ערב חברות

../images/Emo141.gifערב חברות

האם אתן יוצאות למפגשים נשיים? היש לכן קושי מגבלה? מצפנית אחרת? יצאתי אתמול חזרתי בחצות. זה קורה בתדירות די גבוהה אני אוהבת את הערבים האלו ואתן?

זה מאוד כייף אבל לא עושה את זה בתדירות גבוהה

לא בגלל שיש לי נקיפות מצפון (אין לי) סתם כי לא יוצא. אבל זה בהחלט כייף מאוד .

את צודקת במאה אחוז. סתם אני עוברת תקופה מאפנה

שבה אין לי אפילו אנרגיה לעשות את הדברים הכי קטנים שיעשו לי טוב.... זה משהו זמני.... בסוף אני אצא מזה.....

אור 4

New member
יש מידי פעם

לצערי לא מספיק. החלטתי כבר לפני כמה שנים שאת מה שמגיע לי אני צריכה לנסות לקחת. אז נכון שלפעמים אין ברירה וצריך לוותר על דברים שחשובים לי מסיבות משפחתיות, אבל בד"כ אני פשוט קובעת עובדה ואם האחים הגדולים יצאו והאיש עובד, אני מזמינה בייבי סיטר והולכת לעיסוקי.

mevav1

New member
לצערי זה לא קורה הרבה ולא מצפונית חלילה

אלא כי רוב חברותיי לא גרות באיזור שלי, אותן החברות של ילדות(ילדות מהעבר הכוונה) ובילויים ולכן, כשאני יוצאת זה באקראי ורגעי כשחברה מפתיעה אותי ביציאה של תתלבשי וכבר נצא..אבל זה לא קורה הרבה כאמור. מה שכן, מפעם לפעם, אני יוצאת עם חברה פה ושם ועם בתי משתדלת לצאת די הרבה בערב כשהקטנה ישנה והבעל שומר עליה...או עם בעלי אנחנו יוצראים אבל כאמור, לא הרבה בימי חול. לרוב אין לי מגבלה כי תמיד הבעל בבית או אחד מהילדים רק שצריך לרוב לקבוע מראש כי אטני לא יכולה להנחית על הילדים שלא מראש שאני יוצארת כי ככה בא לי. כשאני יוצאת אין לי שום רגש מצפוני כי אני לא הולכת ולא חוזם ייש עוזבת אותה בוכיה. כולה היא ישנה, אני יוצאת וחוזרת והיא עדיין ישנה. לו הייתה ערה, היא לא הייתהמוכנה המתוקה שלי חחח.. גמני מתה על הערבים האלה רק שלמזלי לא בליינית ולא חיית מסיבות כך שמספיק לי מדי פעם לעשות זאת ולמשך חודש אני רגועה. ולא שאלת אבל אומר לך מה סוג הבילוי שהכי הכי מרגיע אותי...וזה....ערבי שירה בתאטרון או בצוותא וכד'..זה לנפש שלי, האורגזמה הכי טובה

mevav1

New member
חחח יקירתי..רואיםלי אבל הייתי

עםן כתף שבורה וכבר סובלת מצעל ל 3 חודשים מכאבי תופת והכוח לא במותניי לצערי כעת עם כל הנגד כאבים שאני לוחקת וחוסר השינה..בעיה קשה יש לי עם הכתף הזאת, אל תשאלי...לכן נעלמתי מעט. מה שלומך מאמי?? איך הילדודס??

b o t t e n

New member
חזרנו מחופשה משפחתית אתמול בלילה.

אנחנו כבר 3 חודשים לא גרים בארץ

mevav1

New member
איזה כיף לך..היכן אתם חיים כעת ולמה?

תחזרו ארצה מתישהו???

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

בסינגפור. עבודה של אבא בוטן עקרונית כן. לא ידוע. בתחושות גם מתחילים להרגיש שלא.

mevav1

New member
וואוווו ענקקקק איזה כיף לכם

יש לי בן דודה שחי שם עקב העסקים כבר שנים רבות ומסיפוריו בעבר ומלראות בטיוי את המדינה היפה הזאת, זה גורםלי להזיל ריר
שתהנו, תעשו חיים ואל תשכחו לחזור ארצה

b o t t e n

New member
איפה זה שם? סינגפור?

כדאי לי להיות חברה של אישתו? אז תעשי לי היכרות איתה.

mevav1

New member
כן בסינגפור..עסקי הייטק.אשתו היא סיגנפורית

"אמיתית"
בכיף..כדאימאוד, בעיקר שלו חחח כי הוא האדם הכי מדהים שיכול להיות..

למעלה