שאלה לגלית וגם לכם

היליx

New member
../images/Emo141.gifשאלה לגלית וגם לכם

איך יוצרים מראה מבריק בפנים?.... איך יוצרים מראה מעושן?..

yottami

New member
את צריכה שימר......זה חומר שבא

בכל מיני וריאציות מוצק או נוזלי כל האפשרויות טובות.....והוא יוצר את ההברקה על הפנים יש מגוון רחב של גוונים לבחירתך.....הנקודות שצריכות להבריק הן עצם הגבה עצם הלחי קצה הסנטר קצה האף (במידה והאף לא גדול ומכוער) וניתן להשיג את השימר בכל מיני חברות וכולן טובות....בהצלחה

Leeeeeeee

New member
אפשר להשתמש גם בצללית מבריקה בהירה

לנקודות הגבוהות בפנים, אם לא בא לך להסתבך במריחות, פשוט מפזרים עם מברשת קטנה קצת צללית, וזה עושה בדיוק את אותו האפקט של השימר.

Leeeeeeee

New member
אה ועוד משהו.....

אפשר לערבב מייק אפ נוזלי עם שימר ולמרוח רגיל, זה גם נותן אפקט מדהים! ( משהו שלמדתי מגלית ורטהיים )

Leeeeeeee

New member
בשביל לתת אור לפנים

אולי זה נשמע טיפשי אבל זה נותן אפקט מדהים

yottami

New member
זה פשוט נותן פיניש למראה הפנים

הברקה חייבת להשתלב על הפנים כדי שזה יראה יותר טבעי ונורמאלי

הילה jjj

New member
השימר...

השימר הוא חומר נהדר ואחד הדברים הכי יפים לדעתי... אך הבעיה היא שאין הרבה מודעות אליו,היום כבר קצת יותר אבל הרבה לא יודעות מנפלאותיו והרבה גם לא יודעות להתמש בו... לדעתי השימר בנוזל זה בהרבה יותר יפה... ורק מי שהתברכה באף יפה שכדאי להבליט ישולה לשים את זה על האף...וזה יוצא מדהים... השימר שאני הכי אוהבת הוא דווקא שלוריאל,למרות שאני ממש לא מחבבת את החברה הזאת,ונמנעת מלקנות את המוצרים שלה,אבל השימר שלהם ממש טוב

amc22

New member
לנירית../images/Emo26.gif

אני יכולה לתאר לך מזה. נכון הפנים של ג'ניפר לופז תמיד זוהרות כאלה? זה בגלל שהיא מורחת עליהם שימר. אני עד היום ראיתי רק שימר נוזלי. זה נוזל שקוף זוהר כזה, שעושה מבריק בפנים.

איך זה נראה?? מישהי קנתה כזה?

אז האפקט היחיד שזה עושה זה רק להברקת הפנים או שיש לזה עוד שימושים? אני רוצה לראות את זה.אם למישהי יש תמונה של זה אני אודה לא מאוד!

amc22

New member
מצאתי!!!

הנה שימר נוזלי שקוף! ככה כתוב לפחות, למרות שאני לא השתמשתי בכזה... מוזר... אה, כן, בצד ימין

amc22

New member
ועוד אחת...

אגב, הפירוש של "שימר" בעברית זה "נצנץ". מצד שמאל. גם הוא נוזלי

amc22

New member
וזה נראה לי עד עכשיו השימר הכי תקין

בכזה אני השתמשתי
הוא עושה פנים בהירות וזוהרות!!! זה ממש שווה!!!

למעלה