מה המצב לכולם? מה המצב? אני חדשה פה רק עכשיו היצטרפתי מקווה שיהייה לנו כיף לדבר!!!
A anaffa New member 22/11/03 #1 ../images/Emo141.gifמה המצב לכולם? מה המצב? אני חדשה פה רק עכשיו היצטרפתי מקווה שיהייה לנו כיף לדבר!!!
../images/Emo141.gifמה המצב לכולם? מה המצב? אני חדשה פה רק עכשיו היצטרפתי מקווה שיהייה לנו כיף לדבר!!!
ס סקייטר גירל New member 22/11/03 #7 היי ממצפ?וולקאמינג!../images/Emo9.gif אני סקייטי יש פה אנשים נחמדים וכיף פה!
L love amor New member 22/11/03 #8 נ"ש--> יש תמונות מהתוכנית אתמול באתר של נינט http://ninet.tv/ninet.html
L love amor New member 22/11/03 #15 אה חח..../images/Emo3.gif לא הבנתי מה את רוצה ויש לי תמונה של קואלה בכרטיס אישי(אם עוד לא ראית חחח..) עוד הרבה לפני השם קואלדה..מה שזה לא אומר
אה חח..../images/Emo3.gif לא הבנתי מה את רוצה ויש לי תמונה של קואלה בכרטיס אישי(אם עוד לא ראית חחח..) עוד הרבה לפני השם קואלדה..מה שזה לא אומר
ס סקייטר גירל New member 22/11/03 #17 חחח פשוט לא הבנתי חח קוואלדה אין אין לי מושג מה זה תשאלי את אבי והדמיון הפורה שלו....הוא ממציא לכולם שמות שיהו יחחח
חחח פשוט לא הבנתי חח קוואלדה אין אין לי מושג מה זה תשאלי את אבי והדמיון הפורה שלו....הוא ממציא לכולם שמות שיהו יחחח