Behing These Eyes.

timtamtum1

New member
שלום../images/Emo13.gif

כמו שעניתי לאור: מטייל בעולם
וזה לא יפה לגנוב שאלות ליטל

ליטול B

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מטבעו של האדם לגנוב חחח...
ולא ראיתי שאור כתב סורי..

תמיררר../images/Emo11.gif

שלום לך, אני דודי. נעים להכיר
בן כמה אתה ? מאיפה בארץ ? תשלים את המשפט.. עדיף למות בעד...

timtamtum1

New member
שלום../images/Emo13.gif

היי דודי, נעים מאוד:] בן כמה אתה ? 17 מאיפה בארץ ? אשדוד תשלים את המשפט: עדיף למות בעד.. הידעת? זה בעצם "טוב למות בעד.." החכמת?
אז- טוב למות בעד האהבה..
חחחח

YouFoundMe

New member
../images/Emo27.gifשאלה../images/Emo37.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

לאי בודד הייתי לוקח: אישיות - חפץ - משהו בנוסף - ואם תתקע באי בודד, מה יהיו הנסיבות

timtamtum1

New member
שלום../images/Emo13.gif

לאי בודד הייתי לוקח: אישיות - מורן אהרוני[: חפץ - כובע משהו בנוסף - mp3 ואם תתקע באי בודד, מה יהיו הנסיבות? המטוס שלי התרסק

timtamtum1

New member
אמרת שהורדת את הסימן שאלה../images/Emo2.gif

אז זו לא שאלה
אבל שלום
לך אהובה[:

patito ƒeo

New member
מיררררררר ../images/Emo107.gif

מה קורה?? נכון הבנת מה הסברתי לך על הפרק של מגרש ביתי?
נכון שמעת ת'שירים ששלחתי לך של הורוניקס? ואהבת? נכון אתה מפחד מגמלי שלמה? נכון אתה תשיג לי חתימה של רפאל? טוב, חאלס.
אממ, מי אתה חושב שמתאימה ללוקאס? פייטון או ברוק? [
] אני מושפעת ממגרש ביתי? מה יותר יפה - נשמאמי, עיניימותק או נשמטומטמת? מרטיט או מרסק?
או
? קרן פלס או איה כורם? P: [מירי מסיקה!] חוץ מקלי, איזו להקה/זמרת היית רוצה שתבוא לארץ? איזה שיר אתה הכי אוהב של קלי? ושל הורוניקס החמודות? אתה אוהב עדשים? הם מאוד טעימים. טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ביי

timtamtum1

New member
שלום../images/Emo13.gif

מה קורה?? טוב מה שלומך? נכון הבנת מה הסברתי לך על הפרק של מגרש ביתי? לאX:
נכון שמעת ת'שירים ששלחתי לך של הורוניקס? כן, אחד מהם אפילו היה בריפיט[: ואהבת? לוקח לי זמן לאהוב.. *מרגיש מיטל אוגנסיאן* נכון אתה מפחד מגמלי שלמה? חחחחחחח נראה לי שזאת את
נכון אתה תשיג לי חתימה של רפאל? את מזכירה לי את זה שמורן הייתה באשדוד ולא ידעתי
למות
טוב, חאלס. אממ, מי אתה חושב שמתאימה ללוקאס? פייטון או ברוק? [] ברוק אני מושפעת ממגרש ביתי?
מה יותר יפה - נשמאמי, עיניימותק או נשמטומטמת? נשמאמי
מרטיט או מרסק? מ ר ס ק ! ! או ?
קרן פלס או איה כורם? P: [מירי מסיקה!] חחחחחח פלס חוץ מקלי, איזו להקה/זמרת היית רוצה שתבוא לארץ? אוונסנס איזה שיר אתה הכי אוהב של קלי? BTHE ושל הורוניקס החמודות? 4ever, אבל זה משתנה
אתה אוהב עדשים? עדשים? המגעילים ששמים באוכל בבתי מלון? או כאלה משוקולד? חחח אם משוקולד אז כן
הם מאוד טעימים. מה את אומרת?
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ביי ביי כפרע

Twisted Shadows

New member
יש לי רק שאלה אחת אליך!!

לא נמאס לך להיות אדום
|אסי לא רומז על כלום, באמת!!|

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשאלות../images/Emo9.gif

היי מה קורה? מה המצב? איך החיים? איך החופש? מתגעגע ללימודים? עובד? במה? התגעגעת אליי כשהייתי בלונדון? {שאלה תקועהXD} איפה היית רוצה להיות עכשיו? אם היית פוגש את קלי, מה היית אומר לה? {מעבר לגימגומים והצרחות של "אהההההההההה קלייי"} לענות על הכל

למעלה