שלום

לארה1

New member
../images/Emo141.gif שלום

בסוף ינואר חליתי בדלקת גרון מאוד קשה , חום גבוה כ- 4 ימים , וכל התופעות הנלוות ... טופלתי ב אנטיביוטיקה ואופטלגין. לפני 4 ימים שוב חליתי באותה דלקת גרון , שוב אנטיביוטיקה שוב אופטלגין . אני בת 40 מאז ומתמיד היו לי בעיות בשקדים , פעם זה אף התפתח לדלקת ריאות קשה. איך אני יכולה להימנע מהישנות המחלה? יש לציין שאני לא יכולה להיכנס לקופ"ח מפני שאני לאחר כמה ימים נופלת למשכב. תודה ושבוע טוב. לארה.

freearth10

New member
דלקות גרון

היי לארה, אני מאוד מתלבטת האם נעשה כאן למענך כאשר כל אחד ירשום לך כאן מה הוא היה עושה במקרים שכאלה מאחר שאז את שוב תדחי את הטיפול ולדעתי את צריכה טיפול מקצועי ולא רק טיפול של sos. כדי שהדלקות בגרון ובריאה לא יחזרו שוב ושוב או ישנו צורה. מה שמדאיג אותי יותר מכל היא המערכת החיסונית שלך, אז מאחר שאת כבר ילדה גדולה אתייחס אל בקשתך, רק זכרי שמה שבאמת יעזור לך זה טיפול במקור הבעיה ולאו דווקא בדרך בה הגוף כרגע מבטא אותה. אז קודם כל חתכי בצל דק ושימי עליו כף דבש ומחר בבוקר שתי את הנזלים. עסי את הגרון בידייך לכל הכיוונים מלמעלה למטה ומלמטה למעלה מימין לשמאל ומשמאל לימין. נשמי עמוק ונשפי כאשר את אומרת ר-ו-ם עד שממש נגמר לך האויר ושוב חזרי על זה כמה פעמים. קחי מי מלח גרגרי איתם כאשר מניעה את המיים בחיך העליון בצורת השמונה. הניעי את הלסת שלך ימינה ושמאלה. שכבי על הגב הצמידי את ידיך ככל שתוכלי מתחת לגב. קמרי את הראש והרימי את כל חלק הגוף העליון והשארי בתנוחה זאת. חזרי לאט לאט הסדירי את הנשימה ן/או השיעול שלך. שכבי עכשיו על הבטן כאשר ידיך מקופלות וכפות ידיך לצד הכתפיים על הרצפה. בנשימה הרימי לאט לאט את פלג הגוף העליון והשארי כך בנשיפה רדי לאט לאט לנקודת המוצא. שכבי על הגב הידיים ישרות לצידי הגוף כשגב היד על הרצפה הרגליים בפיסוק קל והסדירי את נשימתך. ומשפט חיובי אותו תאמרי כל פעם שתזכרי בו וכמה שתגידי אותו יותר ייטב לך. כל מה שאני רוצה אני מבקשת בקלילות ובאהבה. רשמי את המשפט לפחות 10 פעמים כל יום.
מאיה

לארה שלום

מכיוון ששאלתך היתה "כיצד אוכל למנוע את הישנות המחלה", התשובה שלי היא, פני למטפל והתחילי בטיפול בשרשי הבעיה. תוכלי לבחור כל מטפל וכל שיטת טיפול שנראים לך, ולהיעזר ,במידת הצורך, באנשי הפורום כדי להבין את מהותן של שיטות הטיפול השונות, ואף לקבל המלצות בנוגע למטפלים. בברכה ובריאות שלמה שרון

TaiJiDragon

New member
דלקצ גרון, אנטיביוטיקה וכל השאר ...

