שאלון

KiShKooSh

New member
עונה |תטת|../images/Emo194.gif

שם:ביקי גיל:16 עיר מגורים:הוד השרון כיתה:י"א גובה:לא יודעת משקל:לא יודעת צבע שיער:חום שטני צבע עיניים:ירוק בית ספר כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:לשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה::-X ציון הכי נמוך בינתיים השנה::-X(אני לא מדברת על ציונים, יש לי נטייה כזו) מאמין\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?אני מאמינה בנשים בצבא, אבל לא שכל אחד צריך להתגייס רוחות?בערך דברים על טבעיים?ברור... איך שאני לא אאמין בזה? גן עדן וגיהנום?לא יודעת אתם אוספים משהו?כסף ישן מעשנים? עישנתם פעם?לא וכן יש חבר\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?ת.ז, כסף, כל מיני כרטיסי מועדון משונים, מונולוג, והטיקות שלי הדבר הכי מגעיל שראיתם:לא יודעת הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא יודעת הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא יודעת יש אחים\אחיות?לא סמיילי של תפוז שהכי טוב:
מוטי סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:לא יודעת הפורום הכי טוב בתפוז?יש כמה מי האליל שלכם?אליל? יש לי אליל? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?1 וזה הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?להפסיק לחשוב על משהו מה בא לכם לאכול ברגע זה?לא בא לי מה בא לכם לשתות ברגע זה?מים מנגנים על משהו?נכון לעכשיו לא מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?אין אמצע? 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?לחסוך, אני לא בזבזנית לקבל מתנה או לקבל כסף?תלוי איזו מתנה
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?ואם אני כן חלק
? חחח

Super Chuly

New member
בוקר טוב

שם: ליהי גיל: 17 עיר מגורים: כפר סבא כיתה: יב' גובה: מטר שבעים בערך משקל: אין לי מושג צבע שיער: חום שטני, כרגע צבוע באדום צבע עיניים: חום בית ספר כמה שעות בשבוע? 36, ירדו לי מלא מקצועות מקצוע אהוב: תיאטרון, תולדות הקולנוע וספרות מורחב מקצוע שנוא: מתמטיקה, אזרחות ולשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 97 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 7 (מתוך 100, חיחיחי) מאמין\ה ב... אלוהים? לא במשג של אלוהים, מאמינה שמישהו שם יושב למעלה ויודע דבר או שניים על העתיד שלנו ועלינו... הצבא של היום? אחרי ולמרות הכל- כן רוחות? קשה לי לגבש דעה דברים על טבעיים? מאמינה גן עדן וגיהנום? לא יודעת אם אני מאמינה או לא אתם אוספים משהו? פעם אספתי בולים, סבונים ומדבקות מעשנים? עישנתם פעם? לא וממש לא יש חבר\ה? לא כרגע יש אוטו? של אמא נחשב? אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כרטיס אשראי (תרגעו, יש חמישה שקלים בחשבון), תעודת זהות, עשרים שקל, תמונות של אמא ואבא וכרטיס תלמיד הדבר הכי מגעיל שראיתם: כשאחי פרק את המרפק, זה היה נוראי הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אני שונאת להקיא הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא יודעת יש אחים\אחיות? כן, אח קטן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
- יצא מצויין ונורא חמוד סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
הכי לא נחוץ הפורום הכי טוב בתפוז? השמינייה, אלא מה? מי האליל שלכם? אמא כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד- Super Chuly הייתם בחו"ל? כן: טורקיה, הולנד, גרמניה, בלגיה ושוב הולנד מה בא לכם לעשות ברגע זה? לקחת אופטלגין מה בא לכם לאכול ברגע זה? עוגיות מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים מנגנים על משהו? פעם למדתי קצת על אורגן ועל גיטרה, אבל אני די מחורבנת יש חיות מחמד? כן, כלבה בשם דבש מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? אני בעד למצוא פשרה- בגד ים יפה בלא יותר ממאה-מאתיים 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? שני ג'ינסים פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? לחסוך אותו למשהו ענק (אני לדוגמא חוסכת לטיול לפני הצבא) לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה, אם היא מהלב, עדיפה על כל סכום כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? בתור קוראת הארי פוטר מושבעת אני מאמינה בעובדה שעולם הקסמים קיים, בהתאם לכך אני גם מוגלגית ולא שייכת אליו, אז בלית ברירה, אני בוחרת, לצערי, באופציה הראשונה. ליהי :)

