תודה רבה

רונה2346

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo140.gifתודה רבה

תודה לכם על קבלת הפנים אוהבת אותכם אתם דוגמא למופת ואני שמחה שמצאתי בית חם, אני מאחלת לכולכם חג שמח וכשר אם אתם מארגנים להפגש בחול המועד אנא עדכנו אותי ואשמח להשתתף

erika6

New member
שלום רונה ברוכה הבאה../images/Emo108.gif

לפורום שלנו. אנחנו נחמדים באמת. תכתבי כל מה שתרצי קבלי
מכל ה

י מ י ת 2

New member
ברוכה הבאה רונה

הגעת בזמן טוב, לקראת הפסח בחג האביב . נקוה שתשתלבי ותיהני מהפורום הנחמד הזה. ולכלם, חזרתי זה עתה מקניות עם בתי ונכדתי. דוקא גמרנו די מהר גם את הארנק... אבל כשהלכתי לקנות מתנות לנכדים בחנות פוקס, הבנתי פתאם שאפשר לתת תלושי חג של החנות וכך כל אחד יקנה מה שמוצא חן בעיניו. וזאת עשיתי. אמנם מאבדים את חווית פתיחת המתנות והסקרנות והציפיה וכל הכרוך, אבל רב הנכדים שלי כבר גדולים ואני בטוחה שישמחו עם המתנה הזאת. תמיד יש מה ללמוד חדש. הבית עצמו כבר נקי, העוזרת עזרה לי היום לגמור לסדר את הבית עוד כמה פיצ'יפקעס והכל נוצץ עד שיבואו הברברים לליל הסדר והכל יסתדר מחדש כמו שהיה. לא נורא בשביל מה אנחנו חיים אם לא בשביל ללכלך ולנקות????????? לילה טוב וחלומות פז.

אדזה

New member
היי ימית

רעיון נפלא עניין תלושי המתנה,חבל שלא ידעתי,גם אני הייתי משתמשת עם האפשרות הזו.אולי עוד אספיק לעשות זאת,כי הנכדים שלי עכשיו בחו"ל,ואני מחכה להם בכליון עיניים.כשיחזרו אצ'פר אותם עם התלושים.

למעלה