Sense And Sensitivity

../images/Emo141.gifSense And Sensitivity

פרק חמוד מאוד.. נפתח בקייט השוטרת הקשוחה שלוכדת עוד פושע. אנחנו רואים את העבודות המזדמנות של הצוות, שד מגעיל מהתקרה. אנג'ל נלחם בו וקורדי ודויל עושים את עבודת הסיידקיק שלהם. "Not a lot of enchanted sword smiths open on Sunday." קורדי מקשקשת לה על חוסר הרגישות של אנג'ל בזמן ששד התקרה תופס את דויל. Can you say clueless? אני פשוט מתענגת על כל פרק שדויל עוד נמצא בו. והם כ"כ מעטים.. :( קורדיליה כועסת על אנג'ל על שהשאיר אותם להתמודד עם השד לבד..So there is a point. דויל פשוט לא מתערב. קורדי מעוצבנת. "זה כאילו אין לך דופק". I don't. קייט נכנסת. היא מכניסה את אנג'ל לתיק, ואפילו משלמת לו! והם ניגשים לעבודה. דויל מעיר לאנג'ל שהוא פגע בקורדי, אז אנג'ל בדרכו המרוחקת ומהורהרת מנסה לפתח שיחה. Lame. יציאה אופיינית לקורדי הזו, קורדי שאני אוהבת. אנג'ל עושה Ambush(אני אוהבת את המילה הזו..) וכדי למנוע מהפושעים לברוח הוא מתחפש(כנראה בבגדים של דויל..) ונראה צבעוני מתמיד. והוא כ"כ חמוד! הייתי בטוחה שזה ב-"תכריכי ראמון" בעונה שנייה הקטע הזה. ואפילו על זה שניסה לעזור קייט כועסת על אנג'ל. מעצבנת. והוא עדיין איכשהו, אף אחד חוץ ממנו לא יכול לעשות את זה- הוא נראה קשוח בחולצה הוואית צבעונית . איך? אנג'ל וקייט באמת קשוחים יותר מהרגיל בפרק הזה, וצריכים קצת רגישות. אנחנו מקבלים עוד הצצה למשרדי וולפראם והארט ונדלקת נורה אדומה לגביהם. אנחנו זוכים בעוד קטע חמוד במשרדי Angel Investigations(שעוד לא יודעים שקוראים להם ככה.. מתי קורדי מעלה את השם דרך אגב?) עם הנעליים של קורדי. אנג'ל לא מרגיש נוח לדבר עם קורדי על הנעליים החדשות שלה, והנה דויל נכנס. Great shoes! New? קייט מקבלת הודעה שהיא צריכה להיכנס לקורס לרגישות, ואנחנו מגלים שלוולפראם והארט באמת יש קשר לזה. קייט גוררת את אנג'ל לפרישת אביה מהמשטרה באיזה פאב. היא כבר עברה את הקורס, והיא מוציאה הכל. אני לא ממש אוהבת אותה, אבל זה ממש קטע יפה. אהבתי במיוחד את הקטע הזה- You couldn't even tell a scared little girl a beautiful lie. ואנג'ל מוציא אותה משם, ולוקח אותה את המשרד. קורדי ודויל נכנסים.vam -trilloquist. הם לא מבינים מה הקטע שלה, ועכשיו יש עוד קטע ממש חמוד. Cordy: What's her deal? Too much..(makes a drinking motion with her thumb pointing at her mouth) Doyle: Thumb sucking? Cordy: Alcohol! Dummy. Doyle: Don't look at me like that. I'm not the one that needs to brush up on their finger pantomime. דויל, אוי דויל.. בתחנת המשטרה כולם מתמוטטים בגלל הקורס הזה, משחררים פושעים, בלאגן. אנג'ל נהיה רגיש גם, וזה כ"כ חמוד. Okay, I think someone needs a hug. וקורדי הענקית שוב- "Ack, eww? Eww!" הם פורצים פנימה. "Wow. That's vandalism." הוא מבקש מקורדי לומר את "מילת הקסם"."Oh, please!" "זה לא היה כ"כ קשה, נכון"? אנג'ל נכנס באמצע כל הבלאגן, האיומים על קייט ומרגיש אנרגיה רעה בחדר הזה. אבל הוא חוזר לשנייה לעצמו ועוצר אותם. ואחרי שנייה הוא וקייט חולקים רגע חמוד. "You."- "No, you". והם מתחבקים.. וולפראם והארט עוזבים את התיק. בדיוק כמו שהם אמרו(יותר נכון יאמרו) לפיית' בקרוב- I want to make sure you understand that this firm is in no way connected to - anything you do.- It's my ass on the line here. I don't want you to make me look bad. החברה שאיתך עד שאתה מכניס אותם לצרות. עד שאתה שוקע. למחרת בבוקר, אבא של קייט מגיע לדבר איתה.. הוא מתעלם מהכל. מכל מה שהיא אמרה, וזה כ"כ קשה. היא נפתחה ואמרה את כל מה שהיא עוצרת בתוך עצמה כבר שנם על גבי שנים- ולו לא אכפת. קייט מקבלת את זה בשקט, ומתיישבת בחזרה בשולחנה, בעוד אנג'ל מתבונן מהצד בכאב. מיה.

