שבת שלום מה התוכניות לסופשבוע אנשים??? מישהו בא לעשור מחר (של היהודים?)
J jinjer trip New member 19/8/05 #1 ../images/Emo141.gifשבת שלום../images/Emo16.gif מה התוכניות לסופשבוע אנשים??? מישהו בא לעשור מחר (של היהודים?)
../images/Emo141.gifשבת שלום../images/Emo16.gif מה התוכניות לסופשבוע אנשים??? מישהו בא לעשור מחר (של היהודים?)
° °•°סתיב°•° New member 19/8/05 #2 חברה שלי../images/Emo9.gif חחח.. יש מצב שאני הולכת להופעה של אינפקיצה!! (בלי עין הרע בלי עין הרע )
ע ע י נ ב ו ו ש New member 19/8/05 #3 מממ.. שבת שלום ואני הולכת היום לאינפקציה בת"א.ארר..הולך להיותטוב.
M moshit1 New member 19/8/05 #4 שבת שלום, אני הולכת לאינפקציה (עם הזאתי שמעלי ) וליהודים יום אחרי. ואפילו ידיד בא לישון אצלי, סופ''ש מעניין יש לי. תהנו כולם
שבת שלום, אני הולכת לאינפקציה (עם הזאתי שמעלי ) וליהודים יום אחרי. ואפילו ידיד בא לישון אצלי, סופ''ש מעניין יש לי. תהנו כולם
C cowgirl Ms New member 20/8/05 #6 שבת שלום~../images/Emo80.gif תוכניות? לראות כמה חברים, לראות סוף סוף את תות, ללכת לקנות את המדי שוטרים... הדברים הרגילים הרבה פה הולכים להופעה של אינפקציה, הא?
שבת שלום~../images/Emo80.gif תוכניות? לראות כמה חברים, לראות סוף סוף את תות, ללכת לקנות את המדי שוטרים... הדברים הרגילים הרבה פה הולכים להופעה של אינפקציה, הא?
P psycho maiden New member 20/8/05 #7 שבת שלום נראה לי אני כ"כ הולכת לישון =) אין לי כוח לשומדבר היום משום מה.... אולי נעשה איזה ישיבה בקטנה כזה
שבת שלום נראה לי אני כ"כ הולכת לישון =) אין לי כוח לשומדבר היום משום מה.... אולי נעשה איזה ישיבה בקטנה כזה
M Mrs Bloom New member 20/8/05 #8 ../images/Emo153.gif|חמוס| שבת שלום הייתי היום בסרט "צ'ארלי בממלכת השוקולד" P: אוח זה סרט ענק ^_________^ ג'וני דפ הוא כזה גרררר... |מזילהריר| מומלץ :]
../images/Emo153.gif|חמוס| שבת שלום הייתי היום בסרט "צ'ארלי בממלכת השוקולד" P: אוח זה סרט ענק ^_________^ ג'וני דפ הוא כזה גרררר... |מזילהריר| מומלץ :]