סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
ג'רד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחח אני וחברה שלי התאהבנו בו לחלוטין אחרי שראינו אותו באלכסנדר עם שיער ארוך
ועיפרון שחור בעיניים!!! וכל הזמן הוא התחבק עם אלכסנדר ורמזו אחד לשני.. עוד שניה חשבנו שיהיה סלאש שם
רעיון טוב

danduuu

New member
את???את אהבת את ג'ארד??../images/Emo2.gif

חחחחח אמרת לי שאת לא אוהבת אותו!! טוב נו אי אפשר שלא לאהוב אותו
בייחוד בלאכסנדרר מיי גאד הכי יפה לו ככה

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif ואי.

גם את אוהבת בנים ששמים שחור בעיניים ויש להם שיער ארוך?! וואי..
!!

danduuu

New member
מי לא??../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

HimXAndXHer

New member
תקשיבי בובה, כמעט כולנו פה

סלאשריות [רק שכולן פה במשרה חלקית ואני במלאה. האהאהא~], ובנים עם עיפרון שחור בעיניים ושיער ארוך עושים את זה לכל סלאשריות, מתחילות, במשרה חלקית או מלאה. [למשל, הן אוהבות בנים עם עיפרון שחור בעיניים ושיער ארוך ואני אוהבת בנים עם עיפרון שחור בעיניים, שיער ארוך, מכנסיים צמודים, שפתון שקוף, סומק, ריסים מזוייפים/מסקרה, צלליות בעיניים, המון סיגריות ואלכוהול וכמובן- פה מחובר לפה של זכרכר אחר העונה לאותם הקריטריונים. מן הסתם, לא אתנגד לראות אותם שוכבים בלייב, אבל אין הרבה מצב שהומו שמכבד את עצמו ייתן למישהו- כולל סלאשרית כמוני, שתעריץ אותו רק מעצם העובדה שהוא הומו- לראות את הסבל שכרוך בזה. זאת אומרת, הסבל של הפסיבי. האקיטי לא סובל שנייה XDDDD

תיקון טעותB| ../images/Emo163.gif

'למשל, הן אוהבות בנים עם עיפרון שחור בעיניים ושיער ארוך ואני אוהבת בנים עם עיפרון שחור בעיניים, שיער ארוך, מכנסיים צמודים, שפתון שקוף, סומק, ריסים מזוייפים/מסקרה, צלליות בעיניים, המון סיגריות ואלכוהול וכמובן- פה מחובר לפה של זכרכר אחר העונה לאותם הקריטריונים.' אני אוהבת בנים כמו שלך, בתנאי שהם מחוברים לבנים אשר לבושים בהתאם (משמע: לא לבושים בכלל.
)

אחרי זמן רב ../images/Emo3.gif עונה

סליחה סליחה שלא יוצא לי להכנס הרבה האינטרנט שלי החליט לעשות לי בעיות ...
סולחות לי !?
עכשיו אחרי פתיחה דרמטית אני עונה
שיר השבוע של HIM:דארק ליט (אין לי כח לאנגלית
שיר השבוע לא של HIM: מטאליקה-סאד באט טרו (חח זה נשמע הכי מצחיק ! XD) ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:אממ אין קליפ השבוע:לוסט פרופט- אטוון קאלד היפוקריסי XD המלצת השבוע:לעבור את השבוע !
אתר השבוע:גוגל חחח חוויית השבוע:היום לפני חזרה לבצפר
תמונת השבוע חח רגעי שיעמום עם הפוטושופ

danduuu

New member
לא סולחת../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif

סתם בטח שכןןןןןןןןןן
התגעגעתי

למעלה