בוקר טוב
שם: ליהי גיל: 17 עיר מגורים: כפר סבא כיתה: יב' גובה: מטר שבעים בערך משקל: אין לי מושג צבע שיער: חום שטני, כרגע צבוע באדום צבע עיניים: חום
בית ספר כמה שעות בשבוע? 36, ירדו לי מלא מקצועות מקצוע אהוב: תיאטרון, תולדות הקולנוע וספרות מורחב מקצוע שנוא: מתמטיקה, אזרחות ולשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 97 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 7 (מתוך 100, חיחיחי)
מאמין\ה ב... אלוהים? לא במשג של אלוהים, מאמינה שמישהו שם יושב למעלה ויודע דבר או שניים על העתיד שלנו ועלינו... הצבא של היום? אחרי ולמרות הכל- כן רוחות? קשה לי לגבש דעה דברים על טבעיים? מאמינה גן עדן וגיהנום? לא יודעת אם אני מאמינה או לא אתם אוספים משהו? פעם אספתי בולים, סבונים ומדבקות מעשנים? עישנתם פעם? לא וממש לא יש חבר\ה? לא כרגע יש אוטו? של אמא נחשב? אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כרטיס אשראי (תרגעו, יש חמישה שקלים בחשבון), תעודת זהות, עשרים שקל, תמונות של אמא ואבא וכרטיס תלמיד הדבר הכי מגעיל שראיתם: כשאחי פרק את המרפק, זה היה נוראי הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אני שונאת להקיא הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא יודעת יש אחים\אחיות? כן, אח קטן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
- יצא מצויין ונורא חמוד סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
הכי לא נחוץ הפורום הכי טוב בתפוז? השמינייה, אלא מה? מי האליל שלכם? אמא כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד- Super Chuly הייתם בחו"ל? כן: טורקיה, הולנד, גרמניה, בלגיה ושוב הולנד מה בא לכם לעשות ברגע זה? לקחת אופטלגין מה בא לכם לאכול ברגע זה? עוגיות מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים מנגנים על משהו? פעם למדתי קצת על אורגן ועל גיטרה, אבל אני די מחורבנת יש חיות מחמד? כן, כלבה בשם דבש
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? אני בעד למצוא פשרה- בגד ים יפה בלא יותר ממאה-מאתיים 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? שני ג'ינסים פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? לחסוך אותו למשהו ענק (אני לדוגמא חוסכת לטיול לפני הצבא) לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה, אם היא מהלב, עדיפה על כל סכום כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? בתור קוראת הארי פוטר מושבעת אני מאמינה בעובדה שעולם הקסמים קיים, בהתאם לכך אני גם מוגלגית ולא שייכת אליו, אז בלית ברירה, אני בוחרת, לצערי, באופציה הראשונה. ליהי