שאלון

o r t a l13

New member
../images/Emo141.gifשאלון../images/Emo141.gif

טוב נו, יש פה הרבה שאלונים אבל בא לי גם פעם אחת לעשות
חוצמזה, יבש פה בשבת..
[לקוח מפורום סקרים ושאלונים, אבל שיניתי קצת] שם: גיל: עיר מגורים: כיתה: גובה: משקל: צבע שיער: צבע עיניים: בית ספר כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: מאמין\ה ב... אלוהים? הצבא של היום? רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו? מעשנים? עישנתם פעם? יש חבר\ה? יש אוטו? אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: יש אחים\אחיות? סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי לא טוב: הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? הייתם בחו"ל? מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה? מה בא לכם לשתות ברגע זה? מנגנים על משהו? יש חיות מחמד? מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? לקבל מתנה או לקבל כסף? לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם:אורטל גיל:15 עיר מגורים:נס ציונה כיתה:ט' גובה:1.65 משקל:לא יודעת.. תאמת שלא נישקלתי ממזמן צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום בית ספר כמה שעות בשבוע?34 :| מקצוע אהוב:היסטוריה..אבל לפעמים
מקצוע שנוא:ערבית ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:95[במבחן בתנ"ך] ציון הכי נמוך בינתיים השנה:11[בבוחן בסיפרות] מאמין\ה ב... אלוהים?ברור
הצבא של היום?לא כ"כ..:-\ רוחות?לא.. דברים על טבעיים?לא גן עדן וגיהנום?אולי.. אתם אוספים משהו?אמממ כן מעשנים? עישנתם פעם?פעמיים.. אבל הפסקתי מהר מאוד יש חבר\ה?לא. יש אוטו?חח לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כלום
הדבר הכי מגעיל שראיתם:ראיתי המון דברים מגעילים הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא זוכרת אבל היוו יש אחים\אחיות?כן. סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:אין.. חחחח הפורום הכי טוב בתפוז?הפורום שלנו
מי האליל שלכם?דון
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד.. והוא אורטל לאב דון הייתם בחו"ל?לא.. מה בא לכם לעשות ברגע זה?לישון
מה בא לכם לאכול ברגע זה?שוקולד
מה בא לכם לשתות ברגע זה?מיץ של תות בננה
מנגנים על משהו?לא.. יש חיות מחמד? לא
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?בגד ים יפה ב300 שקלץץ 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?גינס אחד יקר.. לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?אממ תלוי.. לקבל מתנה או לקבל כסף?גם וגם לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת ביכלל..

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

שם:אביב(בת) גיל:12 וחודשיים עיר מגורים:חדרה כיתה:ו' גובה:1.56 משקל:לא יודעת... צבע שיער:שחור
צבע עיניים:חום ירוק בית ספר כמה שעות בשבוע?אממ לא יודעת... מקצוע אהוב:שפה לשון ואנגלית מקצוע שנוא:חשבון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:אממ 106 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:לא זוכרת
מאמין\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?כן רוחות?לא דברים על טבעיים?כן גן עדן וגיהנום?כן אתם אוספים משהו?לא מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\ה?אממ לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף הדבר הכי מגעיל שראיתם:חתול מת... הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:הקאתי הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא יודעת יש אחים\אחיות?כן,אחות קטנה. סמיילי של תפוז שהכי טוב:נממ
ו
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:אין כזה... הפורום הכי טוב בתפוז?השמיניה
מי האליל שלכם?לאורי ילונן הסולן של הראסמוס. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?in love with lauri הייתם בחו"ל?כן,בפינלנד
מה בא לכם לעשות ברגע זה?לשמוע מוזיקה... מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה?כלום מנגנים על משהו?לא יש חיות מחמד?כן,כלבה חתול ו-2 דגים. מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?בגד יפה ב-300 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?ג'ינס אחד יקר של מותג. לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?למשו גדול לקבל מתנה או לקבל כסף?לקבל כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לדעת שאני חלק ממנו