לארה, הדרקון (סיני, לפעמים ציני) ינסה לעזור. ראשית, אם אכן פנית לרפואה מערבית וקיבלת אנטיביוטיקה אין אנו בתור מטפלים רשאים להוריד אותה. לכן אם כבר התחלת בטיפול אנטיביוטי, כפוף כמובן להחלטתך, יהיה עלייך לסיימו. מבחינת הרפואה הסינית המסורתית אכן האנטיביוטיקה איננה פותרת את שורש הבעייה, ובמקרים מסויימים אף מחריפה אותה. במונחים של הרפואה הסינית לאנטיביוטיקה יש נטייה "לתקוע" את המחלה עמוק בגוף ( LPF למקצוענים ביננו כפי שטבעו זאת ג'ובאני וג'וליאן סקוט) מטרת הטיפול ברפואה סינית יהיה להחזיר את הגוף למצב הרמוני ויכלול סדרת פעולות לטפל תסמינים שאת חווה (דלקת הגרון) וכן בשורש הבעייה כפי שהזכירו כאן. הסינים קוראים לזה Ben-Biao טיפול בשורש ובענפים. במקרים דומים אנו מטפלים בשילוב של צמחי מרפא סיניים, דיקור סיני והמלצות תזונתיות ופעילות גופנית מתאימה. תרגישי טוב!

בובי

New member
מערכת חיסונית חלשה

לקיחת אנטיביוטיקה לאורך זמן מחלישה את המערכת החיסונית מאחר והאנטיביוטיקה הורגת לא רק את החידקים הרעים אלה גם חידקים חיובים הנחוצים לפעילות הרגילה של הגוף. להשלמת החידקים האלה ניתן לקנות אפידצולוס ויש גם טיפולים המחזקים את המערכת החיסונית בעזרת תזונה ונקודות לחיזוק מערכת חיסונית בגוף. אני מטפל בשיאצו ויצא לי לטפל כבר בילדה עם מערכת חיסון חלשה בשל לקיחת אנטיביוטיקה חשוב לפנות לטיפול בהצלחה

לארה1

New member
בוקר טוב ותודה לכל המשיבים ../images/Emo42.gif

כל אחד מכם ממליץ על שיטה אחרת אבל כולכם כותבים שצריך לטפל בשורש הבעיה ועל-כך אין לי כל מחלוקת איתכם. טופלתי בעבר ע"י מרפאים אלטרנטיבים בשיטה של דיאטת הקנדידה / רפלקסולוגיה/ דיקור /ביו אנרגיה.... ועוד ... השאלה שאני שואלת את כולכם היא - מה נכון? כל אחד ואמונתו , כל אחד ותחום העסוק אותו הוא למד וזו בעיה לא קטנה עבורי. אני מתגוררת באזור שיש בו המון (לא הרבה) מטפלים אלטרנטיביים , הוצאתי הון תועפות על טיפולים שלא הועילו לי . דלקת הגרון האחרונה גרמה לי להבין שמשהו בהחלט לא בסדר במערכת החיסונית שלי . חלק מהטיפולים בהם נעזרתי היה כדי להרגיע את הנפש , כמו כן למדתי מדיטציה טרנסדנטאלית. אני לא אומרת שהמטפלים שהיו לי היו לא טובים , אני אומרת שהטיפולים לא עזרו לי , ואני שואלת מה אתם מציעים ומודה לכם מראש על תשובותיכם ועל הרצון לסייע. יום נעים שוב תודה... לארה.

freearth10

New member
../images/Emo10.gifלצערי, את מכירה את עצמך הכי טוב

ומי שיכול לתת לך את העצה הטובה ביותר זו דווקא את, כי כולנו כאן אינטרסנטים לא קטנים וכל אחד ימליץ לך על התחום שלו. וזה שוב לא יוביל אותך לשום מקום. אני מצטערת לשמוע שהוצאת סכומים כה גדולים על טיפולים אלטרנטיביים ועדיין חושבת שזו הדרך הנכונה. ברפואה האלטרנטיבית אין נכון או לא נכון. יש מתאים ולא מתאים. אם טיפול מתאים לך ואת רואה איזושהי התקדמות עם הזמן. המשיכי בו. אם את רואה שממש שום דבר לא עזר - חפשי תחום ומטפל שכן יתאימו לך. וכל טיפול צריך אכן לטפל גם בנפש כי זה החלק שמניע את הגוף. אבל בינתיים עד שתחליטי (וגם אחר כך) השתמשי במה שאת כבר יודעת לעשות (מדיטציה) בעזרתה את ממלאת את הגוף והנפש שוב באויר שבלעדיו איננו יכולים לחיות. מאיה

למעלה