סוף סוף,,,,,

עיניים

New member
../images/Emo141.gif סוף סוף,,,,,

מצאתי הבוקר הודעה שנושקת בקצה הנוסטלגיה,,,,, חברים מהעבר, חוויות נשכחות שצפות ועולות,,,, גילגלתי את עמוד הפורום מטה. כ-20 הודעות, ושרשורים כאורך הגלות. לכאורה - מלא מילים. פעילות נפלאה. השתתפות ערה. עושה רושם של פורום מצליח. אבל,,,, חוץ מהודעה אחת על ה"ברילנטין" בשיער, שלא הצליחה משום מה להרים שרשור הולם, ועוד אחת בודדת על "אוספי ילדות" (שמרוב הודעות מצאה כבר את עצמה בעמוד האחורי), והיא לא זכתה ולו לתגובה אחת בלבד - יש פה ה-כל,,,, מצאתי את "בולי" מערוץ הילדים, חוויות מעולם הספורט (פורום ספורט), שירים למכביר (פורום שירה עברית) תמונות "עסיסיות" ו"מרוצי אביב" של זיונים למכביר (פורום סקס), בקשות לפירושי פתגמים וניבים ותשובות מפורטות, דיווחים על תכניות הטלוויזיה (פורום טלוויזיה), כמה הודעות על ריחות אביב והחמסין,,,,, הלו ,,,,,,,, זה פורום נוסטלגיה???? יצאת השבוע בהודעת "ק ר י א ה !!! ", מגי. נראה היה לך שהפורום שוקע. מצאת עצמך כותבת ועונה לעצמך. ראית לפי התגובות שהחברים אכן נכנסים להציץ, אבל לא כותבים. אבל, ביננו, האם למה שרואות עינייך התכוונת באמת??? אני יכולה להעיד על עצמי בלבד. במשך שבועיים מלאי עיסוקים, מצאתי מדי פעם כמה דקות להציץ ולהגיב להודעות שעניינן נוסטלגיה. אתמול, יום שישי בערב, שוב נכנסתי על מנת למצוא קצת חומר על נוסטלגיה. נאדה ! כלום! גורנישט ! סגרתי את עמוד הפורום בשאט נפש, ולא בא לי להיכנס יותר. ואני שואלת את עצמי - לשם מה אני כאן? נאלצת לקרוא חמרים ששיכים לכל פורום אחר פרט לנוסטלגיה? ואל יקומו ויאמרו לי -"אז אל תיכנסי להודעות" - כי אז אדרוש (ובצדק) שמי שתוכן הודעתו אינה נוגעת לפורום - יאלץ להוסיף את הסימן
בכותרת. החשש הכבד שלי הוא שכל הכותרות יקושטו בסימן הזה,,,, כאחת, שתמיד חוזרת ואומרת שהפורום הזה איננו "שלך" אלא של כולנו, לא תוכלי לכעוס עלי, ככותבת קבועה, אם אני מצפה להנות גם מקצת,,, נוסטלגיה (רחמנא לצילן). לא במקרה בחרתי לכתוב הודעה זו בפורום ולא במסר אישי למגי, כי הרי הודעה זו מיועדת לכולם (אם כי אני סבורה שכמנהלת - גם למגי יד בעניין). שמחה שמצאת את אחד מאלופי נעורייך, מגי וכולי תקווה שריח הנוסטלגיה יחזור לפורום לצד ריחות האביב והחמסינים,,,, שבת לכם.

