GAYDAR

../images/Emo141.gifGAYDAR../images/Emo34.gif../images/Emo26.gif

בטח כל אחת ממכן שנכנסה לעולם ההומולסבי\הגאוותי\הקהילתי\הביצתי גילתה גורם מוזר,אלטנה מוזרה שיש לנו על הראש והיא רואה מי הומו ומי לסבית זה מגיע לכך שאתן תלכו ברחוב ותגידו לזאת שלידכן "זה הומו,זה לסבית" זה יכול להתמשך אפילו ל- "זה הומו , זו לסבית,הבן של ההוא מת אתמול,המחזור שלך יתחיל ב3...2...1.., הוא בגד באשתו, היא בגדו בו לפניו... "
בקיצור זה עסק נורא מסוכן הגיידר הזה,ולמען האמת הקריטריונים שלו ברחו הגידר למעשה מקטלג,אבל לפי קריטריונים מיוחדים מישהי שהיא עם שיער ארוך אך הטון שלה נשמע נורא "גברי" היא תקרא לסבית מישהי עם שיער קצר ,לא צריכה להתאמץ כל כך,ישר שרואים אותה,אפילו אם לא אנשים מהקהילה,ישקלו אם היא לסבית או לא.
למי שעד כאן לא הבינה,הגיידר למעשה הוא בדומה ל "גלאי מתכות" או "גלאי עב"מים " יש גם "גלאי הומואים\לסביות" - מצחיק,מוזר,ומציאותי כל יום אנחנו מקטלגים אנשים, וזה נובע מכמה סיבות להן יש שימוש בגיידר: סיבה ראשונה- הגיידר נותן לבנות הרוצות להתחיל עם מישהי נקודת תקווה שמה היא גם "כמותן" במשיכתה , ולכן זה יעזור להן להתחיל איתה-כמובן שהגיידר יכול להיות טועה,אבל הוא יעזור לה לנסות . סיבה שניה-השווצה, נהנה בננה לי יש גיידר אני מזהה ואתההה לאא.. חחחחח
סיבה שלישית- להרגיש שיש עוד כמונו ויש עוד כמונו בהרבה,בדרך כלל אנשים שפועלים מהסיבה הזאת יכלילו את כל אחד ברשימת "הקהילה" שלהם .
הבעיה בגיידר,שפעם הוא התבסס על סמלים מסוימים,על גבריות מסוימת היום הוא כבר מקוטלג- שיער קצר\גבריות . כאילו ואין פמיות בעולם הלסבי
ועוד תקלה בגיידר,הסמלים- העגיל בצד הלא נכון אצל סטרייטית יכול להפיל מישהי אחרת שתרצה להתחיל איתה,הדובדבנים היכולים להראות מצוין בעיני מישהי אחרת על גבה בתור קעקוע,בלי לדעת מה הסמל של זה הדגל גאווה המתנוסס על עגיליה של ילדה הטוענת בפני "פאנן של צבעים" וכל זה סבבה,כי הרי אף אחד לא רוצה לקטלג אנשים אבל אנשי הגיידר נופלים תחת זה,כי הם עדיין בעולמם של הקטלוגים אז היום הגיידר הוא 20% צודק
80% טועה
היום הגיידר הוא סכנה - הוא הקטלוג,אם תפסיקו לקטלג,תפסיקו להפריד אם תפסיקו להפריד,המון אנשים שהם ניזוקים מהקטלוגים האלו כבר לא ינוזקו אנשים שבגלל שהם נראים למישהו "הומו" או "לסבית" יקבלו השמצה בבית הספר,אולי מכות והכל התחיל מאיתנו,הכל התחיל מהגיידר,שנועד לזהות אנשים, אבל היום יש הגדרה נקראת "מטרוסקסואל",זה סטרייט נשי,לא בסגנון אוחצ'ה,אלא בין לבין,ממש טום בוי שכזה. לא צריך להיות תקוע בהגדרות,באמת שלא אני מציעה,קץ לעידן הגיידר
לא עוד להגיד על מישהו לסבית או הומו לא עוד להצביע על אנשים ברחוב
לא עוד מעכשיו,אם נרצה להתחיל עם מישהי, אז אך ורק באומץ,בלי הגיידר
יאללה,לעבודה

Mיקי_

New member
הכנסתי למאמרי הפורום ../images/Emo124.gif

ושיחקתי קצת עם האייקונים בדרך
אחלה מאמר

את כותבת יפה ומשעשע...

