../images/Emo141.gif ../images/Emo206.gif../images/Emo141.gif

סוף סוף הגיעה אלי החוברת. ההשתלמות של "דרום אדום" - ממש הראשונה. אמח אם תרשמו, משתי סיבות: האחת - כי אני ממש רוצה לפגוש אתכם פנים אל פנים - לחבר פנים לשם או לכינוי השניה - כי כדי שההשתלמות תתקיים צריך מינימום של אנשים. מבחינת התוכן - כתוב בחוברת. אז על ה
ים של איתן אולי רק נדבר... והרבה כלניות לא נראה, אבל נשתדל לגלות את הפינות הסודיות לכל המשתתפים. ובסוף היום כולם מוזמנים ל
(קפה ועוגה בעצם) מי שלא יכול להגיע, שלא יתנצל... אני מבינה בהחלט שזה די קשה, בטח בהתראה קצרה כל כך.

הימליה

New member
בדיוק רציתי להודיע לך שהחוברת הגיעה

ובקשר להשתלמות:למה היא בעצם לא בשיא הפריחה אלא עכשיו? מאחלת שירשמו הרבה וההשתלמות תתקיים.

תודה בכל מקרה

ההשתלמות עכשיו כדי שמורי דרך ידעו את כל המידע האפשרי ויוכלו להביא קבוצות בעצמם בתקופת הפריחה.

יענקיק

New member
השתלמות בזמן פריחת הכלניות.

ליעל מיענקיק שלום מהנסיון והטיולים שלי בזמן פריחת הכלניותבאזור של "אור הנר",בארי,ואזור הבשור והסביבה שנים רבות. היתי ממליץ על השתלמות נוספת בזמן שיא פריחת "הכלניות"והתמונה הסופית תהיה מושלמת. דרום-אדום שטיח של פריחה ,זה יתרום רבות לקדום טיולים לאזור.בהצחה לך לקדום נושא ההשתלמויות לאזור זה.זה לא קשור להשתלמות הקרובה באזור. בתודה יענקיק

תודה יענקיק

זה לא תלוי בי. השנה הוכנסה השתלמות אחת לחוברת. קיבלתי הודעה על כך שכבר נרשמו קרוב לארבעים איש ולכן היא תתקיים. נראה בהמשך. בכל מקרה תודה על הדאגה והפרגון.

רק רציתי לספר

שהיתה השתלמות "דרום אדום" ביום חמישי האחרון - עברה בהצלחה. הגיע אוטובוס מלא לגמרי, אנשים מתעניינים, נעימים, שואלים ומעירים הערות בונות. היה טוב ואנחנו מקווים שחלק מהאנשים יחזרו לטייל בזמן הפריחה (ביום חמישי האחרון היתה רק ההתחלה בחלק מהמקומות, באמרים עדיין לא)

למעלה