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo182.gif

שם:נעם גיל:13 (מחר
)
עיר מגורים:ת"א כיתה:ז' גובה:אין לי מושג.. משקל:אין לי מושג
צבע שיער: חום צבע עיניים:חום בית ספר כמה שעות בשבוע?לא ספרתי.. מקצוע אהוב:מדעים
מקצוע שנוא:מתמטיקה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:32
מאמין\ה ב... אלוהים?לא הצבא של היום?לא רוחות?כן דברים על טבעיים?כן גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו?כן...עגילים מעשנים? עישנתם פעם?לא, אבל עישנתי פעם. אבל זה היה לגמרי בקטנה יש חבר\ה?לא יש אוטו?לא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף? הדבר הכי מגעיל שראיתם:הדגים שאבא שלי אכל היום
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:שאחותי אכלה ג'וק, כשהיא היתה קטנה כי היא חשבה שזה צעצוע שלה, ואתם יודעים איך זה...תינוקות אוכלים כל דבר שהם רואים
, ואז הייתי צריכה להוציא לה אותו מהפה
הדבר הכי מגעיל ששמעתם:רכילויות עלי ועל חברות שלי כשעשו עלינו חרם
יש אחים\אחיות?כן...וביקי עדה לזה שהיא קרצייה
סמיילי של תפוז שהכי טוב:יפנית!
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:אני שונאת את כל האלה עם ה"תודה" ואלה...כמו זה
הפורום הכי טוב בתפוז?השמיניה
מי האליל שלכם?בתכלס, אין לי. אבל תמונה של אדית מביאה לי מזל
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?רק את זה הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?לראות עם כל החברות שלי סרט מה בא לכם לאכול ברגע זה?מילקי
מה בא לכם לשתות ברגע זה?מים מנגנים על משהו?לא, אבל נגנתי חמש שנים פסנתר, ושנה גיטרה יש חיות מחמד? לא
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?אם אמא שלי משלמת?
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?2 ג'ינסים פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?למשו גדול לקבל מתנה או לקבל כסף?כסף
כי אז אפשר לקנות מה שאני רוצה
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת עליו בכלל
זהו?

L0VE T0M

New member
עונה

שם:אוקסנה גיל:13 עיר מגורים:גבעתיים כיתה:ח גובה:לא יודעת... משקל: 40 ומשהו או 50 וחמשהו לא שקלתי ת'צמי הרבה זמן ואנלא כל כך רוצה:) צבע שיער:חום צבע עיניים:חום בית ספר כמה שעות בשבוע?37 מקצוע אהוב:תנ"ך וספרות מקצוע שנוא: הכל חוץ מתנ"ך וספרות ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 76 מאמין\ה ב... אלוהים?לא,אבל בזמן האחרון אני מודה על כל מני דברים שיש לי...ואני עדיין לא יודעת למי אני מודה ברגעים האלה...חחח אבל בעיקרון-לא... הצבא של היום?מדהים!!! רוחות?מאמינה דברים על טבעיים?מאמינה גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו?בטח חומר על תום,אגם,שמיניה וגיימבויז יש לי קלסר מפוצץ ועוד עיתונים והמון חומרים נדירים:) מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\ה? כן יש אוטו?לא,יעני להורים שלי יש אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?ת'סמל של המחנה שנה שעברה,מפתח ליומן,כסף,כרטיס סיפריה,כרטיס כזה של בראץ,תלושים,כל מני דברים כו הזמנה למפגש מעריצים ותמונות אם יש מקום:) הדבר הכי מגעיל שראיתם: ג'וקים הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא יודעת... הדבר הכי מגעיל ששמעתם: בטוח היה משו אבל אנלא Zוכרת יש אחים\אחיות?אחות סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
הפורום הכי טוב בתפוז?זהה וגיימבויז מי האליל שלכם? תום אבני!!! ואגם,ידידיה ואושרי חמי כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד,LOVE TOM הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?כלום מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה?כלום מנגנים על משהו?לא יש חיות מחמד?לא מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?המחיר לא משחק,תלוי הבגד ואם הוא יפה לי ואני אוהבת ארותו 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?ג'ינס אחד יקר לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?לבזבז-כל פעם צץ איזה משהו דחוף לקנות... לקבל מתנה או לקבל כסף?כסף ומתנה,זה תלוי ממי לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לדעת...

