yupy9

New member
../images/Emo141.gif

תקופה מאוד ארוכה של "לבד" מסתיימת לה ב"בום" גדול. כ"כ לא צפוי. אחרי שכבר השלמתי עם כל ה"השלמות" אחרי שכבר קיבלתי עלי את כל "הגזירות". שכבר חשבתי "שלי זה לא יקרה". והקפתי את חיי בתכנים ומקומות ואנשים שיעלימו את מה שבאמת היה חסר. מדהימה הקלות בה הכל קורה, הקלות של החיים האלו. בשניה שהכי פחות ציפיתי- אז זה קרה. ובגדול. מרוב ההלם, מזה שהכל פתאום נראה כ"כ פשוט ונכון וזורם, עד כדי כך ששכחתי את כל שלל התגובות האינסטנקטיביות הידועות כמו פזמון חוזר בחיי- לא חושבת יותר מידי לא נוברת לא מנתחת לא מנסה לנחש "מה יקרה" ו"לאן זה ילך",לא עסוקה בלצפות את הסוף... יוצאת מסיר הלחץ. יוצאת לחיים ורק מתמוגגת ולא מאמינה. ומתקשה להאמין. מה עשיתי שפתאום נפלה בחיקי כזו מתנה. אני מרגישה שאני חיה בתוך חלום של עצמי. משקיפה על חיי מבחוץ. ושנים של תכנון והתעמקות ועודף ניתוח של כל מה שצץ בחיי, ורצון להיות בשליטה מלאה על כל דבר שסביבי, פתאום הכל כגוש אדמה גדול ומכביד מתבקע לרסיסים ונופל לו נושר מבין אצבעותי מתפזר עם הרוח לכל עבר, לא משאיר סימן. משאיר רק אותי משתאה...

WOW !!!

איזה כיף לך
וכיף לשמוע דברים טובים לשם שינוי
גם מנוסחים בצורה כל כך יפה, פשוט כיף לקרוא. נותן תחושה שיש תקווה.
שיהיה המון המון

ליאן.

New member
אגב, מקווה שאת לא מדברת על אלדד.

היו לנו כאן מספיק התייפחויות לאחרונה.

אלדד26

New member
מה את אומרת

את רוצה להסביר לפורום את פשר ההודעה הנחמדה הזו?

אלדד26

New member
אם זה המצב,

אז אולי צריך להקים מרכז תמיכה, כי כנראה שיש פה עשרות בחורות שליבן נשבר בגללי
שטויות במיץ עגבניות, זה מה שיש לי לומר בנידון. אבל, אין לי מה להוכיח לאף אחת ולאף אחד. מי שמכיר אותי באמת יודע מי אני ומה אני. השאר יכולים ללכת לחפש, אם הם בוחרים להסתמך על שיחות/שמועות/ספקולציות ושאר ירקות בלתי מבוססים על שום דבר. אני יודע את האמת, והאמת הרבה פחות מסובכת/מתוחכמת/מלוכלכת מהשמועות (שיכלו לדעתי לפרנס רב מכר אחד או שניים של רם אורן
) (אגב, מעניין למה אנשים בוחרים להתעסק בחיי האהבה שלי. כנראה שאין להם דברים יותר טובים לעשות... כמו למשל להתעסק בחיי האהבה שלהם עצמם)

אלדד26

New member
מוזר,

כי גם כשלי לא היו כאלה, לא החלטתי ללכת ולרחרח בתוך חיי האהבה של אחרים, למצוא בהם פגמים, כשלים וכו´ רק כדי להרגיש טוב עם החוסר שלי. כשלי לא היו כאלה, פשוט השלמתי עם זה וניסיתי לפתח אותם בכיוונים אחרים. אבל, כל אחד והשיטות שלו להפגת השעמום בשעות הפנאי. תככנות ורכלנות לא נראים לי כל כך... איך לומר... מספקים נפשית.

אקווה

New member
אולי...

אולי הם לא מספקים נפשית, אבל הם בוודאי מספקים בצורה כלשהי (אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
)

G.O.D

New member
אל תרתח אדון עזריאל... אל תרתח

כבר התעצבנת היום מספיק, לא? אנחנו לא עוסקים בחיי האהבה שלך... אבל אני דווקא שמעתי שיש בחורה שכבודו מת עליה...

טל קר

New member
אם הבנתי נכון את מהלך הענינים,

זה נשמע לי כמו נסיון התבדחות שלאור הנסיבות הפך לפאדיחה. (ושיהיה לכם בהצלחה)

אלדד26

New member
קודם כל, תודה רבה ../images/Emo39.gif

אז... או שאין לי חוש הומור או שהבדיחה הייתה ממש לא מצחיקה. נו, לא נורא

yupy9

New member
אנשים הכל טוב???

זהו שרציתי להרגיע את כל אלו שלא יכלו להתאפק... בכל מקרה מבטיחה להביא למפגש ביום חמישי את מיץ פטל שלי שבינתיים חשף פה רק 2 אזניים לבנות אך דרך החלונות הירוקים בביתו הקטן אנחנו עדיין לא לגמרי בטוחים שהוא ארנב... (אע"פ שלכולנו נדמה שאנחנו מכירים את סוף הסיפור ויודעים איזו חיה הוא...)

אופקקקק

New member
אחותי, שיהייה בכיף...../images/Emo24.gif

אני גם רוצהההההההההההההההההה
אבל הכל גורל.. ב ה צ ל ח ה נתי

הממממ

היי ילדה אני ממש מאושר בשבילך סוף סוף, ילדה גדולה. שיהיה המון בהצלחה. הלוואי עלי. ביי ביי

למעלה