GAYDAR

לואיק

New member
מה פתאום? אני ממש לא מסכים

אם את קולטת מסרים או יודעת לקרוא נכון, זה תמיד עובד... ולא, לא כל מי שהוא נשי הוא הומו חס וחלילה, ולא שום דבר מהסגנון הזה, ולא פריט לבוש או אביזר אופנתי כזה או אחר יעידו על כך, אבל מהדרך שבה בן אדם אחד בוחן או נמנע מלבחון את חברו, וזאת רק דוגמא, אפשר להסיק בצורה מדויקת יחסית לגבי אותו אדם! ואין בזה שום סטריאוטיפ! וחוץ מזה, יש דברים שאולי היית מגדירה כסטריאוטיפ, אבל אם מתעמקים מספיק בשדרים של אותו אדם, ואני לא מדבר על היכרות אישית, אלא התנהגות ליד אנשים אחרים, האינטראקציות של אדם עם סביבתו, יציבה ועוד כמה תכונות כאלו, יש בהן כדי להעיד עליו הרבה דברים, ובמקרים רבים, יש בהם מספיק כדי להגיד אם הוא נמשך או לא למין כזה או אחר! לאנשים עם גיידאר מפותח יש את היכולת לזהות הומו או לסבית, וזה לא בהכרח מותנה בשימוש בסטריאוטיפים! אנשים שלומדים להכיר התנהגויות של חברה ידעו לשייך אליה אנשים ולהפריד ממנה אנשים... מי שיש לו גיידאר מפותח, כאשר הוא יזהה מישהו כהומו או מישהי כלסבית בדרך כלל לא יטעה (אם כבר, אז יכול להיות שהוא לא יזהה בכלל, אבל אם הוא כבר זיהה, הוא כנראה לא טועה...*). בסה"כ זה די מורכב, וצריך להיות מספיק רגישים- אם אין את הרגישות אז נכון- זה מבוסס רק על סטריאוטיפים.

התכוונתי לגיידר של היום

הגידר של היום מבוסס על דברים שיטחיים- ההגדרות היום נעשו שיטחיות וכמובן שאין (לדעתי) הבדלי תכונות בין הומואים לסביות סטרייטים סטריטיות.. וכל שאר ההגדרות.. לכן,אם אין תכונות,איך אנשים יקבעו לפי הגיידר שלהם? אני לא מדברת על נסיון התחלה אני מדברת על זיהוי נטיה מינית =גיידר!

לואיק

New member
כן, הבנתי למה התכוונת...

ועדיין- אני חושב שגיידר זה מעבר לשטחיות, וגם את ההומו הכי בארון, הכי לא קשור לסטריאוטיפ ושהכי לא 'מוסר' שום רמזים, אדם רגיש, ואולי טיפה מנוסה, יוכל לזהות... אלו דברים שהם מעבר לסטריאוטיפ מצד אחד, ובלתי ניתנים להסתרה מצד שני- כמו סטיקלייט שלא משנה מה תעשי לו, תמיד אפשר לראות את האור שלו איכשהו

../images/Emo45.gif

מניסיון אישי אני פשוט חייב להסכים. אני מודה שזה לא תמיד פשוט ובהרבה מקרים מבלבל, אבל קורה לא פעם שאתה רואה בן אדם בסיטואציה כזאת או אחרת ואתה פשוט יודע שהוא הומו. אני לא מדבר על זיהוי לפי מאפיינים חיצוניים, כי הרבה פעמים זה חסר משמעות. לא כל מי שלובש חולצה צמודה וורודה או שיש לו קול של אוחצ'ה הוא אכן הומו. מצד שני אם אתה שם לב שהבחור בשולחן לידך לא מפסיק לנעוץ בך מבטים, או שהחייל שעובר לידך לא מסיר ממך את העיניים עד השניה שבא הוא עובר אותה (וזה קרה לי פעם אחת) וכדומה, אז יש באמת סיכוי טוב שגם הוא הומו. הפואנטה בכל העיניין הוא שהסטרייטים בדרך כלל לא מרגישים בדקויות האלה. זאת אומרת... התשומת לב שלהם לא מופנת לזה בכלל. לכן ה"גיידר" הוא משהו שקיים בעיקר אצל הומואים ולסביות, כי הם יודעים איך לבחון את הבן אדם.

