ב ב ק ש ה , ע ז ר ה !!!!!

• פותח הנושא ylyb
  • פורסם בתאריך

ylyb

New member
../images/Emo142.gifב ב ק ש ה , ע ז ר ה !!!!!

שמוכר יותר כ'איריסים'. בארץ מוכר ביותר ביצועם של אריק איינשטיין/אילנה רובינא ושל עפרה חזה. ואני מחפש את שם המבצע היווני ואת שם השיר ביוונית. אשמח אם אוכל לקבל אינפורמציה על שיר נהדר/נעדר זה למייל [email protected]

F a d i

New member
מה שידוע לי על השיר הזה שקוראים לו

GIRISE-גיריסה (תחזרי/תחזור) והפעם היחידה ששמעתי אותו ביוונית היתה מפיו של אנג'לו רפאל בנהריה וזה הדבר היחיד שאני יודע עליו ואם למישהו יש אותו אשמח אם תשלחו לי למייל או לאיסי יום טוב

ThaGaPa

New member
לי יצא לשמוע ברשת ב' היווני+חידה

גם ברדיו IONION -אפשר לשמוע בשעות מאוחרות 2200 עד 2400 שירים ישנים ויש סדרה בשם Xrysh disko8hkh שסוקרת להיטים משנת 195 ומשהו שנה שנה(בחיפוש מהיר לא העלתי דבר) ואם כבר אז חידה: שיר משנת 1958 שמפורסם מאוד בפי זמרת לא יווניה -מהוא שם השיר המקורי ומהו שם השיר באנגלית

F a d i

New member
ובכן תודות למידע של קוקותאס מצאתי ש

השיר הוא משנת 1947 במקור שר אותו "טוני מארודה",מילים של "יאניס ביללאס" ולחן של "ניקוס פאציאס" וואלה לאט לאט מגלים יותר מידע...והמוצא הישר נא לשלוח הודעה

kokotas

New member
בבקשה השיר

לחן: FATSEAS מילים: YIANIS VELLAS Γύρισε, σε περιμένω, γύρισε. ------------------------------ Από τότε μικρό μου που ’χεις φύγει η λαχτάρα με τυλίγει Με σκεπάζει η πίκρα κι ο καημός Το μυαλό μου σε σένα πάντα τρέχει η καρδιά μου δεν αντέχει Την βαραίνει αυτός ο χωρισμός Γύρισε, σε περιμένω, γύρισε μικρούλα μου κοπέλα, έλα, έλα, έλα Μάτια μου, σ’ αναζητούν τα μάτια μου σε καρτερώ με τρέλα, έλα, έλα, έλα Τόσον καιρό που είσαι χώρια μου να ’ξερες, αχ, τη στενοχώρια μου Μες στην καρδιά μου έχω μόνο πόνο Γύρισε... Τόσον καιρό... Γύρισε... ====================================== תחזרי, אני ממתין ל,, תחזרי ------------------------------- מאז שהלכת קטנה שלי הגעגוע עוטף אותי המרירות מכסה אותי מחשבותיי תמיד אלייך ליבי לא מחזיק מעמד הפרידה מכבידה עליה פזמון תחזרי , אני ממתין לך נערתי הקטנה, בואי, בואי, בואי. עניים שלי, העניים שלי מחפשות אותך הציפיה משגעת אותי, בואי,בואי,בואי. כל הזמן הזה שאת חייה בניפרד ממני לו ידעת אח! את צערי בתוך ליבי יש רק כאב תלזרי..... כל-כך הרבה זמן...... תחזרי........ ================================== APO TOTE MIKRO MU PU 'KHIS FIGI I LAKHTARA ME TILIGI ME SKEPAZI IPIKRA KI O KAIMOS TO MIALO MU SE SENA PADA TREKHI I KARDIA MU THEN ADEKHI TIN VARENI O KHORISMOS YIRISE SE PERIMENO YIRISE MIKRULA MU KOPELA ELA,ELA,ELA MATIA MU , S' ANAZITUN TA MATIA MU SE KARTERO ME TRELA, ELA,ELA,ELA TOSON KERO PU ISE KHORIA MU NA 'KSERES AKH, TIN STENAKHORIA MU MES STIN KARDIA MUEKHO MONO PONO ......YIRISE ...... TOSO KERO ......YIRISE

ל-kokotas כל הכבוד, על השירות שאתה

עושה למען כולנו...גם אני נהנה מהשיר והתרגום ובעיקר מהאנגלו/יוונית. שוב תודה...

F a d i

New member
יאסו קוקותאס....המון תודות../images/Emo45.gif

איזה יופי יש לך מושג מאיזה שנה השיר הזה (גם פחות או יותר) שוב תודה

ylyb

New member
תודה רבה לכולם. האם יש למישהו ...|ת

הקלטה של שיר זה. זה ישמח אותי מאוד שכן לפני כ10 שנים בטיולי ביוון מצאתי את השיר בחנות תקליטים נידחת ולא ידעתי את נשמתי מרב שמחה, אך לצערי הרב, כשהגעתי לארץ גיליתי שבחנות הכניסו לעטיפת התקליט, תקליט אחר לגמרי. ומאז אני במרדף.

ylyb

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifושוב../images/Emo51.gif...אך

לצערי זה לא הביצוע שחיפשתי. האם אתם מכירים ביצועים אחרים לשיר?

ישנם ביצועים נוספים, אך צריך לחפש

אני אפנה ל-נ.היוונייה, ונראה מה עושים, לא להתייאש...האם מה ששלחתי לך בדואר אלטרוני נשמע בסדר???

F a d i

New member
נשמע בסדר??!!תגיד לי אתה רציני?!

חיים אחי אתה תותח!! סופסוף יש לי (לנו) גירסה יוונית לשיר הזה מה שלא היה לאף אחד עכשיו ישנו!(ואני שאלתי כמה אנשים) המון תודות לך תודה ולהשתמע

פאדי ידידי, כל הקרדיט שייך כמובן

ל-נ-היווניה, היא פשוט בחורה יוצאת מהכלל והיא הובילה אותי לשיר, כמובן שאעשה מאמץ למצוא את השיר בביצוע השני, הראשון ששלחתי נשמע קלאסי לחלוטין משהו כמו "שירה כנסייתית" ואהבתי מאוד, אני תקווה שמה שאמצא בעזרת הרמז של "טאגאפה-עדינה" יפתור לנו ולבחור שמחפש את השיר את התעלומה בעניין...

למעלה