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה ../images/Emo19.gif

שם: אורטל גיל: 13 עיר מגורים: גבעתיים כיתה: ז' גובה: 1.49 [
] משקל: 34.5 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים:ירוק בית ספר כמה שעות בשבוע? 34 מקצוע אהוב: ימאות ואנגלית מקצוע שנוא: גאוגרפיה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 71
מאמין\ה ב... אלוהים? כן
הצבא של היום? כן.. רוחות? לא
דברים על טבעיים? לא
גן עדן וגיהנום? אולי
אתם אוספים משהו? כן.. מעשנים? עישנתם פעם? חס וחלילה
יש חבר\ה? לא יש אוטו? חחח לא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף הדבר הכי מגעיל שראיתם: חתולה דרוסה על הכביש שכל הדם והדבר הצהוב שלה יוצא ממנה
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זכור לי... הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא זוכרת.. חח יש אחים\אחיות? כן אח קטן ואח גדול סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב: אמ..
[?] הפורום הכי טוב בתפוז? השמינייה
מי האליל שלכם? אין לי כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד.. o r t a l13 הייתם בחו"ל? כן
מה בא לכם לעשות ברגע זה? כלום מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים מנגנים על משהו? ניגנתי על גיטרה.. גם נחשב? יש חיות מחמד? כן
כלב
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? לא יודעת
תלוי איך הם נראים
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? אמ.. מותג לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? אם זה משהו חשוב אני אבזבז אבל אם לא אני אחסוך... לקבל מתנה או לקבל כסף? מתנה לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? לא לדעת

עדידה16

New member
עונה../images/Emo187.gif

שם:עדי
עיר מגורים:ת"א
כיתה:ז'
גובה:1.61 בערך
משקל:לא יודעת
צבע שיער:חום
צבע עיניים:חום
בית ספר
כמה שעות בשבוע?32
מקצוע אהוב:תקשורת, מדעים
מקצוע שנוא:היסטוריה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:110 נראה לי
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:במבחן אני לא זוכרת אבל בתעודה 85 בספורט
מאמין\ה ב...
אלוהים?לא
הצבא של היום?לא יודעת
רוחות?לא ממש
דברים על טבעיים?בעיקרון לא אבל יש יוצאי דופן
גן עדן וגיהנום?לא יודעת.. ככה ככה
אתם אוספים משהו?אממ.. סרטים כאלה ששמים על מתנות [אני אוספת עם נעם מכתה א'
]
מעשנים? עישנתם פעם?ממש לא
יש חבר\ה?לא
יש אוטו?לא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף
הדבר הכי מגעיל שראיתם:לא יודעת
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא יודעת
הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא יודעת
יש אחים\אחיות?כן
סמיילי של תפוז שהכי טוב:לא יודעת.. רובם מתוקים
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
[?]
הפורום הכי טוב בתפוז?הפורום שלנו
מי האליל שלכם?אין
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד... וזה "עדידה16"
הייתם בחו"ל?כן
מה בא לכם לעשות ברגע זה?לישון
מה בא לכם לאכול ברגע זה?לא
מה בא לכם לשתות ברגע זה?לא
מנגנים על משהו?ניגנתי 6 שנים על חלילית
יש חיות מחמד? לא
מה היית מעדיף?
בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?תלוי איך הם נראים
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?תלוי.. אולי מותג
לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?תלוי מתי
לקבל מתנה או לקבל כסף?תלוי מתי
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת

דופנה19

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:דפנה גיל:12 וחצי
עיר מגורים:ת"א כיתה:ז' גובה:לא יודעת... אין לי כח לבדוק... משקל:כנ"ל צבע שיער:חום צבע עיניים:חום
בית ספר ליידי דייויס כמה שעות בשבוע?32...לצערי
מקצוע אהוב:צרפתית ותקשורת... מקצוע שנוא:ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:109 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:76 ... מאמין\ה ב... אלוהים?כן... הצבא של היום?כן... רוחות?לא... דברים על טבעיים?לא...
גן עדן וגיהנום?כן...
אתם אוספים משהו?מדבקות.. סרטים... מחזיקי מפתחות...
מעשנים? עישנתם פעם?לא.. ואף פעם לא.. יש חבר\ה?לא... יש אוטו?לי אישית
לא... אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף... הדבר הכי מגעיל שראיתם:ג'וקים... הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא יודעת... לא נראה לי שקרה לי משו מגעיל.. הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא יודעת.. יש אחים\אחיות?אחות קטנה
ואח גדול
סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב: הפורום הכי טוב בתפוז?כולם
מי האליל שלכם? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד דופנה19...
הייתם בחו"ל?כן.... מה בא לכם לעשות ברגע זה?לישון.. מה בא לכם לאכול ברגע זה?תותים
מה בא לכם לשתות ברגע זה?מים... מנגנים על משהו?לא.... יש חיות מחמד? לא...
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?יפה ב- 300...
2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?2 ג'ינסים פשוטים... אין מה לעשות תמיד ג'ינסים יהיו פשןטים.. לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?לבזבז על שטויות... מזה משנה
לקבל מתנה או לקבל כסף?מתנה... יותר נחמד
לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לדעת... הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo80.gifעונה!

שם: ליהי
עיר מגורים:גבעתיים
כיתה: ח'
גובה:לא יודעת..
משקל:כנ"ל
צבע שיער: חום כהה
צבע עיניים:חום
בית ספר
כמה שעות בשבוע? אין לי כוח לספור
מקצוע אהוב:קורסים
מקצוע שנוא:אנגלית
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:
80
מאמין\ה ב...
אלוהים? לא ממש..
הצבא של היום?
רוחות?לא
דברים על טבעיים?לפעמים
גן עדן וגיהנום? לא
אתם אוספים משהו?כן
מעשנים? עישנתם פעם?לא!!
יש חבר\ה?לא
יש אוטו? לא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף..
יש אחים\אחיות?לצערי...
סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
הפורום הכי טוב בתפוז?צריך לשאול ברור ש"
~השמיניה~!
מי האליל שלכם?
הילי
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אחד...הכינוי הזה.."ליהי לאב הילי"
הייתם בחו"ל? כן
מה בא לכם לעשות ברגע זה?הרבה דברים..
מה בא לכם לאכול ברגע זה?מילקי
מה בא לכם לשתות ברגע זה?תפוזים סחוט
מנגנים על משהו?לא
יש חיות מחמד? ליהי לאב הילי

chen010189

New member
הכי נמוך 80?

יש לנו גאונים בפורום! טוב נו מה, חברי פורום השמינייה חיביים להיות גאונים
(רק אני בור ועם הארץ כשזה מגיע למקצועות הקשים
)

chen010189

New member
בוקר טוב :)

שם:חן גיל:17 עיר מגורים:חיפה כיתה:י"א גובה:1.67 צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום בית ספר כמה שעות בשבוע?לא ספרתי מקצוע אהוב:תקשורת(רק החלק המעשי) מקצוע שנוא:מתמטיקה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:97 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:30 מאמין\ה ב... אלוהים?
הצבא של היום?
רוחות?
דברים על טבעיים?
גן עדן וגיהנום?
אתם אוספים משהו?לא כל כך מעשנים? עישנתם פעם?לא מעשנת, עישנתי סיגריה אחת, נחנקתי, מתתי, אל תזכירו יש חבר\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כרטיס בנק, כמה שקלים וכל מיני כרטיסי רכבת ולוחות זמנים ישנים הדבר הכי מגעיל שראיתם:שלשול של כלב הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:הקאתי(זה דבר מספיק מגעיל שקורה לבן אדם, לא כך?) הדבר הכי מגעיל ששמעתם:שאתחיל לספר שוב איך 3 ערביות התעלקו עליי באוטובוס וכשירדתי הן צעקו לי "ישראלית מסריחה, הלוואי תמותי בפיגוע"? יש אחים\אחיות?לא סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:אפילו שלא יוצא לי להשתמש בכולם, לא מצאתי אחד כזה... הפורום הכי טוב בתפוז?השמינייה מי האליל שלכם?אלוהים כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?1 הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?כלום מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלום, במילא הרגע לקחתי סטרפסילס לגרון, אז אני לא יכולה מה בא לכם לשתות ברגע זה?כנ"ל מנגנים על משהו?בערך יש חיות מחמד?לא
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל?ואם אגלה לכם שאני יכולה לקנות בגד ים יפה ב100 ש"ח? 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג?תלוי איך הם נראים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול?חחחח אני בזבזנית לקבל מתנה או לקבל כסף?כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל?לא לדעת בכלל