NimaZ

New member
חהחה,../images/Emo108.gif

נחמד.. אבל לא יותר. למרות שאנג'ל רגיש זה משעשע
באמת אהבתי את ה"wow, thats vandalism" של אנג'ל כשהם פרצו את החלוןXD

NimaZ

New member
נזכרתי את מי הוא הזכיר לי!../images/Emo108.gif

את מני! *הכוונה כמובן לאנג'ל, כשהוא לבש את הבגדים התירותיים האלו><*

../images/Emo45.gif פרק משעשע.

לפעמים אני שוכח כמה אני אוהב את קורדיליה כזו. פשוט קורעת וחמודה כל פעם מחדש. הקטע שקורדיליה ניסתה להסב את תשומת ליבו של אנג'ל לנעליים החדשות שלה, היה מצחיק. ובדיוק כשאנג'ל בא להגיד ש"גברים לא.." ואז דויל נכנס והורס לו חח. הקטע שאנג'ל החליף בגדים להסוואה ונראה כאילו שט להוואי, היה משעשע ביותר. היה די עצוב הקטע שקייט נשברה בבר. כל מה שהלך בתחנת משטרה היה קורע. אהבתי את הקטע שהשוטר מסביר לזקנה שהיא צריכה לחשוב על הרגשות של הגנב. חח לראות את אנג'ל רגיש היה קורע. קורדיליה הייתה קורעת בקטע הזה. נקרעתי שלאחר שאנג'ל שובר את החלון, הוא אומר שזה ונדליזם. אהבתי את כל הקטע של "היי יו.." היה מצחיק. והסוף כמובן סתם מבאס. פרק חמוד לדעתי.

City Of Angel

New member
גם ב"תאכריכים של ראמון" יש קטע כזה

כן באמת גם שם אנג'ל אנג'ל לובש כובע ובגדי הוואי צבעוניים

חחח שכחתי

כמה אני אוהב את הדמות של אנג'ל בעונה הראשונה. אני אוהב את הקטעים שבהם הוא מתנהג בצורה שונה ממה שאנחנו רגילים, ובעונה הזאת יש הרבה כאלה. אנג'ל לובש חולצת הוואי וכובע זה פשוט PRICELESS. זה מזכיר לי את הפרק DOOMED שבו ספייק לבש את חולצת ההוואי של זאנדר ומכנסיים קצרים אחרי שהבגדים שלו נרטבו
.

City Of Angel

New member
אנג'ל שחקן מעולה

אני מתכוון לדמות שלו - כמה שהוא טיפוס שקט ומתבודד הוא יכול להפוך בשנייה לאדם חייכני ושמח. יש המון קטעים קטנים כאלה שבשביל המשימה הוא בשנייה ממציא לעצמו איזה שם ותפקיד. יש את הפרק בעונה 3 של באפי שהוא שיחק אותה אנג'לוס ליום שלם, את הפרק אחרי שקונור נולד שהוא ביים בריחה שלו (ואפילו לילה הודתה שהוא שחקן לא רע) ועוד לא דיברנו על איך שאנג'לוס ממש הפך את עצמו לאנג'ל לכמה רגעים בפרק האחרון

it z

New member
פרק די טוב

ראיתי רק את הסוף שלו היום אבל אני זוכר אותו. קייט היא כנראה הדמות הכי מבוזבזת באנג'ל. זה היה ממש פיספוס שלא נתנו לנו רומן שלה עם אנג'ל, זה הרבה יותר עדיף מאשר קורדי. אולי היא פשוט העדיפה את חוק וסדר.

City Of Angel

New member
נמאס כבר מהבלונדיניות

יש דמויות יותר מבוזבזות ממנה, והמעריצים ממש שנאו אותה ואת ההתבכיינויות שלו. ואי אפשר לתת לאנג'ל כל-כך מהר רומן, במיוחד לא עם בלונדינית אחרת

it z

New member
היא הרבה יותר מבלונדינית

היא אחת מהדמויות הכי מעניינות בוורס. אני לא חושב שלצבע השיער שלה יש פקטור פה. מעבר לזה, הדמות שלה שונה מכל בלונדינית שהייתה בסדרה, היא מרחק שנות אור מבאפי זה בטוח. היא מעניינת והיא מבוגרת והיא הייתה ממש עוזרת לוורס. וגם לא הייתי מצפה ממנה להיות עם אנג'ל בעונה הראשונה, אלא השנייה. חוץ מזה, אני איתך בעניין של שהיא לא תהיה עם אנג'ל, הרי אנג'ל חייב להיות עם לילה בסופו של דבר.

למעלה