../images/Emo141.gif../images/Emo53.gif

בוקר טוב לחברים בפורום הצטרפתי אתמול טריה ורעננה בבקשה עיזרו לי להשתלב ולהרגיש

offe

New member
אוף חונצ'יק
דומה לבדיחה

שסיפרו על הרבי ומס הכנסה - רק בשינוי אדרת. ערב טוב לכולכם. מה קרה היום - קרב אקדחים לפני פורים? עד יום שישי בבקשה להירגע - ביום זה רק נשיקות וחיבוקים. ברגע שמישו יאשר את בואו אפשר לומר ש-99% מגיעים - איזה כייף. ערב נעים
offe

ערב טוב לכולם, כרגע הצטרפתי אליכם

עברתי על כל הכתבות, ראיתי סערה בכוס מים, הסערה האמיתי היתה היום אצלי בבית, האמת, בועז אוהב להתפלסף, בדיחה אני מקבלת כבדיחה, הרי זה לא היה משל, זאת היתה רק התפלספוף, כשכותבים בדיחות על פולנים או על רומנים, או מרוקאים, זה בשביל הבידור, זה בסדר, הרי אתן יודעות שבועז אוהב נשים, אני לא מאמינה שהוא ירצה לפגוע בהם, בועז, נכון שאני צודקת???!!!!!!! היום היתה צריכה להגיע אלע עוזרת פעם ראשונה, ואני הכנתי לה עבודה, ל-4 שעות, היא עשתה לי ברז, ורק ב-9 נודע לי שהיא לא תבוא, החלפתי בגדים לבגדי עוזרת והתחלתי לנקות, לקרצף, לבשל, והכלים היו עד להודעה חדשה, היה לי מזל שהנין ישן טוב, ועשתי את כל העבודה של העוזרת, אתן יודעות מה?? הרווחתי 150 שקל.חה חה חה!! האמת אני הרוגה!!!!!!!!!עייפה אבל לא מוותרת לכן, לכן הצטרפתי אליכם, ואני אתכם ידידי

dani 123

New member
לאה זו הזדמנות להחליף מקצוע

150 כפול 20 שווה לשלושת אלפים נטו שווה לששת אלפים ברוטו לפחות

דני ידידי

אתה צודק, יש רק צרה אחת, שיש לי הרבה מקצועות, ואני פשוט לא יודעת באיזה כדי לי לבחור קודם, חה חה חה!!!! היתי כותבת לך כמה מקצועות יש לי, אבל לא יספיק לי פה מקום, לכן החלטתי להשאר במקצוע הישן שלי טיפוח המשפחה שלי והבית שלי. תראה איזה רקדנית טובה אני, חה חה חה!!!!!!

לאה'לה, יופי של תגובה על הבדיחות

וכל הכבוד לנקיון. פעם הבאה אל תשאירי לעוזרת את הכלים...
ותעשי לי טובה: תשכנעי את אמי לא לבוא עם חבל ביום שישי. כי אני צריכה לנסוע איתה כל הדרך ותארי לך שתחליט גם לקחת איתה עץ כדי לתלות את בועז!!!!

הי יהודית

אני רוצה להגיד לך שבועז בחור כארז.................................. אני אדבר עם אממי ביידיש, זה תמיד עוזר, היתה לי חברה, שלבעלה היתה דרגה גבוה בצבא, ובזמן שהיו המלחמות , היא היתה רוצה להראות לנו שהיא מבינה בעניינו צבא, היא היתה מדברת איתנו באידיש, נותנת לנו עיצות וזה היה השפיע, ככה אני אעשה עם אממי, תשמחי עלי. מה ????????? אני לא אתן לה ככה סתם להשתולל חה חה חה!!!!!!!! חברות או לא חברות!!!!!!!

ידעתי, לאה'לה, שאפשר לסמוך עליך.

כל היום חיכיתי שתכנסי כבר לפורום. והנה הגעת. כעת הכל בשליטה.

boaz31

New member
לאה שלום כל הכבוד לך ואני כבר-|שריף

חבשתי-
{אין פה כובע פלדה }

maxima

New member
ברוכה הבאה מיכאלה....

קחי כסא ושבי עימנו דברי וספרי מה שבא לך אני בטוחה שכולם יקבלו אותך בחום

emmy5

New member
מיכאלה 122 , ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום שלנו הקט ...כל מה שיש לעשות בהתחלה ...תכתבי ..כל מה שאת מוכנה למסור על עצמך ..ההתחלה קצת משונה , לא מכירה את אף אחד . כולם חמודים וחמודות .אנחנו לא פורום וירטואלי ,מכירים כמעט את כולם .תרגישי כמו בבית ..
פרח בשבילך

מנורה

New member
מיכאלה 122 שלום וברוכה הבאה

היגעת ל
הכי כפי והכי מפרגן יש לנו הרבה חברים מהצפון ונשמח להוסיף עוד צפונית אחת פתחי את המקלדת והזרימי מהגיגיך נשמח לקרוא

yaely2

New member
מנהל
מיכאלה חמודה, ברוכה הבאה../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif

שלום
אנו שמחים על בואך.
את לא צריכה לעשות דבר שאינך רוצה, כולו כולו רק מה שבא לך. אם בא לך רק לומר שלום, גם זה טוב. מקווים שתיתרמי על ידינו אני בטוחה שכולנו ניתרם על ידך, נהנה מכל מה שאת מוכנה להציע. מאחלת לך להרגיש פה טוב ונוח ביננו, יש לי הרגשה שאנו נרגיש נוח איתך

offe

New member
צהריים טובים מיכאלה

ברוכה הבאה בצל קורתנו לבסוף נצטרך לעבור דירה - עוד ועוד צפונים מגיעים אלינו - ויבורכו. כמו שאת רואה יש לנו בית מלא חדרים לבביים ותמיד יש מקום לעוד ועוד חברים. שהי אצלנו ותעונגי. המשך יום נעים offe

HAVA159

New member
מיכאלה שלום, מצתרפת לכל הברכות

ברוכה הבאה לפורום הכי הכי! מיכאלה גם אני צפונית לא הצפון הרחוק. ליד חיפה. תרגישי בבית, אנחנו כאן בשבילך. יום נפלא שיהיה לך אוהבת
חוה.

אנימו

New member
מיכאלה, גם איזור המרכז מקדם אותך

בברכה. מוזמנת לקפוץ למים ולהתחיל לשחות. נשלח גלגלי הצלה אם בכלל תזדקקי להם.

למעלה