milo ventimiglia

the shrew

New member
../images/Emo141.gifmilo ventimiglia ../images/Emo99.gif

ח-ש-ו-ב-!!! שמעתי שהיה איזה סרט בyes2 או yes3 שמיילו ונטימיליה (ג'ס) שיחק בו, זה היה לפני כמה ימים בערב והשם של זה זה משהו כמו "על גדות הנהר" אבל לא בדיוק, אני לא יודעת... אם מישהו יודע משהו על זה, שיגיד לי ד-ח-ו-ף! אני חולה עליו, כל החדר פוסטרים ואני לא מוצאת מידע על הסרט הזה בשום מקום, בבקשה עזרה.... בנוסף תמונות של ג'ס יתקבלו בברכה ת-מ-י-ד!!! תודה...

ונטימיליה../images/Emo35.gif../images/Emo34.gif|מכשפופי|

עמדתי לשאול משו בקשר לשם המשפחה שלו... מיילו זה מספיק מוזר. (סתאאאם) אין לי תמונות של מיילו, ולא שמעתי על שום סרט. כן שמעתי שפותחים תכנית בת ל
, על ג'ס ואבא שלו.

the shrew

New member
מיילו זה אחלה שם ../images/Emo46.gif

וונטימיליה זה שם משפחה איטלקי (קצת כבוד אנשים, גם אני איטלקיה)...

לאנה

New member
האמת היא...

שזה "וינטימיגליה". "Vintimiglia". ו"מיילו" זה שם כזה חמווודי

the shrew

New member
זה כן "ונטימיליה" כי...

ה- g בventimiglia היא שקטה ובגלל זה לא קוראים את זה בעברית!!!

מיילו...|מכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo11.gif

זה כזה שוקו נורא טעים מאוסטרליה או ניו זילנד... וכפי שאחי אומר - זה שם של כלבלב
. אבל זה שם נחמד. את האמת, השמות של השחקנים נורא מגוונים - ג'ראד, מיילו, צ'אד, לייזה, אלכסיס... שלא לדבר על השם המסובך של ליין...

כן, אבל לורן וסקוט|מכשפופי|../images/Emo34.gif

כמה שהם מדהימים (גם השמות וגם השחקנים - וגם הדמויות) הם לא שמות מוזרים יחסית... יש יאניק. מישהו יודע איך קוראים (אם אנחנו כבר בדיון) לשחקן של כריסטופר (נמסה...)

Sweet Misery

New member
יאניק טרוסדייל, אני חושבת.

וכריסטופר זה דיוויד (
) סוטקליף או סוצ'קליף או משהו. ושל ליין זו קייקו אגנה.

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ...

זאת הרשימה של הסרטים שהוא שיחק בהם, אולי זה אחד מהם?
Sheer Bliss (2002) .... Matt Raymand ... aka Snow Job (2002) (USA) "Gilmore Girls" (2000) TV Series .... Jess Mariano (2001-2003) ... aka "Gilmore Girls: Beginnings" (2000) (USA) Nice Guys Finish Last (2001) .... Josh Massholes (2000) "Opposite Sex" (2000) TV Series .... Jed Perry Speedway Junky (1999) .... Travis She's All That (1999) .... Soccer Player Boys Life 2 (1997) .... Jason (segment "Must Be the Music ") Must Be the Music (1996) .... Jason

למעלה