../images/Emo32.gif טופיק / אגדות ערב ../images/Emo29.gif

סיפור על האמיר ובתו הקטנה. היה היה... אמיר, בבגדד. טוב לב ואוהב אדם. נתיניו, העריצו אותו עד למאד. והיה באחד הימים, פנתה אליו בתו הקטנה, אותה אהב, הכי הכי, מכל. " אבא... אני רוצה את הירח...!" נעצב האיש אל ליבו. איכה ישיג לה את הירח ? חיש נקבצו, כל הקוסמים הידעונים והידענים בממלכתו. לחלץ את האמיר ממצוקתו. לשווא. בצר לו, פנה האמיר לידידיו היהודיים. הגיע החכם באשי ראש הקהילה על נהרות בבל. " נקרא לילדה ונשאל את פיה.." הביאו את הילדה. "מהו הירח שלך? "שאל החכם באשי. "הירח שלי הוא כזה קטן !" ענתה הילדה. "עשוי מזהב, טהור, יהיה תלוי על צווארי" "ואם נוריד את הירח, נוותר בחשיכה !" הקשה החכם באשי. "חלילה !" הזדעקה הילדה. "למחרת, יוולד ירח חדש !". שלח, החכם באשי, את עוזרו, אל הצורפים המופלאים, בני עדתו. הביאו לילדה את הירח, המבוקש. וליהודים היתה אורה ושמחה. בשבוע. בו קברנו שלושים וששה הרוגים. יפרש לו, כל אחד מאיתנו, את הנוסטלגיה שלו. ובבנין הארץ, ננוחם. וירושלים תשכון לבטח. לנצח.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif צר לי

לאכזב אותך, בן אהרון, אם אכן אתה חושב ש"לו תוריד את הירח - תיוותר בחשיכה", אז תרשה לי להוסיף רר מילה קטנה אחת למשפט: "לו לא תוריד את הירח - תיוותר בחשיכה",,, והמבין - יבין. ואכן, בשבוע בו קברנו מספר כה גדול של הרוגים, לא בא לי להיכנס לכאן ו"לפרש" את הנוסטלגיה ולתרגמה לעינייני ספורט וסקס. לו היה בא לי - הייתי נכנסת לשם כך לפורום סקס, או הרבה יותר פשוט - עושה את הדבר האמיתי,,,, ואולי טחו עיני מראות? אולי תסביר כיצד ניתן לראות בפורום את "פירושי הנוסטלגיה" המגוונים המופיעים כאן, בצל 36 החללים שקברנו??? איכזבת בתשובתך. ממך, המשקיע כל כך הרבה אנרגיות בכתיבת הודעות ותגובות פה בפורום - ציפיתי לקצת יותר.

שקדי

New member
גם ברעום התותחים............

לא יחלש רצוננו בשלום......... חלק מהודעתו של לוי אשכול .....ראש הממשלה דאז בפרוץ מלחמת ששת הימים זוכרים את הרגע בו שמעתם את ההודעה הדרמטית על פרוץ המלחמה ההיא?? שהביאתנו......אחרי עוד הרבה מלחמות עד הלום ולעיניים......משהו חצי אישי כולנו לדעתי אחראיים לפריחתו ולדעיכתו של הפורום יום עאסאל יום באסאל.......... ואני מניח שכולנו כאבנו בימים האחרונים חוץ מריבוי ההרוגים והפצועים גם את השקט שהשתרר פה היתה לי הרגשה שכולם מציצים פנימה ומחכים שמישהו יתחיל משהו שיעורר אותנו לכתוב ולהחזיר עטרה ליושנה עוד יבואו ימים יפים לפורום.....בעזרת כולנו שבת שלום אמרתי?????? הנה אני אומר.................

מחר יום חדש עיניים ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

הסייפא, בדברי, כמאמר הילדה: "מחר יוולד, ירח חדש !" ותזרח עלינו אורה. נשוב לעסוק, באותם עניינים, להם, הפורום נועד. תעבור עלינו גזירת השמד ! ושבו בנים לגבולם ! שמחתי, לראות רבים מחברינו אומרים "היי ו"ביי". ולא חשוב מה כתבו.העיקר נתנו סימן חיים. המשך, אחלה שבת, על ראשינו !

גם אני נזכרתי בסיפור ../images/Emo32.gif

קשור לא קשור? היה היה פעם איש עשיר, שקיר שלם בביתו נהרס בגלל סופה עזה."אם לא נתקן את הקיר תכף ומייד, יבואו אלינו גנבים בלילה וישדדו אותנו!" אמר לו בנו הבכור. השכן שעמד סמוך אליהם, אמר גם הוא: "אתם חייבים לתקן את הקיר תכף ומיד, שאם לא כן יבואו אליכם גנבים בלילה!" האיש העשיר ידע ששניהם צודקים, וגם אמר להם כך, אבל לא הספיק לארגן בנאים עוד בו ביום. באותו לילה, כשישנו בביתם חסר הקיר, כמובן שבאו גנבים וגנבו להם את כל דברי הערך מהבית. האיש העשיר חשב שבנו הבכור הוא מאד חכם, אבל על שכנו הביט בחשדנות רבה. שתי נקודות ראויות לציון בסיפור הזה: א – גם הבן וגם השכן אמרו אותם דברים במדוייק, ובכל זאת על אחד הוא חשב טובות ועל השני רעות. ב - לדעת את העובדות, זה קל. לטפל בהן כפי שצריך זה כבר קשה יותר......