אבל אני בלי שום קשר אוהבת לשחק עם גיידאר... זה לא שני מתחילה עם אותה אחת או משו... סתם כיף לנחש ואז לדעת שצדקת...חי חי חי=)

WTR

New member
הגיידר שלי מקולקל לדעתי חח../images/Emo5.gif

מישהו מכיר טכנאי טוב?

כן..אני...

אני מורה מצויינת... ואני אף פעעעם לא טועה...חוץ מבמקרה של המפקדת שלי... שלא רצתה לצאת איתי.... אבל לדעתי היא מוכחשת....חחחח

PinkyRaSta

New member
לא כל 1 שהיא לסבית ../images/Emo182.gif

צכה לרצות לצאת עם מישי ואהבתי את מה שרשמת, זו תמיד הייתה הגישה ש'לי. תפסיקו עם ההגדרותתתת

PinkyRaSta

New member
למה ללמוד לשרשר? ../images/Emo182.gif

שירשרתי אלייך, וכבדרך אגב אמרתי שגם אהבתי את מה שההיא שפתחה את השרשור הראשי כתבה. אמרת שהמפקדת ש'לך לא רצתה לצאת איתך למרות שאת יודעת שהיא לסבית, אז עניתי לך שלא כל לסבית צכה לרצות לצאת עם כל אישה, עם כל הכבוד, וזייהו.

חחחח...סורי ביבי...

והעיניין הוא שהיא לא הייתה מוכנה להודות...וגם שהיא לא רצתה אותי... אבל זה כבר משו אחר... בע:\

FaithNoMore

New member
אני אישית חושבת

שאת בהחלט צודקת העניין הקטלוגים אבל נראה לי שהגיידר הוא אפילו קצת יותר עמוק מזה בקטע של אבולוציוני של "מין מוצא את מינו" או סוג של - takes one to know one...

הדרי!

נהיית מפורסמת, את מופיעה בשער של תפוז! כל הכבוד.. לי יש ראדאר אחר- ראדאר מטאליסטים.. יותר נכון, רדאר של קטינות מטאליסטיות תמימות (או לא)...

תיראי

לא צריכים להיות תקועים בהגדרות בקהילה הגאה קיים מיתוס ה``גיידר``, אותו רדאר המאפשר לחברי הקהילה לזהות מי משתייך לקהילה ומי לא, דוקרת האשכוליות יוצאת בקריאה אמיצה להפסיק להשתמש בו /// את מופיעה מאתר של תפוז הכללי!

לואיק

New member
לא בטוח...

השימוש בגיידר הוא מאוד סטריאוטיפי ומקטלג אבל לקרוא ל"הפסקת השימוש" בו היא קריאה מגוחכת, מאחר ואנחנו עושים את הקטלוגים האלה כל רגע נתון לגבי כל דבר, בקשר לכל נושא שיש. הגיידר הוא תחושה/אינטואציה בלתי נשלטת שאדם מסוים עלול לעורר אצל בן אדם אחר, וזה בלתי נמנע שתתעורר מחשבה- אולי הוא/היא הומו/לסבית? דוגמא מוקצנת לטענתי היא- כאשר אנחנו רואים אדם ברחוב, הדבר הראשון שאנחנו עושים זה לקבוע אם הדמות היא אישה או גבר. הסבירות שהצופה צודק (לאחר ירידה משמעותית בתקופה האחרונה) היא גבוהה! כנראה שבטווח הטעייה של הניחוש/אינטואיציה הבסיסית הזאת נמצאות כמה דמויות שלא היטבנו לקטלג, אבל אין זה אומר שיש לקרוא להפסיק לחשוב ככה! חוץ מזה, הגיידאר הוא הרבה מעבר לתצפית על סממנים מוצהרים או מראה חיצוני, כי את זה יכול כל אדם לעשות- סטרייט או גיי, אלא בקריאה של, או בחיפוש אחר דברים שהם מתחת לפני השטח- הדברים העדינים- לדוגמא- איך האדם הנבדק בוחן גבר/אישה שמגיעים לקרבתו? המבט, אם מזוהה, פשוט אומר הכל... לכן, אני דוחה את הקריאה להפסקת השימוש בגיידאר משתי סיבות- אי אפשר ´לכבות´ פעולות חישה אוטומטיות, וחוץ מזה- נכונות הגיידאר היא אמנם נמוכה יחסית, אבל שווה את זה! מעבר לכך, אני מסכים בעיית הקטלוג וקורא לא להשתמש בגיידאר שעובד על סמך נתונים חיצוניים ודברים שטחיים, כלומר, לא גיידאר שמבוסס על סטריאוטיפים והכללות!

למעלה