בוקר טוב

שרשירית

New member
../images/Emo142.gif בוקר טוב ../images/Emo104.gif

הרי אין מצב שאני אקום ראשונה כדי לפתוח שרשור 'בוקר טוב' .... עכשיו אתם יכולים לשרשר מה שבא לכם. הפעם תשתדלו לגוון, תרגשו אותי כי סביר להניח שזה יהיה השרשור העיקרי להיום(לביאה במיוחד את. ודרך אגב, התעוררת?) ולסיום Y44 יעלה שוב את הסקר הפופולרי... סקר סטייקים. בוקר טוב ישראל

שונרא 30

New member
בוקר מנומנם

בוקר טוב לכולם. (שרשירית - יש סיבה ששתיים בלילה נקרא שתיים בלילה זה סוג של רמאות לכתוב בשעה זאת הודעת בוקר טוב
) ישנתי שעתיים בלילה, יש לי התחושה ששש השעות הקרובות בעבודה הולכות להיות כל כך ארוכות - דרדסבא, מתי כבר הולכים הביתה? שונרא
עם

../images/Emo124.gif בוקר באסה טוב לך?../images/Emo46.gif

לא מבין מה התעוררתי כ"כ מוקדם. שקט מסביב..אני עייף..ממש תנאים אידיאלים לעוד כמה שעות שינה. אחזור לנסות לישון עוד קצת ואדווח לך אח"כ איזה סוג של בוקר - חלק שני.

שונרא 30

New member
שששששששששששש

לא לצעוק ווינס ישן... שששששששששש (מכסה בעדינות ונותנת נשיקת לילה טוב) אגב, לעניות דעתי למי שלא הולך היום לעבודה אין זכות לשים פרצופים עצבניים בהודעות.

שפי אחת

New member
בוקר טוב

קפה+סיגריה מקלחת קצרה ולעבודה איזה כייף שמחר שוב שבת... רגע...שלישי...חג.. שבת? מה זה משנה? העיקר שחופש. בוקר טוב

לי 33

New member
בוקר טובבב

לכל המשקימים לעבודה ... ולכל אלה החורפים
ששששש...... חג שמח אנשושים....

שiבר מoך

New member
בוקר טוב חבורת סופר-גלו../images/Emo126.gif

יום עבודה מקוצר היום וחג שכולו עצמי ואנוכי. סוכת-שלום.

עוקצני

New member
תגיד

למה שלא תפתח לך פורום משלך? אתה תוכל לריב עם עצמך באופן אנוכי בהחלט... ומה הרכרוכיות הזו, שאתה מתחיל לברך בברכת בוקר טוב? אני מזהיר אותך מראש, אתה בדרך להיות דביק

עוקצני

New member
אם הוא לא יאמין

ויצבוט את עצמו מספיק, אני מבטיח שהוא יהיה גם אדום וגם כחול. בכל מקרה אני תמיד מוכן לעזור.

snoopy36

New member
בליבלוס???../images/Emo12.gif

אמש הוזמנתי ל"על האש" אצל חבר..... P...איזה "על האש" ואיזה נעליים....לא היה אוכל בכלל....בקושי היו שם.... כמה זיתים???

snoopy36

New member
אני עושה פווווווו.....

והוא נעלם..... כנראה שביום שישי במפגש נשפתי חזק מדי....שלא רק שהוא נעלם..... הוא בכלל לא הופיע......

למעלה