yairwill

New member
היה לי חזרות והופעה היום בערב

היה לי הופעה והתרגשות והייתי אחלה ואני התרגשתי על במה ועשיתי את זה וכולם התלהבו ומחאו לי כפיים ונהנתי וזה נתן לי הרגשה טובה והחמיא לי מאוד הבמאית שלי והמור לדרמה .... אז ביי

yoooni

New member
יאיר, נווו ביקשתי יפה...

זה פורום רוני ולא פורום יאיר. הבנו שאתה מציג הצגה אבל אנחנו לא יכולים לקבל ממך עדכון על לוח ההופעות שלך ומה קורה איתך בכל פעם שבא לך לספר לפחות תשרשר את ההודעות שלך לשירשורי ה off... למה צריך לעשות את זה כל פעם בשבילך? יש חוקים פשוטים לפורום... חוץ מזה כבר אמרתי לך זה לא הוגן מה שאתה עושה מצד אחד אתה רוצה לשתף אותנו במה שעובר עליך אבל מצד שני אתה אף פעם לא מדבר איתנו בפורום על שום דבר. אתה מגיע לכאן רק שבא לך לספר על עצמך.... וסורי שאני עושה את זה על דפי הפורום אבל המסרים לא עזרו... אופפפ, מה יהייה הסוף איתך

טוב נו...

אל תהיה כבד ... יוני בכל מקרה.... אז יש לי רעיון! בוא נעשה שרשור מיוחד שבו כל אחד כותב מה עבר עליו באותו יום ומה הוא רוצה לשתף אותנו פה כדי שאף אחד לא יעלב..........מה אתם חושבים?

yoooni

New member
להפך אני לא כבד....

אני מאד בעד שאנשים יספרו מה עובר עליהם בחיי היום יום, בשביל זה אנחנו כאן, משפחת פורום רוני. אבל זה צריך להיות הדדי מבחינת כולם... לא ייתכן שאני לדוגמה יכנס לפורום חדש ומדי יום יספר להם מה עשיתי באותו יום למרות שבפועל אני לא מכיר שם אף אחד.

Hen m

New member
יווו אני חייב לשתף אתכם!

יששששששש איזה כיף ליייי קלטו עוד כמה זמן (אמןןן) אני הולך לסט של השיר שלנוווו איזה כיף ליייי (אני גם נכנס לאלוש לא הבינו חחחח)! אהה וגם (אני עוד צריך לסדר את זה) אני הולך לראיין את רוני, אני רק צריך להתקשר לאורלי שנקבע מתי! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Hen m

New member
שיט..רציתי לשים בשרשור של הOFF

יוני אתה תוכל להעביר לשם? פליזפליזפליז מצטער...לא התכוונתי

yoooni

New member
אפשר לבוא איתך לסט של השיר שלנו?

כי הבנתי שזה מצולם בחולון

Hen m

New member
כן, זה מצולם בחולון

אבל אם אני ילך לסט זה דרך הקהילה של השיר שלנו...... וזה שמכניס אותנו אמר שזה לא בטוח עדיין, אני לא חושב שתהיה בעיה שתבוא, כולם יודעים את הכתובת ואיפה זה....אבל הבעיה אם יכניסו אותך
אני צריך לשאול אותו.....(שלח לי במסר את המסן שלך

perrinat

New member
../images/Emo127.gifמגניב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למה אתה מראיין אותה
לאתר

Hen m

New member
יאפ!

אנחנו מה זה משקעים בו הוא פשוט גדול!!!! עכשיו רק צריך לסדר עוד כמה דברים, לראיין את רוני ואז אנחנו נעלה הכל לאתר!

יש לי הערה עליך "לוב יו רוני"

באתר שלך שאת כותבת על עצמך תכתבי את זה בכתב יותר מובן כי לא מבינים כלום כדי שתשימי לב לזה

למעלה