lernerbe

New member
ברוכה הבאה מיכאלה

יופי שנוספה עוד אחת מהצפון, אולי זה יזיז את מארגני המפגשים שיבואו פעם לצפון, לא כל כך רחוק, לחיפה למשל. אבל זה לא נורא ,לפי שעה, נתכתב ונהנה בת-שבע מחיפה

emmy5

New member
בת שבע, היה מפגש ../images/Emo9.gifבחיפה

אנחנו נפגשנו בסוף ספטמבר בחיפה ,היו 25 אנשים ,מכל קצות הארץ ..אבל לפי הקצב שאת נכנסת לפורום ,לא נראה לי שאת תוכלי לארגן מפגש מיוחד ...תבקרי יותר בפורום , אנחנו כמעט שלא מכירים אותך ..בקשר למיכאלה ,נתקבלה כל כך יפה ..אבל היא לא משמיע קול ..בזמן אחרון נכנסים אנשים חדשים ונעלמים .. אנחנו לא פורום וירטואלי , לא צריך לפחד מאיתנו .. אנחנו אמיתיים ,עם כל הטוב וכל הרעה שבנו ..וכולנו שמחים ביחד .בואי ,תתקרבי אלינו ..לטובתנו ,לטובתך .

בת שבע מחיפה, לידיעתך. אין לנו

בעלי תפקיד "מארגני מפגשים". כל אחד מארגן לפי רצונו והזמן הנראה לו כמתאים. בדרך כללל כולנו מתגמשים ומגיעים למפגשים ונשמח לראות גם אותך איתנו. ומדדתי את הזמן: שעה ברכבת מגיעים מחיפה לת"א. בטח הבנת כבר - גם אני מחיפה.

yaely2

New member
מנהל
לבת שבע, מיכאלה ולפורום../images/Emo82.gif

שלום
לאור הדעות שהושמעו כאן אני רוצה להביע את דעתי יחד עם דעתו ומדיניותו של תפוז.
כל אחד יכול להיכנס לפורום. מי שכותב בפורום שייך לחבורה. אדם צריך לכתוב לפחות פעם בשבוע כדי להישאר שייך לפורום. אין זה מעלה ואין זה מוריד מבחינת תפוז אם אנשים מכירים איש את רעהו או לא. באשר למפגשים: אכן צדקה ג'וד, אצלנו אין מארגנים, מי שרוצה מתוך סיבה שלו לארגן מפגש, מודיע על כך לפורום ומארגן את המפגש.
המפגשים אינם שייכים לתפוז כמובן. יחד עם זאת בת שבע, אשמח מאוד אם תכתבי יותר, נעים לקרוא מה שאת כותבת. אני פונה גם אליך מיכאלה כדי להשתלב, פשוט לכתוב על כל מה שאת רוצה, זו הדרך הטובה והיחידה להתקרבות. כתיבה תורמת לפורום ותורמת הרבה הנאה לכותב. בכל שאלה או ברור אני לרשותכם במסר,
ואם נרגיש צורך גם בטלפון.
אנא אל תהססו לכתוב אלי, אני אשמח לעזור או להבהיר דברים.
להתקרא

מיכאלה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ומי לא בא?...מיכאל...סתםםם שיהיה לך כיף איתנו

רוכבת על השירשור של מיכאל עם בדיחה

אמריקאי אחד יושב בבית קפה ואוכל ארוחת בוקר: קרואסונים ולחם עם ריבה. לפתע מתיישב לידו קנדי אחד שלועס מסטיק בפראיות ועושה המון רעש. האמריקאי מתעלם ממנו אבל הקנדי לא מוותר ומחליט לפצוח בשיחה: "תגיד.. כשאתה אוכל את הלחם שלך", שואל הקנדי "אתה מסיים את הכל או משאיר רק את הקשה?" "כמובן שאת הכל", משיב האמריקאי. "אה כי אנחנו אוספים את כל הקשה וממחזרים אותו לקרואסונים, שאותם אנחנו מוכרים לאמריקאים" משיב הקנדי. "ותגיד" ממשיך הקנדי כשהוא ממשיך ללעוס את המסטיק בפראיות מרובה יותר "כשאתם אוכלים את הלחם שלכם, אתם אוכלים אותו עם ריבה?" שואל הקנדי בפלצנות. "כן, בטח." משיב האמריקאי. "לא, כי אנחנו אוכלים פירות טריים" אומר הקנדי ומוסיף "ואת הזרעים וכל שאר השאריות אנחנו ממחזרים לריבה ומוכרים לכם האמריקאים". האמריקאי בשלב הזה כבר מתעצבן ושואל את הקנדי: "תגיד, כשאתם מזדיינים, אתם משתמשים בקונדום?" "בטח" עונה הקנדי. "וכשאתם מסיימים עם הקונדום אתם זורקים אותו?" שואל האמריקאי. "כן בטח" משיב הקנדי. "לא, כי אנחנו אוספים את כל הקונדומים וממחזרים אותם למסטיקים שאנחנו מוכרים לכם הקנדים..." ערב טוב אנשושים

מנורה

New member
../images/Emo18.gifטעות במייל ../images/Emo6.gif

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: [email protected] בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך. בעלך האוהב אותך לנצח. נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!"

boaz31

New member
מנורה עם מייל שכזה לא צריך

כלי נשק {עוד יכריזו השלטונות על מיילים ככלי נשק מסוכן על כל המשתמע מכך}}סתם אמרתי......

boaz31

New member
חבל שאני צריך לפרוש היה ערב

בכייף של אמת {אני מחר מטייל לרמת הגולן} לילה טוב לכולן גם לאלה מיכן שכועסות עלי {זה יעבור לכן עד מחר}}

יהודית ידידתי

רציתי לדבר עם אממי, אבל היא הלכה לקונצרט, אני עוד אתפוס אותה בימים הקרובים, מזל שיש לנו עוד כמה ימים, עד שנפגש, זה נותן לי זמן להתארגן. על אחריותי, את יכולה לנסוע איתה בשקט, במיוחד אחרי שאני אעשה שריר חה חה חה!!!! אני מרגישה כאילו אני מצילת נפשות, מה???????? ככה פשוט היא רוצה לתלות אנשים??????????? תשמחי עלי, את יכולה לישון הלילה בשקט, כי אני מטפלת בענין!!!!!!!!! חה חה חה!!!!!!!!בידידות

למעלה