Musi© Gi®l

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אפרת (ILL take the rain) חוגגת היום יומולדת [כולם מזדקנים
] אז......... מזל טוב!!! ויום הולדת שמח ונפלא!! אושר ושמחה וכיף, ושתמשיכי לחייך
מקווה שעכשיו כשגדלת בשנה שלמה תכתבי פה יותר

RVD18

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

עקב כאב ראש עצבני אני אוותר על ברכה, אבל הבאתי עוגה לכבודך אפרת

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יומולדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תרבחי ותסעדי

ViolSastrad

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!! ../images/Emo65.gif

הופ הופ טרללה!!!
המון מזל טוב! בריאות אושר (וגם עושר - אנחנו הרי סטודנטים
) והצלחה בכל!!!!

PianoGirl20

New member
מזל טוב אפרת!!!../images/Emo65.gif

שיהיה לך הרבה אושר והרבה הצלחה בלימודים!!!

Lir האחת

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שכל משאלות ליבך תתגשמנה
יום הולדת שמח

M a t h 0 0 7

New member
המצאה מטומטמת של בני האדם

ימיי הולדת. מחווה נחמדה אם מסתכלים על זה מהצד, אבל כשמתחילים קצת לחשוב לעומק, מבינים שזה פשוט דבר מפגר. יום הולדת יש רק פעם בחיים. מה הטעם לחגוג פעם בשנה? למה לא פעם בשנתיים? למה לא כל יום? למה לא פעם ב-50 שנה? למה כל שנה? *הודעה זו לא מיועדת לדכא או לערער על המצאותיהם של בני האדם.. אלו סתם מחשבות שהיו לי בנושא כשהייתי נורא עצוב ומלאו לי 18* מזל טוב, בכל אופן.

יש המצאות מטומטמות הרבה יותר, כמו למשל

קולף תפוזים אוטומאטי.... אבל למה לבאס את אפרת ביומולדתה? אפרת, רציתי לכתוב לך ברכה בלאטינית, אבל זה לא יהיה מקורי, אז תצטרכי להסתפק בברכה בעברית. נו טוב, לא שפה מי-יודע-מה-כמה, אבל זה מה יש... מאוד קשה לי להתנסח בעברית, במיוחד מול אנשים, אז רק אאחל לך מזל טוב!
דאנטה

לי? קולף תפוזים אוטומאטי? מה פתאום....

אבל ראיתי פעם בערוץ הקניות שמוכרים כאלו... זה היה בזמנו שחשקה נפשי עד למאוד במצלמה דיגיטאלית, אז הייתי נוהג לצפות בערוץ הקניות על מנת לחפש דילים, ולהשוות מחירים מול האינטרנט... אז בערב חורפי אחד, בזמן שחיכיתי למבצע מסויים בנוגע למצלמות דיגיטאליות, הראו בערוץ לא אחר מאשר קולף תפוזים אוטומאטי! אגב, ניתן לבחור בין שני צבעי הדגם... דאנטה

אני תמיד מדוכאת ביום הולדת שלי..

ורוב ימי ההולדת שלי עוברים בתיסכול רב ובהעפת חפצים כבדים ולא אווירודינאמים לעבר הנפשות הפועלות במרחב האווירי שבו אני נמצאת. ובלונים..בלונים הם ללא ספק המקור לכל הרוע בעולם, יחד עם ליצנים. וילדים קטנים ברכבת.

מסכימה איתכם!!

אני גם נהיית קצת בדכאון ביומולדת שלי.. אבל למרות שאני בזה לכל העניין אני עדיין מצפה לקבל ברכות ומתנות ביומולדת שלי
בכל מקרה..יש לי יומולדת עוד שבועיים (4.5) רק שתדעו...

dudmel

New member
תעשו כמוני

אני תמיד תמיד עובד ביומולדת שלי. הפעם האחרונה שלא עבדתי ביומולדת היתה לפני 9 שנים...

maverick 42

New member
רוצה לשמוע משהו יותר מטומטם?

בימי הולדת מגישים עוגה, נכון? ואז מה עושים? בא מישהו, מוציא עליה המון אוויר מהפה הצח שלו, אולי קצת יורק בתהליך (וזה אקט שרק "משתפר" עם הגיל...), ואז - יאמי! כולם לאכול!!! פיכסה...

למעלה