מולין רוז'

N i c o l e

New member
../images/Emo141.gifמולין רוז'../images/Emo23.gif

כרגע ראיתי את הסרט המדהים הזה בפעם המי יודע כמה, וזה פשוט לא יאומן איך שכל פעם הוא מדהים אותי מחדש, איך שכל פעם אני מתייפחת כמו ילדה קטנה כשאני רואה אותו.
זה סרט מהמם, צבעוני ומלהיב.
בפעם הראשונה שראיתי אותו קיבלתי כאב ראש בהתחלה, אבל התאהבתי מיד.
בפעם השניה, ההתחלה כבר לא נראתה כל כך מהירה, והבנתי סוף סוף כל פרט. הפעם, הבנתי הכל!! הכל הכל הכל, כל דבר קטן וזה היה פשוט נפלא!!!! זה לא יאומן איך שכל הדברים שאני הכי אוהבת והכי מעריצה נמצאים בסרט הזה. הרי- מולין רוז' הוא הסרט האהוב עליי!
"come what may" זה השיר האהוב עליי (כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בסרט ובוכה...)
ניקול קידמן היא השחקנית האהובה עליי (וכל פעם שאני רואה את הסרט אני פשוט לא יכולה להוריד ממנה את העיניים, היא פשוט מדהימה..ממש מודל לחיקוי)
יואן מקרגור הוא השחקן האהוב עליי (והוא שר מדהים, משחק בצורה שאי אפשר לתאר, חתיך כמו אני לא יודעת מה ופשוט שובה את ליבי כל פעם מחדש)
ובסרט הזה יש את השורות הכי יפות ששמעתי מעודי: the greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return"
" love is a many splended things, love lift you up where you belong, all you need is love"
"love, freedom, truth, beauty"
וכל השאר!!!!!! וכל שאר השירים שם מדהימים- במיוחד השיר "רוקסן" עם העירבוב של הקול של יואן מקרגור! הגרסה הזאת לשיר יצאה לדעתי פי 1000 יותר טובה מהגרסה של סטינג...
ואין, פשוט אין על הסרט הזה, לראות את ניקול ויואן משחקים שם שניהם, עם כל הרגש, כל הכישרון........אין...זה פשוט מדהים!!!! ממליצה מאד לראות למי שעדיין לא ראה (אם יש כאלו בכלל) ולרוץ לראות עכשיו עוד פעם למי שכן ראה כבר!!!
מעניין אותי אם הוציאו ספר על הסרט (כמו הספר שכריסטיאן כתב), אם כן אז אני רצה לקנות! קיצ...הסרט הזה שבה את ליבי לעד

Padme Amidala

New member
את כל כך צודקת!!

לי אין את הדי וי די או הוידאו אבל יש לי את הפסקול ואני פשוט שומעת אותו בכל הזדמנות אפשרית (וגם את זה של סטאר וורז). לפי דעתי הסרט הזה הוא שהקפיץ את ניקול בכמה דרגות והיא הייתה צריכה לזכות באוסקר על זה! וחוץ מזה היא ממש מהממת שם! הקטעים שאני אוהבת שם זה שהם מתחילים עם מחרוזת שירי האהבה שמגיע לשיאה בשיר של וויטני יוסטון- איך אני אוהבת את הקטע שיואן שר את זה! חוץ מזה אני גם מתה על הקטע שניקול שרה את הבית השני של "The show must go on", היא כל כך מרשימה שהיא עומדת בראש הבמה, יורדת וכל אור הזרקורים מכוון עליה... זה גם יפה שהתאימו את הנסיבות לשיר. הרי המחבר של אותו שיר כתב אותו כשהוא ידע שהוא גוסס, וכך גם סאטין בסרט, ששרה את השיר לאחר שנודע לה שהיא גוססת משחפת. אני מסכימה איתך בכל מה שכתבת!

shiray

New member
באמת סרט מדהים!

עד שראיתי אותו בכלל לא התעניינתי בניקול קידמן ובקושי הכרתי אותה... סתם ידעתי שהיא שחקנית והייתה נשואה לטום קרוז ופה בערך זה הסתכם... אבל מהשניה שרואים אותה על הטרפז עם התאורה הכחולה הזאת ורואים את העיניים שלה וכשהיא מתחילה לדבר פשוט מתאהבים בה! ולפני שנה וחצי בערך, כשנבחנתי למגמת קולנוע, שאלו אותנו מה הסרט האהוב עלינו ומאיזה ז'אנר הוא, וכתבתי שמולאן רוז' והוא מורכב מכ"כ הרבה ז'אנרים וזה אחד הדברים שגורמים לו להיות כ"כ יפים ומעניינים! ובאמת, בחיים לא ראיתי שילוב כזה מדהים בין קומדיה לטרגדיה ולמחזמר והכל שם כזה טוב!!!! הסצנה בפיל- לא זכורה לי עוד סצנה מכל מקום שהוא שכתובה בצורה יותר מצחיקה לגבי שני אנשים שחושבים דברים שונים לגמרי לגבי המטרה שלהם... ורוקסן- בחיים לא שמעתי חידוש יותר מדהים, מרגש וכואב מזה! בקיצור אני ממש ממש מתה על הסרט הזה!!!!! ולגבי הספר ששאלת אם יש- הספר הכי קרוב למולאן רוז' הוא "הגברת עם הקמליות" והמלצתי עליו בפורום.

shiray

New member
ייתכן מאוד ש...

אפשר לקנות את התסריט... כאילו ספר שבו יש את התסריט של הסרט, כמו שיש להמון המון סרטים. בעיקר אפשר למצוא כאלה בארה"ב ואנגליה.... אני אחפש את של השעות בלונדון בחופש. ולא ידוע לי על שום ספר שנכתב בהשראת הסרט. סורי.

N i c o l e

New member
וואי..אם אני אראה תסריט של הסרט

כשאני אהיה בארה"ב אין סיכוי שאני לא אקנה אותו...

למעלה