תחרות הרקעים

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo141.gifתחרות הרקעים ../images/Emo141.gif../images/Emo9.gif

היום הגדול הגיע..כל מי שנרשם לתחרות ועשה רקע....לשרשר לפה את הרקעים שהוא הכין
איך מצביעים
.. ב15 לספטמבר, יום רביעי הזה, שולחים לי במסר אישי (!) את ההצבעה שלכם הרקע הכי אהוב עליכם (נא לרשום את שמו של מכין הרקע). בהצלחה לכל המשתתפים
! May The Best Reka Win! בתודה הילה ומיכל

../images/Emo9.gif שלי ../images/Emo26.gif

אבל תקשיבו בגלל שזה לא העלה לי אותו בגודל המקורי , העלתי אותו בקטן יותר ולא רואים אותו ממש טוב.. אבל אם תרצו לראות אותו בגודל המקורי לכו לגלריית וולפייפרים ועבודות מעריצים של חברי הפורום ושם תיראו אותו בגודל המקורי.. מקווה שתואהבו

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifלירוןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמושלמת שלי.

זה הרקע הכי מדהים שראיתי בחיים שלי
אההההההה.. זה כזה אדיר..
פשוט כל הכבוד ענקקקקקקק
יא חתיכת מוכשרת

galevine

New member
לירוני אם את יכולה

לעשות לי רקע שלהם!!!!!!!פליז וווו...איך את עושה את הרקעים? הרקע ייצא ממש ממש יפה!!!!!!!!!!!!!פשוט מהמםםםם!חיחי מוכשרת

וואיי..תודה איך אני שמחה שאהבתן!

ואני ישמח לעשות לך, אם את רוצה תמונות מסויימות תתני לי..או רקע עם שיר מסוים או רעיון..או משהו.. אני עושה בתוכנה פוטושופ- photoshop,תוכנה לעריכת תמונות .. ותודה שוב! :)

galevine

New member
אמממ בינתיים אין לי

רעיון מיוחד! אני סומכת עלייך תעשי מה שבא לך זה בטוח ייצא יפה! אמממ מאיפה התוכנה הזאת..?..

זו תוכנה שאי אפשר להוריד אותה

לתמיד למחשב, אפשר להוריד אותה מנענע ו-וואלה וכל מיני אתרים כאלו אבל רק לכמה ימים..מקסימום חודש.. את התוכנה קיבלתי מחבר של אחותי..את התוכנה המקורית, אז יש לי אותה.. וניתן גם לקנות אותה כמובן :)

מה פתאום \: זה עולה כסף רק אם את

קונה את זה.. אבל יש את הגירסאות דמו באתרים האלו שזה לחודש בערך וזה לא עולה כסף..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo24.gifתודה בובע ..ת'אמת שאני

חייבת את הקרדיט ללירון ושירי הם הזכירו לי
(טאנקס בננות) וכמובן קרדיט נוסף לך..נעזרתי בהודעה הראשונה שלך..כי שכחתי כמה דברים
נממ סוף הקרדיטים!.. יאללה לשרשר..יש עוד בננות שלא שמו את הרקעים שלהן

למעלה