סוף-שבוע

Clueless Maiden

New member
גמני ^^

סיכום השבוע שעבר:
סוףסוף חופש מהלימודים. חופש גמור מהלימודים לא היה לי מאז החופש הגדול של שנה שעברה.
היום שעשה לי את השבוע [ולהסביר למה]
- אממ, יום שישי של שבוע שעבר. ממש ממש התגעגעתי לחבר ואפילו שזה היה לשעתיים בערך, היה נורא נחמד לראות אותו שוב.
היום הכי גרוע השבוע
- אתמול בלילה. ישנתי אצל חבר, וקודם כל, נורא חם בחדר שלו, וגם נתפס לי הגב, ודבר שני, ניראלי שאבא שלו נכנס לחדר שלו וראה אותנו ישנים בעירום. מביך.
השיר/סרט/ספר שעשה לי את השבוע-
חלף עם הרוח. זה כזה ספר ענק.
הבנאדם שעשה לי את השבוע-
חייב להיות בנאדם? הארנב שלי היה חמוד מתמיד השבוע. אני צריכה לצרף תמונה שלו פעם.
סופ"ש: החבר יוצא/סוגר?
יצא ^^
תוכניות לערב?
לקרוא ולראות סרט עם המשפחה.
תוכניות למחר?
דאבל דייט עם החבר ועוד שניים. >< שבוע הבא:
הדבר שאני הכי מצפה לו שבוע הבא-
טסט!!
הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה-
להכשל בטסט, ושתהיה מלחמה. לאוו דווקא בסדר הזה.

OgaliO

New member
../images/Emo6.gif

חח, איזה לא נעים.. רוצה להתנחם
אמא שלי נכנסה לנו באמצע, וכשאח"כ התעצבנתי עלייה אז היא אמרה "נו מי ישמע, כאילו שאני לא יודעת שזה מה שאתם עושים שם.. קטן עלינו" :-S ובהצלחה בטסט

Clueless Maiden

New member
חחח

אמא שלך חמודה. אח שלי פעם נכנס לנו באמצע, אז חבר שלי התחבא מתחת לשמיכה, אז אח שלי התחיל לשאול "אניקה, מי שם? למה הוא מתחבא?" "מה אתם עושים?" וכל מיני שאלות מוזרות כאלה. ואז הוא נכנס כאילו כלום, לקח את הרמקולים מהמחשב שלי ויצא.

Conviction

New member
בא לי חורף

סיכום השבוע שעבר: היום שעשה לי את השבוע [ולהסביר למה]- וואי, לא זוכרת כבר מה היה שבוע שעבר.. היום הכי גרוע השבוע- כנ"ל
השיר/סרט/ספר שעשה לי את השבוע- שיר - Backstreet Boys - Inconsolable
הבנאדם שעשה לי את השבוע- לא יודעת..
תכלס, אני בכלל לא זוכרת מה היה שבוע שעבר. סופ"ש: החבר יוצא/סוגר? יצא
תוכניות לערב? אליו. תוכניות למחר? בערב יומולדת לחברה באיזה בר קריוקי
, ביום כנראה ללמוד למבחן. הוא צריך לחזור לבסיס מחר, כך שאני בספק אם יצא לנו להיפגש.. אבל אני מחזיקה אצבעות.
שבוע הבא: הדבר שאני הכי מצפה לו שבוע הבא- יומולדת ל-2 חברות, יומולדת לחברה-הכי-טובה. (כמה ימים הולדת
..) הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה- שאני אצטרך לעבוד ביומולדת של החברה-הכי-טובה, מה שאומר שאני אגיע באיחור, וזה יהיה מעצבן..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo3.gif ואני היום כבר בת 18