nadav1232

New member
עונה

שם: נדב בן ברוך גיל: בפסח 14 עיר מגורים: הרצליה כיתה: ח' גובה: לא יודע משקל: לא יודע צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום בית ספר כמה שעות בשבוע? בכל הימים אני לומד 5 שעות חוץ מ - 2 ימים שאני לומד 6 שעות :) מקצוע אהוב: ציור (ביסודי - לשעבר) מקצוע שנוא: אני שונא ספורט בדםםםםםםםםם ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אמ.. 90 או קצת יותר ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 55... מאמין\ה ב... אלוהים? ברורר הצבא של היום? אה? רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? כן אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? ללללללללללאאאאאאאאא יש חבר\ה? לא יש אוטו? לא חחח אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כמה תמונות וכסף.... הדבר הכי מגעיל שראיתם: קק* הדבר הכי מגעיל ששמעתם: יום אחד, לפני כמה שנים שקמתי בבוקר להסעה של הבית ספר נפלה עליי נזלת מעץ..... בעע... יש אחים\אחיות? כן, יש לי אח ואחות סמיילי של תפוז שהכי טוב:
הפורום הכי טוב בתפוז? "השמיניה"!!! מי האליל שלכם? BoA כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? nadav1232 הייתם בחו"ל? כן, בטורקיה מה בא לכם לעשות ברגע זה? להוריד קליפ של BoA באימיול מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? כלום מנגנים על משהו? לא יש חיות מחמד? לא מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? אני בן... 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?2 ג'ינסים פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? לדעת שיש עולם קסמים ואני לא חלק ממנו

סינטטית

New member
אני:]

שם: אור גיל: 16 וחצי עיר מגורים: נתניה כיתה: יא גובה: 155 משקל: אין לי מושג צבע שיער: חום צבע עיניים: חום כהה בית ספר כמה שעות בשבוע? יותר מידי מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל! בעיקר מת' ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:30 מאמין\ה ב... אלוהים? אולי הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? אולי אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? לא ולא יש חבר\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף הדבר הכי מגעיל שראיתם: הממ הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הממ הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הממ יש אחים\אחיות? אחות סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב: לא יודעת חח הפורום הכי טוב בתפוז? השמיניה
מי האליל שלכם? גפן|סגידה
| כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1, הכינוי הזה הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? לראות את גפן :'( מה בא לכם לאכול ברגע זה? קינדר בוואנו מה בא לכם לשתות ברגע זה? תפוזים מנגנים על משהו? פסנתר וגיטרה יש חיות מחמד? לא מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? תלוי 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? נראה לי ש2 ג'ינסים אבל שוב זה תלוי לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? אני מלכת השטויות חחחחח לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה מהחברים, מהמשפחה כסף (הם גם ככה תמיד יקנו דברים לא שימושיים חח) לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? לא לדעת עליו בכלל?:|

