N i c o l e
New member
../images/Emo141.gifמולין רוז'../images/Emo23.gif
כרגע ראיתי את הסרט המדהים הזה בפעם המי יודע כמה, וזה פשוט לא יאומן איך שכל פעם הוא מדהים אותי מחדש, איך שכל פעם אני מתייפחת כמו ילדה קטנה כשאני רואה אותו.
זה סרט מהמם, צבעוני ומלהיב.
בפעם הראשונה שראיתי אותו קיבלתי כאב ראש בהתחלה, אבל התאהבתי מיד.
בפעם השניה, ההתחלה כבר לא נראתה כל כך מהירה, והבנתי סוף סוף כל פרט. הפעם, הבנתי הכל!! הכל הכל הכל, כל דבר קטן וזה היה פשוט נפלא!!!! זה לא יאומן איך שכל הדברים שאני הכי אוהבת והכי מעריצה נמצאים בסרט הזה. הרי- מולין רוז' הוא הסרט האהוב עליי!
"come what may" זה השיר האהוב עליי (כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בסרט ובוכה...)
ניקול קידמן היא השחקנית האהובה עליי (וכל פעם שאני רואה את הסרט אני פשוט לא יכולה להוריד ממנה את העיניים, היא פשוט מדהימה..ממש מודל לחיקוי)
יואן מקרגור הוא השחקן האהוב עליי (והוא שר מדהים, משחק בצורה שאי אפשר לתאר, חתיך כמו אני לא יודעת מה ופשוט שובה את ליבי כל פעם מחדש)
ובסרט הזה יש את השורות הכי יפות ששמעתי מעודי: the greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return"
" love is a many splended things, love lift you up where you belong, all you need is love"
"love, freedom, truth, beauty"
וכל השאר!!!!!! וכל שאר השירים שם מדהימים- במיוחד השיר "רוקסן" עם העירבוב של הקול של יואן מקרגור! הגרסה הזאת לשיר יצאה לדעתי פי 1000 יותר טובה מהגרסה של סטינג...
ואין, פשוט אין על הסרט הזה, לראות את ניקול ויואן משחקים שם שניהם, עם כל הרגש, כל הכישרון........אין...זה פשוט מדהים!!!! ממליצה מאד לראות למי שעדיין לא ראה (אם יש כאלו בכלל) ולרוץ לראות עכשיו עוד פעם למי שכן ראה כבר!!!
מעניין אותי אם הוציאו ספר על הסרט (כמו הספר שכריסטיאן כתב), אם כן אז אני רצה לקנות! קיצ...הסרט הזה שבה את ליבי לעד