Tabula Rasa

../images/Emo141.gifTabula Rasa

פשוט מושלם. תסלחו לי אם ייצא לי ארוך מדי, אבל על הפרק הזה אני פשוט חייבת לכתוב המון. אחרי המוזיקלי כולם ציפו ל-Show stoping number ואני חושבת שטבולה ראסה עומד יפה מאוד מאוד בציפיות האלה, וזה קשה. מההתחלה ועד הסוף. הסיאמים, האלימות-Then you better close your eyes, ולא משנה כמה אהבתי לווילו ענקית, כל הפרק אני אומרת לה- "לא! אל תעשי את זה! היא תעזוב אותך! איך את יכולה לעשות את זה לטארה?" אבל היא לא הקשיבה... היה כ"כ יפה ועצוב ה-I know you used that spell on me וטארה המושלמת וההגיונית- If you don't wanna fight, you don't fight. You don't use magic to make a fight disappear. האהבה של ג'יילס לבאפי ריגשה אותי שוב. ושוב. כשווילו התלבשה בקסם ממש התעצבנתי, "למה את לא יכולה לקיים הבטחה?" את כל הקטע במג'יק בוקס אחרי שהם מתעוררים ידעתי, כמובן, בע"פ... Marry Poppins הצחיק אותי שוב, אבל(כצפוי) צנזרו את הקללות שהוא פולט אח"כ, וגם God how I must hate you היה גדול, ו- You never showed me effection like that! וכל הקטע עם Joan- Umad, ו-"היי, אנחנו בטח אחיות" היה חמוד, ובאפי קוטלת את הערפד הראשון שלה כג'ואן- It was cool! I must be a super- hero or something! או, יס, בייבי, You are. הארנבים במג'יק בוקס, ספייק ה-Vampire with a soul, How lame is THAT? הכישוף הוסר, והשיר, או, השיר. אני חושבת שזה אחד השירים שהכי יוצרים לי דמעות בעיניים. פשוט מדהים. איך שספייק מביט לבאפי בתקווה והיא מסובבת את המבט, טארה עוזבת(I need you baby)! והתשוקה מנצחת שוב. מיה

•BluEyeS•

New member
ג'יילססס ../images/Emo7.gif

רק עליו הייתי עצובה בפרק עליו ועל באפי... שהיא נשארה לבד (ספייק לא נחשב) זה די הגיע לווילו... אבל הייתי עצובה בשביל טארה
איך זה שבכל פרק היא נראית כמו מלאך? חח ובכלל הפרק הזה הוא אחד המצחיקים בתולדות הסדרה =]

barhenhalliwell

New member
פרק טוב.. !

מצחיק וכיפי.. :) גיליתי שאני לא אוהב כל כך את טארה.. היא מעצבנת אותי .. |מוזר .. אני יודע.. אולי זה יחלוף.|

אליעד699

New member
סעמממממממקקקקקקקקקק

לא ראיתי את הפרק וחיכיתי וחיכיתי ובסוף פיספסתי סעמממממקקק ערס!!! אמרו לי שזה הפרק הכי מצחיק בסידרה!!!

c o n n o r

New member
עכשיו ראיתי את הפרק

חייב להגיד כל מה שאמרו על הפרק היה נכון פרק טוב , מצחיק , עצוב לא מאמין שווילו הפכה להיות כזאת אנוכית

NimaZ

New member
פרק מדהים.../images/Emo108.gif

באמת יפה. כל הפרק הייתי מעוצבנת על ווילו.. וגם על דון הזאתי [מה ת נעלבת?!?! באשמתך היא עוזבת!!!!! למה סיפרת לה?! [אז לא, אבל תנו לי לחיות באשליות
]] החלק האחרון בלי הדיבורים הוא פשוט מדהים.

הווו פרק מדהים מדהים מדהים

בעעעעעעע כל כך הייתי מעוצבנת על ווילו!!! טיפשה!! את פשוט טיפשה!! גם להתלבש את לא יכולה לבד?!?! רררררררררר מעצבן אותייי אבל לא נורא...שווה לראות את זה בשביל הקטע שהן חוזרות
אניווי...נורא אהבתי את הקטע שהמציאו לבאפי וספייק שמות וזה... ושאניה כל הזמן עשתה שארנבים יופיעו... וכמו שצויין....השיר המ-ד-ה-י-ם בסוף....עד לא מזמן לא יכולתי לשמוע אותו בלי להיות ממש ממש עצובה להיזכר במבט של טארה שהיא עושה לווילו שהיא מגלה... פאק אבל אני הופתעתי מסטאר בצורה מטורפת... הם לא צינזרו ש-ו-ם חלק מהשיחה של טארה ווילו בהתחלה...ראיתי את זה עם חברה שלי וכל שניה אמרתי לה "יואו אני לא מאמינה שלא צינזרו את זה!!" את כל הקטע של "I love you" ו-"I need you baby" ו-"We're in a relationship" פשוט הופתעתי לגמרי שלא צינזרו...ואני גם שמחה מאוד שהם לא!!!!! אבל כמובן שהם צינזרו את חלק מהקטע שהן אחת על השניה כשהן נופלות המ...בקיצור אחד מהפרקים הממש ממש טובים של העונה השישית

Randy Giles?!

Why didnt you just call me horny Giles or desparate for a shag Giles?! לויודע אם הציטוט מדויק.. לא ראיתי את הפרק היום.. אבל אני זוכר אותו דיי טוב... פרק מעולה! וממש מצחיק!

פרק כל כך טוב...

אני מתה על זה שבאפי אומרת לדון did you jest ugh my name? גאוני... וכל הקטע עם ספייק והנובל וומפייר... take that angel
אני לא אוהבת את אנג'ל (לא לסקול:|) בקיצור... פרק מדהים.

רק רציתי להוסיף...

א. השיר בסוף בהחלט מדהים
ב. איך לעזאזל דון הגיעה מdawn לumad??? זה ממש לא קשור אחד לשני
ג. לא כל כך אהבתי את הקטע שבאפי ודון כזה... את חושבת שאנחנו אחיות ואז הם מצחקקות בצורה מאוד... מצוחקקת?

charmer

New member
די פשוט..

באפי הרי ידעה את השם של דון מהשרשרת שלה. ואם מסתכלים על השרשרת מלמעלה, כשהיא הפוכה, כמו שדון מן הסתם הסתכלה עליה, זה נראה די דומה לUmad.

yotam 15

New member
אממ..../images/Emo83.gif

נראה לי שהיא פשוט קראה הפוך.. הרי דון באנגלית זה ככה- Dawn ואם מסתכלים על זה הפוך- umad

למעלה