עונה ../images/Emo47.gif

שם:שלי גיל:12 עיר מגורים:חסוי כיתה:ו'1 גובה:מטר 48 משקל:36 וחצי צבע שיער:חום צבע עיניים:חום בית ספר: כמה שעות בשבוע?הרוב ב-2 מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:חשבון ותנך ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:58 מאמין\ה ב... אלוהים?לא הצבא של היום?קצת רוחות?לא דברים על טבעיים?לא גן עדן וגיהנום?כן אתם אוספים משהו?כן מעשנים? עישנתם פעם?לא ולא העשן יש חבר\ה?לא יש אוטו?מה אוטו אני בת 12 אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף ותמונה הדבר הכי מגעיל שראיתם:יש הרבה (אני רואה ת'תוכנת תאמינו או לא...) הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא זוכרת... הדבר הכי מגעיל ששמעתם:יש הרבה יש אחים\אחיות?אח... סמיילי של תפוז שהכי טוב:
הפורום הכי טוב בתפוז?הטופ מודל,והשמיניה מי האליל שלכם?רוני דואני ושירי מימון כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?2 זה ואחד שאני לא זוכרת... הייתם בחו"ל?לא מה בא לכם לעשות ברגע זה?כלום מה בא לכם לאכול ברגע זה?משהו טעים מה בא לכם לשתות ברגע זה?קולה
מנגנים על משהו?לא יש חיות מחמד? לא ומזל אני לא אוהבת חיות מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?משהו ב-100 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?גם וגם לקבל מתנה או לקבל כסף?כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת...

Mersitosh

New member
עונה ("מ"קרצפת...)

"מ"קרצפתשם:מיכל "מ"קרצפתגיל:12.5 "מ"קרצפתעיר מגורים: ת"א "מ"קרצפתכיתה:ז'2 "מ"קרצפתגובה:1.53 "מ"קרצפתמשקל:45 קילו "מ"קרצפתצבע שיער:שטני "מ"קרצפתצבע עיניים:ירוק+חום+דבש "מ"קרצפת-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ "מ"קרצפתבית ספר "מ"קרצפת "מ"קרצפתכמה שעות בשבוע?הרבה "מ"קרצפתמקצוע אהוב:אמ..מחשבים "מ"קרצפתמקצוע שנוא:אמ..אמ..אין כזה "מ"קרצפתציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 "מ"קרצפתציון הכי נמוך בינתיים השנה:70 "מ"קרצפת-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ "מ"קרצפת "מ"קרצפתמאמין\ה ב... "מ"קרצפת "מ"קרצפתאלוהים? כן "מ"קרצפתהצבא של היום? בערך...
"מ"קרצפתרוחות? לא... "מ"קרצפתדברים על טבעיים? אלוהים זה על טבעי... "מ"קרצפתגן עדן וגיהנום? לא "מ"קרצפת-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ "מ"קרצפת "מ"קרצפתאתם אוספים משהו? כן אני אוספת את הבובות מביצת ההפתעה של קינדר! מה?! זה חמוד... "מ"קרצפתמעשנים? עישנתם פעם?לא ואני גם לא יעשן "מ"קרצפתיש חבר\ה?לא "מ"קרצפתיש אוטו?לא "מ"קרצפתאתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף
"מ"קרצפתהדבר הכי מגעיל שראיתם: אמ..חצי תולעת בתפוח של חברה שלי "מ"קרצפתהדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אמ..חצי תולעת בתפוח שלי... "מ"קרצפתהדבר הכי מגעיל ששמעתם: אני אחסוך ממכם "מ"קרצפתיש אחים\אחיות? כן אחות אחת אבל קרצייה כמו 20 "מ"קרצפתסמיילי של תפוז שהכי טוב: אמ...
/
"מ"קרצפתסמיילי של תפוז שהכי לא טוב: אמ..
מה זה הדבר הלא מושקע הזה?!
"מ"קרצפתהפורום הכי טוב בתפוז? השמינייה "מ"קרצפתמי האליל שלכם?אין לי אליל אבל אני בהחלט חולה קשות/אנושות על שירה וילינסקי "מ"קרצפתכמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד MERSITOSH "מ"קרצפתהייתם בחו"ל? בטח! "מ"קרצפתמה בא לכם לעשות ברגע זה? גלידה...אהה זה לא על מה אני חושבת? "מ"קרצפתמה בא לכם לאכול ברגע זה? גלידה... "מ"קרצפתמה בא לכם לשתות ברגע זה?גלידה... "מ"קרצפתמנגנים על משהו?על העצבים...סתם..על סקסופון "מ"קרצפתיש חיות מחמד? תוכי+חתול "מ"קרצפת-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ "מ"קרצפת "מ"קרצפתמה היית מעדיף? "מ"קרצפתבגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?בגד ים ב-50 לא משו "מ"קרצפת2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? שתי ג'ינסים פשוטים "מ"קרצפתלבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?גם וגם...
על תשאלו אותי איך זה הולך ביחד...
"מ"קרצפתלקבל מתנה או לקבל כסף? מחלק מתנה ומחלק כסף "מ"קרצפתלדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת עליו בכלל?| "מ"קרצפת "מ"קרצפת "מ"קרצפתהודגש באמצעות מדגישומטיק
"מ"קרצפת "מ"קרצפת "מ"קרצפתהודגש באמצעות מדגישומטיק
"מ"קרצפת סורי על ה"מ"קרצפת..אני מאשימה את המדגישאומט!

