דווקא היה נחמד, אני כנראה אלך לשם פעם בשבוע כי עובדים על גמישות וכו´, למרות שאולי זה עומס גדול מדי. הלכתי להוד השרון, אצל צחי שוחט עם ידידה שרוצה להתחיל ללמוד שם. חוץ מהרבה תרגילי גמישות, יש בסגנון תנועה מעניינת של אגרוף אחד קדימה ואחד אחורה בו זמנית, כנראה לשם איזון או משהו.. עכשיו גם אני יודע בדיוק אילו שרירים אחראים על עליה במדרגות, הליכה וכו´..
כאן ג´ודי לוץ אהרונוב שטוקהולם

soulbird

New member
הייי הוא הסיפו שלי

הוא בן אדם מדהייים . גדול מהחיים !! שיעורים שלו מעולים!!! אוווווחחח סיפו שלי!!!!!
כל פעם אני יוצאת מהשיעורים שלו עם פנינות כחמה אחרות ומחודשת מבחינת כוחות. תדע לך שהוא מדהייייים!

deep ocean

New member
טאי צ´י - דני פיכמן

אולי בקרוב אוכל לדווח לכם על שיעורים שלו
ראיתי היום מודעה באוניברסיטה, שהוא מתחיל להעביר שיעורים בדשא של האוניברסיטה (עוד כמה ימים) כנראה חינם. אני לא יודעת כמה זה יהיה רציני שם, אבל אני אבדוק את זה.. טוב, אני הולכת ל-

Lagrangian

New member
הוא מורה מעולה?

איפה השיעורים? לא ראיתי את המודעה. זה במסגרת האוניברסיטה או מרכז הספורט?

deep ocean

New member
אני היום באוניברסיטה

אז אני אבדוק, וארשום פרטים מדוייקים

pif

New member
יוגה

הייתי היום בשיעור יוגה. אני לא מתרגל יוגה בדרך כלל. ויתרתי אפילו על שני שיעורים רצופים בטאי צ´י שיש לי בימי חמישי, כי לא הרגשתי שאני אפיק תועלת כלשהי מתירגול היום. משהו בי שיווע ליוגה, וכך היה. אני יכול רק להגיד ש: יוגה זה טוב. לנשום זה טוב גדול. להתקפל לנשום ולהרפות זה טוב גדול מאוד. אני טס לי, תהנו פה מאוד. נתי

נירש

New member
קרב ידיים עם המורה לקונג פו

בוקר טוב! רציתי לספר על קרב ידיים שעשיתי עם בן ביום רביעי. במשפט אחד - הרגשתי כמו במטריקס, כשנאו חוסם את הסוכן עם יד אחת
ניסיתי כל טריק שאני מכיר, אבל הוא מהיר בצורה בלתי רגילה - ממש כמו בסרטי קונג פו. קרב כזה ממש עושה חשק ללמוד. רק לחשוב שיש סיכוי קלוש שאני אגיע לרמה כזאת פעם גורם לי למוטיבציה. זה היה מדהים - אני מתנשם ומתנשף ומנסה להגיע אליו, וכל פעם נחסם בשלוות נפש וחוטף מכה במקום אחר... כיף.

למעלה