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo42.gif

שם: תום גיל: עוד... קצת יותר משבוע 13
עיר מגורים: ת"א כיתה: ז' גובה: 1.48 מהפעם האחרונה שמדדתי. אבל גבהתי קצת. וכן אני מאוד נמוכה
משקל: 38 אני חושבת צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוקות בית ספר כמה שעות בשבוע? 32 (הסתכלתי אצל עדי
) מקצוע אהוב: היסטוריה ומגמות (תיאטרון) מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 בבוחן בצרפתית, 98 במבחן בצרפתית 98 בבוחן בלשון. ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 17 בבוחן במתמטיקה מאמין\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? לא רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? כל מיני סיכות מגניבות, לא האלה של השיער
יש לי כמה מגניבות במיוחד מניו יורק
מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? אני לא משתמשת בארנק. כל הכסף זרוק לי בתיק בדר"ך. יש שם כל מיני אגורות מלוכלות משזיף שנרקב שם, וחתיכות של קורנפלקס. אתם לא רוצים לדעת. הדבר הכי מגעיל שראיתם: ראיתי תמונות של מישהו שעבר טיפול בשיניים משהו מזעזע
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: פתחתי את השפה (
אופיר) הדבר הכי מגעיל ששמעתם: שקרתו למישהו יד בלי הרדמה, באפריקה נדמה לי. יש אחים\אחיות? לא סמיילי של תפוז שהכי טוב:
קשוח. סמיילי של תפוז שהכי לא טוב:
הוא מעצבן. הפורום הכי טוב בתפוז? הפורומים שאני פעילה בהם. שזה כמובן הפורום הזה, והארי פוטר- הספר. מי האליל שלכם? אין כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? יש לי אחד, punkitty
הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? שומדבר מיוחד מה בא לכם לאכול ברגע זה? אכלתי לפני 10 דק', אני מלאה
מה בא לכם לשתות ברגע זה? ברד מהקפיטריה
מנגנים על משהו? לא יש חיות מחמד? היו לי חתולים, תוכים ודגים. כרגע אין לי כלום אבל בקרוב חתול
מה היית מעדיף? בגד ים ב-50 שקל לא משו או בגד ים יפה ב-300 שקל? בגד ים יפה 2 ג'ינסים פשוטים . או ג'ינס אחד יקר של מותג? שני ג'ינסים פשוטים לבזבז כסף על שטויות או לחסוך אותו מלא זמן למשו גדול? אם מתכננים משהו ויש מטרה ברורה אז לחסוך, אבל אם לא אני בעד להנות מהכסף ולעשות איתו מה שאתה רוצה
לקבל מתנה או לקבל כסף? אני מעדיפה כסף לדעת שיש עולם קסמים ואתה לא חלק ממנו או לא לדעת עליו בכלל? לדעת שיש עולם קסמים ואני לא חלק ממנו. אחלה שאלון

chen010189

New member
../images/Emo7.gif

את הילדה הכי יפה שראיתי בחיים שלי
חוץ מהילדה שאני רואה כל פעם שאני נעמדה מול המראה(הערה נרקיסיסטית הומוריסטית שדרשה)

Punkitty

New member
תודה ../images/Emo12.gif

אני די בשוק מכל התגבות שהגיבו לי על התמונה הזאת.

למעלה