עונה לה

New member
../images/Emo141.gif

מתייסר..כואב..מתגעגע..אוהב..ופוחד לבקש ממך להיות מי שהיית לפני המהפך.. לבקש ממך להיות כנה ורכה..כמו בזמן שעושים אהבה מרגיש שהמחיר יהיה יקר עבורך רוצה אותך אופטימית רוצה למחוק מחייך את כל עברך רוצה אותך טהורה..רכה..רגועה.. אוהבת..מתמכרת..מתרפקת..חשופה בוטחת..ומתמסרת.. ואת..לרגע מצטיירת ככזו ורגע לאחר מכן מתעשטת..ואני נשבר לרגע מאמין בך ורגע לאחר מכן נרתע..נבהל..מפחד.. מסתגר ומתנתק יודע שאיני זכאי לבקש ממך לחזור להיות כזו אבל אני אוהב את הצד המוסתר הזה שבך לא אוהב את המניפולציות שלך רוצה אותך רכה וישרה אמיתית והוגנת רכה ומתחשבת מעניקה ואוהבת

מזל חי

New member
לך תחפש מי..

..שהיא כמו שאתה צריך/רוצה במקום לנסות לשנות את מה שיש לצידך

deena

New member
זו שלצידו?

נדמה לי שמדובר בזו שהוא התגרש ממנה לפני שבוע.

עונה לה

New member
מעולם לא ניסיתי לשנות..ובטח לא אותה

ואם תשימי לב..דברתי על הבזקים של דפוסי התנהגות שמאד אהבתי..ולאחר מכן היא מתעשטת..וחוזרת לדםוסים שפחות אוהב.. אז בתחילת הדרך..רוב ההתנהגות שלה הייתה כזו..ובמשך הזמן..זה השתנה ולא לטובה.

כברלא

New member
לי נשמע..

כאילו אתה חי מישהי כמו שאתה רואה אותה.. טבעי,אבל בלתי אפשרי.. אתה כותב מה היית רוצה שהיא תהיה, ומשתמש במילה:מניפולציות, ומכאן,אני מבינה שהמקום שלה בחיים,בראייתה את עצמה לא שלם.. כל אדם זקוק למניפולציות,כשהוא חש שעליו "להסתיר" את ה"אני האמיתי"שלו, כפי שהוא חווה אותו.. דבר נוסף:להיות ולאחר מכן לסגת נובע משני מקרים:1.פחד כשהפחד נובע מחשיפת האני או מהאפשרות להצליח, במידה וקיימים עניינים אישיים לא פתורים.. 2.אי שלמות עם הקשר. להערכתי,בתת-מודע,רצית שהיא תהיה מישהי שהיא לא, גם אם פוטנציאלית היו קיימים בה אותם היסודות, אשר לא באו לידי ביטוי בחיבור ביניכם.. לי נשמע כאילו בתקופת זמן מסויימת,התאים לכם, אך ברגע שהיא עברה תהליכים פנימיים שלה, ולמעשה,גדלה.. כבר לא התאים.. במקומך,הייתי משחררת את עצמי,בעיקר, מהסיפור האישי שלך על מי שהיא, ובונה את עצמי ממקום אחר,ועם אדם אחר. בהצלחה

ד ו ל ה

New member
הגנות...

שנבנות מול כאבי החיים והתנפצות החלומות שלנו כדי להסיר אותן צריך להרגיש הכי בטוח בעולם האם אתה אכן מספק לה את הבטחון הזה? קצת קשור לשרשור של קליל... דולה

שרשירית

New member
מרגש ועצוב

נגעת והעלת הרבה מקומות כואבים שהשתדלתי להדחיק בתקופה אחרונה... שוב הצביטה הזאת בלב, הכאב... אי אפשר להשיב את העבר ונמאס לי לחיות בפנטזיה. החלטתי בונה את החיים שלי בלעדיך.

עונה לה

New member
מהתשובה שלך..משתמע שיש

או היה ביננו איזשהו קשר..ואני לא זוכר.."ניק" כזה..או שהחלפת אותו?

שרשירית

New member
ממש לא היה ביננו כלום אבל

הדברים שכתבת גרמו לי להיזכר במקומות מרגשים וכואבים.

לילי301

New member
זוכרת..

