ערב חברות

b o t t e n

New member
כן. במיוחד של פורום 858. הן המאהבות שלי../images/Emo9.gif

יוווו, כמה גרמת לי להתגעגע עכשיו

טלטוש

New member
לאחרונה התרחקתי מכל החברות שלי

מתוך בחירה... אז ערבי נשים זה משהו נדיר. בשנה שעברה הייתי הולכת לחוג פילאטיס ואחרי החוג היינו יושבות יחד על כוס קפה אני קצת מתגעגעת לזה.

חברות

אמנם כבר שנים מאז עברתי לדרום, אך לא יצרתי לי פה קבוצת חברות בשביל ערב. פה ושם נפגשת עם חברה. אתמול נפגשתי עם חברה שלא נפגשנו המון זמן. והיום - הכי כייף - נוסעת לת"א ונפגשת עם החברה הכי טובה, חברה מימי הצבא (כמעט 40 שנה). גם פגישה זו לא תהיה ארוכה, כי היא בעבודה ואני אהיה בין טיולים עם בעלי בשוק הפשפשים ובגלריות. טוב שיש לו פגישת עבודה. למרות שזה חסר לי - אני פשוט מתעצלת לעלות למרכז להפגש עם חברות.

אבל כביש 6 זה ממש מצויין עבורך

אני משמשת בו המון כל געגוע לאמא אני עליו והיייי דרומה

כביש 6 מצויין, אך לא אם צריך

להגיע לת"א - אז זה לא כדאי. יותר מדי נסיעה מזרחה וחזרה מערבה. היום גם התחלנו את הטיול שלנו ביפו - אז ממש לא כדאי. כאשר הכביש ימשיך ויגיע ממש אלינו - אז יהיה כדאי. בשבילך זה באמת מעולה מהבית שלך אל אמא שלך. ממש עשו אותו מוזמן בשבילך. אם תרצי - תוכלי להמשיך ליציאה הבאה ולהגיע אלי.

היום אנחנו נפגשות 3 חברות על בקבוק יין ואוכל

טעים אצל אחת מאיתנו. אין לי תחושות אשם וגם בעלי יכול לצאת בלעדי אם הוא רוצה. אנחנו לא קושרים אחד את השני והזמן הזה בנפרד הוא מאוד חשוב.

liza26

New member
מה זה? ../images/Emo3.gif

האמת שאין לי ממש חברות שאיתן אני יכולה לצאת לערב בילוי פעם בחודש נפגשת עם כמה בנות דודות על קפה או ארוחה חלבית אין לי קושי או מגבלה והבעל תמיד מפרגן ומגיע מוקדם כאשר יש לי תוכניות אני נוראית בחברויות. לא יודעת לשמור על קשר. לא משקיענית כזאת ולפעמים קצת מצטערת על זה

ערב חברות

מה זה? עם השנים למדתי שהכי כייף לי מפגש אחת על אחת לצערי חלק מחברותי מקנאות באחרות מהן ולכן נוח לי יותר כך ואני נוהגת אחת לשבועיים פחות או יותר לצאת עם חברה לקפה

TikvaBonneh

New member
אני יוצאת כל שבוע עם חברות

וחוזרת ב-1:00-2:00. לא עולה על דעתי שום קושי שיכול להיות עם זה. זה כיף וזה החמצן שלי

למעלה