Rioter

New member
אירועים משפחתיים זה כזה כיף!

[חזרתי מברמצווה של בנדוד שלי, והיה הכי כיף בעולם!] שם: שיר גיל: 13 עיר מגורים: ראשל"צ כיתה: ח' גובה: 1.68 (או 9, לא זוכרת) משקל: 40 :X צבע שיער: חוםבלונדשטני צבע עיניים: חום-שחור-בורדו בית ספר כמה שעות בשבוע? 34 נדמה לי מקצוע אהוב: מתמטיקה והמקצועות ההומניים מקצוע שנוא: ספורט [למרות שיש לי פטור] ואנגלית ציון הכי גבוה בינתיים השנה: 100 O: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 80. מאמין\ה ב... אלוהים? אני לא מערבת בין פולחן לכוח עליון. הצבא של היום? אני מעריכה אותם ואוהבת אותם, ויודעת שאם הם ירצו ויקבלו תמיכה - הם יצליחו. וזה נאמר מתוך ניסיון של היכר עם המון חיילים. רוחות? כה. בערך. דברים על טבעיים? יאפ. גן עדן וגיהנום? לא יודעת. אתם אוספים משהו? בובות חרסינה גדולות כאלה, אבל הפסקתי מזמן. מעשנים? עישנתם פעם? חלילה! יש חבר\ה? זה לא מוגדר.
יש אוטו? לאבא. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? אם הוא לא שלי, אז הרבה כסף. אם הוא שלי, אז הרבה אגורות כאלה. הדבר הכי מגעיל שראיתם: זה קשור לשאלה הבאה. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אני מעדיפה לא להגיד את זה כאן, אתם מוזמנים לשאול במסנג'ר :X הדבר הכי מגעיל ששמעתם: ממ.. על ההתעללות בבעלי חיים. יש אחים\אחיות? שניים. סמיילי של תפוז שהכי טוב:
חמוד. וגם
. וגם מוטי.
מעצבן אותי. הפורום הכי טוב בתפוז? כלבים
וכןכן, גם השמינייה! מי האליל שלכם? אני, עצמי ואנוכי. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד... Rioter. הייתם בחו"ל? יאפ. מה בא לכם לעשות ברגע זה? לנסוע לאלעד
אוף. מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום. מה בא לכם לשתות ברגע זה? מיץ מנגו. מנגנים על משהו? פסנתר וחליל
יש חיות מחמד? כלבה ודגים. וגם סבתא. מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? בגד ים נוח במאה שקל. 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? חצאית.
לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? אין לי כסף ואין לי דמי כסף. אם אני צריכה משהו, אני מבקשת מאבא. במידה וזה הכרחי - אני מקבלת אותו. לקבל מתנה או לקבל כסף? לתת למי שאתה אוהב הרבה יותר נעים מלקחת ולקבל. לדעתי, לפחות. לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? האופציה הראשונה.