אותך משרשורים קודמים אתה ממש טוב בלכתוב מילים אבל לאחר שקראתי ונורא התאמצתי אני לא ממש מבינה..למה?.. אתה חושב שהיא צריכה להסיק מסקנות לקרוא אותך ולהבין מבין השורות לנחש מה יש בתוכך לבך ומה שם מתרחש ולקבל בעצמה את האין והיש אתה חושב שבגלל אהבתה העצומה אליך היא צריכה לבוא ולבכות על ברכייך לומר לך שכן, גם היא מתייסרת ולחבק אותך וללחוש שגם היא אוהבת מה מונע בעדך להתקשר אליה ולומר את המילים שכתבת באזניה שהיא, מעבר לקו תרגיש אותך את מחשבותייך ורחשי לבך למה כאן מול כל העולם? למה לקרוא לה כשהיא אחת בין כולם? ממה הפחד שלך ולמה לא לנסות? מקסימום .. היא תחייך ותאמר לך בפנים חתומות שהיא עברה אותך והיא כבר במקום רחוק יש מישהו אחר בלבה והוא ממש מתוק אבל..איש יקר, במקרה הטוב והפחות פסימי היא תקבל אותך אליה בחיבוק אופטימי היא תאמר שהגיע הזמן לדבר לא למחוק את העבר ולא לשקר לתקן את הדברים ברוח אחרת כזו שמובילה לאהבה שזוהרת מאחלת לך לקבל מעט אומץ וכח ושתחבר בלי משחקים את הלב והמח תן לה סיבה לקבל אותך לפיה בכפית לפני שתאבד אותה..סופית!

יערית

New member
זה נחמד

החרוזי אהבה האלו שדיברתם אחד לשניה:)) גם ממני בהצלחה, נצלו את בזק תקשורת.

לילי301

New member
נראה לי שאת ממש מתבלבלת..

הוא כיוון למישהי אחרת! אני רק בתפקיד המנערת.

../images/Emo127.gifכל מילה מלמיליאן

גם קראתי וזוכרת את ההודעות הקודמות שלך וגם לי הרושם שאתה חזק בלכתוב מילים יפות זוכרת שהיה שם סיפור אהבה כואב כזה ואם אתה באמת מתגעגע ומתייסר אז פשוט תגיד לה!!!!!!!!!תתקשר אליה!!!!! למה היא צריכה להתיחס אליך ברצינות אם זו הצורה שאתה יוצר איתה קשר בעקיפין במקרה הגרוע תקבל תשובה לא לרוחך ובמקרה הטוב שאני מקוה בשבילך ולפי מה שזוכרת היא אוהבת אותך מאד ונפגעה ואולי גם היא מרגישה כמוך איך תדע אם לא תתקשר?????????מבינה שאתה פוחד וחושש אבל זה הכל בגדר ספקולציות ואם זו לא גחמה זמנית שלך ברגע של געגוע וזה אמיתי מהלב מה שאתה מרגיש אתה פשוט צריך למצוא דרך לדבר איתה וזה לא מאד קשה בעידן של היום

עונה לה

New member
מה את יודעת על האהבה שלה/שלנו?

את מתיימרת להציג כאן פרטים וגרסאות..כאילו מדובר בך.. אכן? את מדברת על לתקן? את יודעת כמה פעמים נתתי לקשר הזה צאנס..ושוב זה נשבר?ושוב..ושוב.. את חושבת שלא הייתי רוצה להיות במצב הנהדר שהיה פעם? אבל הבעיה..כנראה..שמה שהיה..היה רק בראש שלי..ובמציאות..הכל היה משחק מצידה.. אחרת..איך את מסבירה את השינוי הקיצוני בהתנהגות שלה? את האובססיביות שלה?.. אני לא פוחד לאבד אף אחד..אם היא תאבד..היא מעולם לא הייתה שלי. ולא שהיא יושבת בבית.. היא יוצאת..מבלה..מכירה גברים אחרים..פשוט היא עדיין לא מצאה..

לילי301

New member
"אל תרתח עזריאל"...

אני מבינה שנגעתי בנקודה רגישה והלהטתי אותך, אין לי מושג מי שניכם ומי אתם באופייכם, אבל אני מסתכלת על מה שכתבת, וזו לא הפעם הראשונה שאתה כותב.. אני מנסה להבין מה לעזא' אתה מבקש ממנה, מה אתה רוצה שיקרה או יותר נכון למה אתה מחכה, ואיך בדיוק אתה מנסה למחוק את העבר, העבר בלתי מחיק ובלתי ניתן לפתרון, מה שיש לתקן זה את ההווה והעתיד, מניסיוני אין טעם להתפס ולבחוש בעבר..זכרונות תמיד ישארו, השאלה מה עושים הלאה. מסרי האהבה שאתה שולח לה מעל שורות הפורום, הן יפות, רומנטיות ומרטיטות..נו..ומה הלאה...??? אז נתת לה צ'אנס, אז'מה? אתה נשמע כאילו אתה עושה לה טובה..אתה לא חושב שבאהבה צריך לעזור לאחר להבין איפה טעה, אתה לא חושב שבאהבה צריך ליישב ענינים באופן ברור, מובן ובלי מסרים כפולים ובין השורות. ומה זו השטות הזו "אם היא תאבד אז מעולם לא הייתה שלי???" אם היא תלך עם אחר ואתה עם אחרת זה רק בגלל ששניכם הרמתם ידיים, וויתרתם על האהבה שלכם והעדפתם להפנות אותה לאחרים..לא בגלל שמעולם לא הייתם האחד של השניה. מילים יפות חייבות להשתלב במעשים, ונראה לי שבחלק השני אתה חלש.

למעלה