בבקשה השיר
לחן: FATSEAS מילים: YIANIS VELLAS Γύρισε, σε περιμένω, γύρισε. ------------------------------ Από τότε μικρό μου που ’χεις φύγει η λαχτάρα με τυλίγει Με σκεπάζει η πίκρα κι ο καημός Το μυαλό μου σε σένα πάντα τρέχει η καρδιά μου δεν αντέχει Την βαραίνει αυτός ο χωρισμός Γύρισε, σε περιμένω, γύρισε μικρούλα μου κοπέλα, έλα, έλα, έλα Μάτια μου, σ’ αναζητούν τα μάτια μου σε καρτερώ με τρέλα, έλα, έλα, έλα Τόσον καιρό που είσαι χώρια μου να ’ξερες, αχ, τη στενοχώρια μου Μες στην καρδιά μου έχω μόνο πόνο Γύρισε... Τόσον καιρό... Γύρισε... ====================================== תחזרי, אני ממתין ל,, תחזרי ------------------------------- מאז שהלכת קטנה שלי הגעגוע עוטף אותי המרירות מכסה אותי מחשבותיי תמיד אלייך ליבי לא מחזיק מעמד הפרידה מכבידה עליה פזמון תחזרי , אני ממתין לך נערתי הקטנה, בואי, בואי, בואי. עניים שלי, העניים שלי מחפשות אותך הציפיה משגעת אותי, בואי,בואי,בואי. כל הזמן הזה שאת חייה בניפרד ממני לו ידעת אח! את צערי בתוך ליבי יש רק כאב תלזרי..... כל-כך הרבה זמן...... תחזרי........ ================================== APO TOTE MIKRO MU PU 'KHIS FIGI I LAKHTARA ME TILIGI ME SKEPAZI IPIKRA KI O KAIMOS TO MIALO MU SE SENA PADA TREKHI I KARDIA MU THEN ADEKHI TIN VARENI O KHORISMOS YIRISE SE PERIMENO YIRISE MIKRULA MU KOPELA ELA,ELA,ELA MATIA MU , S' ANAZITUN TA MATIA MU SE KARTERO ME TRELA, ELA,ELA,ELA TOSON KERO PU ISE KHORIA MU NA 'KSERES AKH, TIN STENAKHORIA MU MES STIN KARDIA MUEKHO MONO PONO ......YIRISE ...... TOSO KERO ......YIRISE