שלום לכולם

LS Girl

New member
../images/Emo141.gifשלום לכולם../images/Emo141.gif

מזמן לא הייתי פה. רציתי לשאול איפה בדיוק נמצא המשרד של NCIS בתוכנית, (את מה שמראיםן מחוץ, את הבניין איפה הוא
)

Dark Storm

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

המשרד בתוכנית (ובמציאות) נמצא בחצר הצי (NAVY YARD) בוושינגטון הבירה.

IJohnYI

New member
אם כבר שאלה בקשר למשרד

ת'לכס, אני מת לדעת מה הMTAC קשור לNCIS כעקרון המטרה של 2 ה"סוכנויות" האלה שונה לחלוטין, אז למה הכניסו את הMTAC לשמה? ו.. האם הוא באמת קשור לNCIS גם במציאות, או שזה רק בסדרה בשביל להוסיף עוד עניין (מה לעשות- טרור מוכר)

Dark Storm

New member
קודם כל MTAC זה לא סוכנות

MTAC זה ראשי תיבות של Multiple Threat Alert Center משהו דומה לחמ"ל (חדר מלחמה) אצלנו. יש גרסה כזו או אחרת של MTAC בכל סוכנות, זהו חדר מצב בו שולטים על מבצעים שונים. המטרה העיקרית של סוכנות NCIS האמיתית החל מה 9 לספטמבר 2001 זה סיכול פעילויות טרור המכוונות כנגד הצי האמריקאי וחיל ה- MARINS - זה לא כדי להוסיף עניין, זו פשוט העבודה שלהם (אני מניח שבמציאות אין כ"כ הרבה פעילות שם אבל בעיקרון נשאר זהה).

Dark Storm

New member
עוד תיקון קל

Multiple Threat Alert Center זה הפירוש במציאות של ראשי התיבות MTAC בסידרה הם התייחסו לראשי התיבות כ- Multiple Threat Assessment Center

IJohnYI

New member
או קיי.. מגניב

ואני יודע שזה לא סוכנות, בגלל זה שמתי את זה במרכות ובכל מקרה, סוג הפעילות שהם עושים כשיש התייחסות בסדרה ל-MTAC שונה לגמרי מהפעילות הרגילה שלהם שהיא חקירת הפשע בצי ודוגמא לכך אפשר אפילו לראות בפיילוט שהיה בג'אג שבו הם התנקשו בטרוריסטים הללו בספינה, שלא באמת קשורים לחיל הים :X

Dark Storm

New member
כמובן שלרוב משתמשים בחדר הזה

למבצעים גדולים שדורשים תאום מחדר הבקרה ובדר"כ מבצעים אלו קשורים לטרור. בפיילוט הטרוריסטים היו מאוד קשורים לחיל הים, הם היו בדרכם לבצע פיגוע כנגד ספינה של הצי.

למעלה