נכון

אני מסכימה,לפי קול והכל אפשר גם לדעת אבל כל העניין שניסיתי להסביר - שהיום יש גם מטרוסקסואלים - ולפי הקול שלהם צורת דיבור הליכה- אי אפשר כבר לדעת! היום אי אפשר באמת לדעת!

לואיק

New member
מטרוסקסואלים...

עד כמה שהם היו רוצים להיות, אין, אין להם איזה משהו בסיסי
ועכשיו ברצינות- אפילו אצל מטרו לא תמצאי את המבט ההוא...

yep, that's right

גברת דוקרת, אני לא יודע אם קרה לך פעם (ואולי פעמים רבות) שגבר נתן בך מבט, אבל לא סתם מבט, אלא מין מבט... לא יודע איך לקרוא לזה... מין מבט "שוטף", מבט כזה שאחריו את יודעת ומרגישה שהבן אדם הזה בחן את המראה שלך מכף רגל ועד ראש ומכל כיוון אפשרי. על דברים מהסוג הזה דיברתי. זה נכון שהמטרוסקסואלים יכולים לבלבל, אבל מטרוסקסואל לא ייתן בי מבט בוחן כזה, שאומר שלפחות לפי הרושם הראשוני אני מושך בעיניו.

את חייה בסרט לצערי../images/Emo44.gif

האנשים הם רעים ורחלנים אני נערק בן 16 אני אני טיפה נשי ובכול זאת עם עם אני עוסה משהו נשי כמו להגיד איזה מילה או איזה תנועה אז עדיין זורקים הערות ואני יודע שמרחלים ומוציאים שמועות למרות שאני ממש לא ניראה הומו ורק תידעו למשל שיש הרבה יותר בניים שהם ממש אוחצות קשות ושהם סופגים הרבה ריחולים ושיש הרבה אנשים רעים שמרחלים ומציקים ורק שתידעו כל ההומויים ולסביות שאתם לא צריחים להסים זין על אף אחד אבל כל אחד נכון שלדעתי רוב הסיכויים שכל מי שמיתנהג נשי הוא הומו לאאאאאא כל מישעוסה גבות הוא הומו ולא כל מי שיש לה שיער קצר אז היא לסבית ונכון ששבני הנוער הם אחזרים בלי הרבה טאקט והיתחשבות ושזורקים כל מה שעולה להם לראש ולא אחפט להם שזה יכול ליפגוע (לא לי אני גברי ולא ניראה הומו)אבל עם אומרים לי הומו זה פוגעה ואני מנסה להישתקם כמה שיותר מהר ואני חושב איך להיתנקם בו ולרחל עליו אז חברים וחבירות מי שיורד עליכם יהומו או ילסבית תיתנקמו ואל תישבו בשקט תעסו משהו כמו לפרסם את התמונות שלהם באינטרנט רצוי באתר היקריות של הומויים או סתם בכל האתרי ההיקריות תפרסמו אותם כהומויים או לסביות ואז שהם יראו את עצמם שמה או שתיצה עלייהם השמועה ואז הם ירגישו אך שאנחנו הרגשנו שהם ירדו עליינו והפיצו עליינו את השמועות הומויים ולסביות שולתים

סרט מציאותי

כי אין באמת הגדרות בעולם יש דברים שאנחנו בנינו,העולם בנה את ההגדרות והוא יכול למחוק אותן באותה קלות שהן באו...או אולי יותר קשה.. סרט סרט,כי לא קיים אבל סרט שכזה יכול להתגשם מי יודע מתי,מי יודע אם כן ואם כן אז איך

למעלה