עידכונים

Aliska7

New member
מדהימה *~*

ותודה רבה (:) ואני שמחה שאנשים פה מעדכנים והפורום קצת חוזר למצב נורמאלי D: ------------------------------- יש לך בכתיבת הודעה למטה "קישורים בתוכן ההודעה" קיצר את לוחצת על זה...כותבת שם ת'כתובת ואת המילה\מילים שעליהן את רוצה שיהיה הקישור. ואז זה יופיע במילה הזאת בתוכן ההודעה XD אני יודעת שאני מסבירה עקום...אם לא הבנת תשאלי אני אנסה להסביר יותר נומאלי XD

../images/Emo41.gifHilary Duff Goes Long Distance for Love../images/Emo41.gif

סירטון של הילארי שהיא בעצם מדברת על חבר שלה, אם אני לא טועה- פה. אגב היום יש בקול גדול בערוץ 5 ביס D=

Aliska7

New member
תודהה DD:

וכןןןן! ב-9 וחצייי DD: אני כ"כ הולכת לראות את זה :)))

כן D=

אני כ"כ אוהבת איך שהיא נראת שם, עם הבלונד הזה
היא פשוט נראית מדהים בכל מצב.

../images/Emo124.gifהילארי מדברת על הקעקוע החדש שלה../images/Emo124.gif

לקוח מכאן. Hilary Duff may seem squeaky clean, but the former teen queen is stirring things up with an edgy new accessory. The actress, 21, showed off her tattoo with the words “Let It Be” above her ankle as she hosted the Herve Leger by Max Azria Celebration at LIVE! On Sunset in LA on May 6. “I wanted a tattoo, and you only live once. Someone came to my house, and my Mom and I did it together with a few of our friends,” Hilary explained. And what was the inspiration for her ink? “I have a hectic, crazy life,” the starlet says. Things are crazy all around me, and I get stressed out. It’s like, I’m just one little person, let it be. And that’s what it is!” שתתחדש! מדהימה

hilary4ever

New member
וואו..!

כמה עידכונים..! טווואוב..! לא הייתי פה כולה יום וחצי.. כמה עידכונים..!??! תודה לכווווווולם..! לאביו..33>

hilary4ever

New member
אני לא יכולה להתעלם מהתמונה הזו..!

איזה נושים הם?! פשוט לאכול אותם..! 333333333333333>

נוייההה

New member
אני יותר אהבתי אותה עם ג'ואל

ושהיא הייתה עם החום .. אבל גם עם הבלונד היא מהממתת ! היא מהממת עם הכל אבל אנני לא כ"כ אוהבת את מייק הוא קצת מגודל וקצת המוןן לבןן... אהבתי את ג'ואל יותר אבל לא נורא העיקקר שטובב להה D: וססחטייןן על כללל העדככוונייםםם ! :)

Aliska7

New member
נוי סתמי. טוב לא סתמי. אבל די לחפור P:

וגמאני אוהבת אותה יותר עם חום XD לאדעת למה XD אבל כמובן שהיא תהיה מדהימה אפילו עם שיער...ירוק! ~חס וחלילה~ מוחעחעחעחע.

hilary4ever

New member
הכל נכון..!!

איכ..:S עם ג'ואל..יאאק..! עם מייק - הם הכי חמדמדים יחד..:)

נוייההה

New member
ששששששש.. כמה רעש את עושה תיהי בשקט קצתתת

את אומרת שאני חופרת ? זה מה שאת אומרת ?! פפשש ייפפה לךך יפהה לך תחפשי עכשיו מי יעביר לך ת'זמן שאת במחשב! אני חופרת לא ?! וג'ואלל יותרר סקסססיי ממייק ! :):):):):):)

למעלה