סקר

../images/Emo141.gifסקר../images/Emo141.gif

למי לואסינה מתאימה יותר? לפליפה או לבנחמין? ולמי מתאימה קמילה? בנחמין או פליפה? אני אומרת שלואסינה מתאימה לשתיהם וגם קמילה!

omer wild

New member
איך שהם עכשיו ! פלי+לו קמי+בנחה..כי

קמילה יותר שובבה וכל זה ופיליפה לא ממש ולואיסנה יותר מתאימה לפליפה כי שניהם כאלו איך אני יגיד את זה... הפ פשוט יותר מתאימים

Scoob¥ Doo

New member
גם לדעתי...

לואיסנה ובנחה היו הכי מתאימים לא יודעת למה וכי למה לא גם קמילה ופליפה !!!

קארין14

New member
קמילה + בנחמין= ../images/Emo23.gif

הם הכי יפים בעולם הלוואי ויקרה משהו והם יהיו חברים במציאות הם לפי דעתי מהמממים ביחד

telenovela

New member
יש לי דעות!

עם לואיסנה תתחתן עם בנחמין (מקדימה את המאוחר...) יהיה להם ילדים מהממים!!!! בלונדיים עיניים כחולות או ירוקות...
עם לואיסנה תתחתן עם פליפה (כמובן אני מקדימה את המאוחר..) אז יהיה להם ילדים פסדר, פחות יפים משל בנחה ולו....
|כוכב|עם קמילה תתחתן עם בנחמין (שוב אני מקדימה את...) אז לא יהיה להם ילדים משהו (
)|כוכב| |כוכב|עם קמילה תתחתן עם פליפה (שוב....) יהיה להם ילדים ג-מ-ד-י-ם כי שניהם פצפונים אבל הם יהיו די יפים|כוכב|
|כוכב|סיכום לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות קשה להחליט (
)|כוכב|

patito ƒeo

New member
לדעתי- ../images/Emo107.gif

קמילה מתאימה לפליפה, ולואיסנה מתאימה לפליפה.. לא יודעת.

קרןPUNCH

New member
אין אין אין...../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

כמו קמי ופלי! הם הזוג ,המתאים ביותר! כמו בקטנטנות, הם כאלה מתקוקים ביחד. אותו דבר לגבי לו ובנחה, ( אבל קצת פחות..)

HoNeY14

New member
אני דווקא חושבת ההיפך../images/Emo4.gif

בנחה+קמי פלי+לו זה שונה מאשר מה שהיה בקטנטנות וקמי ובנחה פשוט יפים ביחד

omer wild

New member
נ"ש דחווווווף לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא בטוחה שמישהו אמר את זה
אבל יש לפחות 2-3 כתבות על מורדים במעריב לנוער
(ולמעוניינים בנטליה אוריירו-היא בשער ובעתון יש עליה כתבה גדולה) וקראתי את הכתבות...הן כל כך יפות
רשמו שם 10 דברים שלא ידעתם על מורדים...ותאמינו או לא היה שם משהו שאני אישית לא ידעתי אולי אתם ידעתם
בקיצור מה שהיה רשום זה ,שמצלמים כל יום פרק ואחרי שלושה ימים הוא כבר משודר בטלויזיה
אתם יודעים באיזה מהירות הם מכינים את הפרק של כל יום
זה ממש עבודה קשה...

למעלה