סיכום השבוע שעבר: היום שעשה לי את השבוע [ולהסביר למה]- לא היה כזה היום הכי גרוע השבוע- גם לא ממש היה, היה איזה יום שהיה בו חלק עצוב וחלק טוב השיר/סרט/ספר שעשה לי את השבוע- סרט הודי - של דנה אינטרנשיונל ועידן יניב הבנאדם שעשה לי את השבוע- אוליה, חברה טובה סופ"ש: החבר יוצא/סוגר? --- תוכניות לערב? מסיבה לכבוד יום הולדת תוכניות למחר? לנוח שבוע הבא: הדבר שאני הכי מצפה לו שבוע הבא- כל הנסיעות לתל אביב הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה- לפגוש את האקס ושהוא יגיד לי בפנים את האמת המרעה

McBlack

New member
../images/Emo2.gif mazal tov buba!!!!!!!!!!!!11 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Conviction

New member
מזל טוב! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

../images/Emo202.gif אני אני אני../images/Emo13.gif

אגב, זו הפינה שלי ב"פורום אהבה בגיל ההתבגרות" (645), אבל אענה גם כאן. הערה: אני והחבר כבר כמעט 4.5 שנים יחד, לכן הוא כבר לא בצבא, אבל הוא "סוגר" שבתות חופשי בעבודה שלו, שממוקמת 5-6 שעות נסיעה, כך שהוא יישן אצל דודים שלו שגרים בקרבת המפעל (הוא לא כ"כ משוגע,לנסוע את זה כל בוקר). יש לו יציאות מהעבודה שדומות מאוד ליציאות בצבא [חוזר כל שבועיים ל3-4 ימים, ופה ושם תופס שעה-שעתיים של חופש וישר מגיע אליי. זו עבודה זמנית,אגב, הוא יעבור בה חודש נוסף רק על מנת לתת "מכה" של כסף (שהרי מי ירצה לעבוד בעבודה מאומצת כ"כ שממוקמת כה רחוק אם אין סכום ממש משמעותי של כסף [משהו כמו 300% ממה שהוא הרוויח בעבודה רגילה שקרובה לבית] כדי שהיה לו מספיק כסף לקנות לנו בית
חמודי שלי
סיכום השבוע שעבר: היום שעשה לי את השבוע [ולהסביר למה]- כשהוא חזר
אהוב שלי
היום הכי גרוע השבוע- רביעי. החבר התאשפז!!!
השיר/סרט/ספר שעשה לי את השבוע- ביומה"כ התחלתי וסיימתי את הספר "אהובתי במטפחת האדומה" - מומלץ לגמרי! הבנאדם שעשה לי את השבוע- הוא. הוא, ושוב פעם הוא
אה, וגם האימא שלו
חמודה שכמותה
. סופ"ש: החבר יוצא/סוגר? תוכניות לערב? עבר שישי-שבת. הייתי בביה"ח, אגב. ישנתי שם לילותיים. תוכניות למחר?כנ"ל. שבוע הבא: הדבר שאני הכי מצפה לו שבוע הבא-שישתחרר. הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה-שיהיה בביה"ח.

באיחור אופנתי(?)

אני עונה של שבוע שעבר כן? סיכום השבוע שעבר: היה כייף:) 4 ימים איתו! היום שעשה לי את השבוע [ולהסביר למה]- אממ חמישי וגם שישי.. כי ברביעי ממש רבנו והימים אחריי תמיד הכי מדהימים:) היום הכי גרוע השבוע- רביעי כי רבנו וראשון הזה סתם כי שביזות יום א' חחח השיר/סרט/ספר שעשה לי את השבוע- אאממ ממלכת טראביתיה (ראיתי עם האח הקטן) הבנאדם שעשה לי את השבוע- הוא. כל כך הוא. סופ"ש: החבר יוצא/סוגר? הוא יצא רבעוש לחג ראשון ועכשיו הוא סוגר תוכניות לערב? היום בערב? לענות על השאלון הזה חח סתם.. בסופשבוע הייתי איתו:) תוכניות למחר? גם הייתי איתו בשבת שבוע הבא: הדבר שאני הכי מצפה לו שבוע הבא- חברה טובה שלי באה:) הדבר שאני הכי לא רוצה שיקרה- להיות בסוף שבוע בלעדיו

למעלה