../images/Emo32.gif מסוק /סיפורי סיאטל

באווירה של ,קשור לא קשור, הנה הסיפור שלי. איש עסקים שכר שירותי מסוק. בדרך אל היעד, התחוללה סופה , כל מכשירי המסוק, יצאו מכלל שימוש. הטייס מבחין בבנין, גבוה, מולו. מבקש מאיש העסקים,לכתוב על דף נייר " היכן אנחנו?" איש העסקים, מצמיד את הדף, לחלון המסוק. מאחת הקומות השתרבב שלט : " אתם נמצאים בהליקופטר !" "אנחנו בסיאטל", פלט טייס המסוק. תוך דקות, הנחית את המסוק, ביעד המבוקש. -"איך ידעת, שאנחנו בסיאטל?" התפלא איש העסקים. - " הבנין, שעברנו, היה הבניין של ´מיקרוסופט´" מסביר הטייס. " משם, כבר ידעתי את הדרך". - "מנין לך, שזה היה הבנין של ´ מיקרוסופט´?" התעניין האיש. - " רק ב´מיקרוסופט´, יתנו לך תשובה מדוייקת, אך בלתי יעילה, לחלוטין!" באה התשובה.

טרה10

New member
מסך מפוצל אחד עורר כאן במדינה

המשוגעת הזו- סערת רוחות. לדעתי יש כדורגל ויש חדשות. למה צריך להראות את הפיגועים בשידור חי- מלבד לצרכי תעמולה.? ואפשר לחשוב שאנחנו הרגנו 36 ישראלים.? מה את באה בטענות לבן אהרון? תכניסי לך לראש שמי שהורג ישראלים- הם הפלשתינאים- שכבר משנת 1921 הורגים ישראלים ויהודים.! ולטעמי בית ג´אלה- אבן על אבן..לפי הפסוק התנכ"י..! שיראו וייראו.! בנימוקים מ´התחת´ של עראפת שאלו שטחים כבושים ויפו, עיר ערבית, וחיפה עיר ערבית, וכל ארץ ישראל שלהם- הם הורגים יהודים..רק שלא כולם מבינים את זה- וזה לוקח הרבה זמן..להבין שאיך שיהיה שקט בשטחים- ועוד מעט יהיה- על דברתי- יתחיל הבלגן מחדש בלבנון..תזכרו- כי אם לא אני אזכיר לכם.! [נבדק]

טרה10

New member
נוסטלגיה..בזמן הנכון במצב רוח הנכון

ולכבוד פסח..נא לנקות גם את הפנלים.!

טרה10

New member
נוסטלגיה..וגם למדנו את מקור הביטוי

כלח..שזה גמר הבשלת החיטה..! אז מה רע בזה..חוץ מזה ש-15 ישראלים מצדיקים את הפלשתינאים ואף פלשתינאי לא מצדיק את ישראל.! וכל הכבוד לאריה וינר המאבטח ב´מושבה הגרמנית´ שהיא כולה נוסטלגיה בריטית וטמפלרית..שעבד איתנו בים המלח..הרבה שנים ועכשיו הוא בירושלים.! וכנראה שהאבטחה יותר חשובה כעת..מאשר הנוסטלגיה.! ונסתתמו מעיינות הנוסטלגיה..נסתתמו.!

magy

New member
כנראה במצבים כל כך קשים

כפי שעוברים עלינו בשנה וחצי האחרונות....... אנחנו מהרהרים בעיקר.....על ההווה......ומה צפוי בעתיד...... למי יש כח להזכר בעבר.........????????????

למעלה