../images/Emo55.gif../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif

שם:סתיו
עיר מגורים:תל אביב
כיתה: ז
גובה:1.43 כן, כן אני יודעת שאני נמוכה...
משקל:
צבע שיער:שחור
צבע עיניים:שחור
בית ספר
כמה שעות בשבוע?לא ספרתי
מקצוע אהוב: ספרות
מקצוע שנוא: ספורט
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:106
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:74
מאמין\ה ב...
אלוהים?כן
הצבא של היום?כן
רוחות?לא
דברים על טבעיים?לא
גן עדן וגיהנום?לא
אתם אוספים משהו?לא
מעשנים? עישנתם פעם?לאאאאאאאא
יש חבר\ה?לא
יש אוטו?לאבא שלי
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף רגיל,דולרים,כרטיס של ההופעה של פלורסיינטה משנה שעברה ודף קטן שכתוב את כל מה שחייבים לי
הדבר הכי מגעיל שראיתם:אפקט בפחד
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא יוןדעת
הדבר הכי מגעיל ששמעתם:ךא יודעת
יש אחים\אחיות?כן
סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:אפחד
הפורום הכי טוב בתפוז?השמנייה
מי האליל שלכם?אנאהי והילי
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?
הייתם בחו"ל?לא
מה בא לכם לעשות ברגע זה?לאכול
מה בא לכם לאכול ברגע זה?צ'יפס
מה בא לכם לשתות ברגע זה?קולה
מנגנים על משהו?לא
יש חיות מחמד? לא
מה היית מעדיף?
בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?בגד ים יפה ב=300 שקל
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?2 פשווטים
לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? למשו גדול
לקבל מתנה או לקבל כסף?כסף
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא ידועת

hilasapir

New member
עונה

שם: הילה
עיר מגורים: גן-יבנה
כיתה: ט
גובה: (איין לי מושג)
משקל: כנ'ל
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
בית ספר דה שליט
כמה שעות בשבוע? 35 (אם אני לא טועה)
מקצוע אהוב: איין ספצפי
מקצוע שנוא: לשון
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 12
מאמין\ה ב...
אלוהים? כן
הצבא של היום? כן
רוחות? מעדיפה לא להיתעסק בזה
דברים על טבעיים? כן
גן עדן וגיהנום? נחכה ונראה....
אתם אוספים משהו? כן
מעשנים? עישנתם פעם? לא
יש חבר\ה? בערך
יש אוטו? לא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? ממתי יש לי ארנק חחח...
הדבר הכי מגעיל שראיתם: (עדיף לא לפרט)
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: איין לי מושג
הדבר הכי מגעיל ששמעתם: כנ'ל
יש אחים\אחיות? כן
סמיילי של תפוז שהכי טוב:
הפורום הכי טוב בתפוז? אהמ...כול פורום שונה אחד מהשני איין יותר טוב/פחות טוב
מי האליל שלכם? איין
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? hilasapir
הייתם בחו"ל? כן
מה בא לכם לעשות ברגע זה? להמשיך למלות את השאלון
מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום
מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים
מנגנים על משהו? כן
יש חיות מחמד? לא
מה היית מעדיף?
בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? ב-50
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? 2 פשוטים
לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? תלוי...
לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? לדעת

למעלה