לזרום

• פותח הנושא gn64
  • פורסם בתאריך

gn64

New member
../images/Emo141.gif לזרום

לזרום - זה לא לתת לעצמך להיסחף. לזרום זה ללכת עם מה שמתאים לך כשמתאים לך, וכשלא מתאים לעלות על הגדה ולהמתין לזרם הבא. לזרום זה להפסיק להילחם בגלים. זה לתת לגלים לשאת אותך, לפעמים גבוה, לפעמים נמוך, לפעמים בסערה, לפעמים בשלווה. לזרום זה לעלות על הגל הנכון בזמן הנכון. להאחז טוב בגלשן, ולקוות שהוא יוביל אותך אל החוף, ואם הגל נשבר, ואם הגולש מהגלשן נפל, לא לפחד ולעלות על הגל הבא ולזרום. לזרום זה להיות אתה. @ בחסות אתר ענת וחברים...

shani2

New member
אדמונית...!!! ../images/Emo23.gif

את הבנת את זה ????? כל הזמן יש לה תלונות.......... (ופשוט היא אוהבת את המילה " לזרום" )

לזרום

זה לתת לעצמך להיסחף, לזרום זה ללכת עם משהו, גם למרות רצונך, גם כשהוא לא ממש מתאים לך, לזרום זה להפסיק להילחם בגלים, לתת להם לשאת אותך, לפעמים גבוה, לפעמים בסערה, לפעמים אל תוך המערבולת, לעתים בשלווה. לזרום זה לפעמים להיות מובל אל חוף מבטחים ולפעמים להתנפץ באכזריות אל המציאות לזרום עבורי זה לאבד שליטה. לזרום עבורי זה ההיפך מליזום זה להתייאש.

dganit32

New member
לכן אני מעדיפה..

לשחות .. שטוב לי עם הזרם.. כשלא טוב לי...לצאת. כשצריכה גיוון....לשנות את סוגי השחייה. כשצריכה שינוי...אז לפעמים לשחות נגד הזרם.<שזה אולי יותר קשה אבל כשמאמינים במשהו..מצליחים>. כך שאני שוחה..ואני קןבעת את הקצב שלי..ואופי השחייה אוכל לזהות בדר"כ תמיד את "הסלע" ההוא לפני שאתנגש בו.. וכשהזרם חזק אוכל תמיד לעצור לאגור כוח..ולהמשיך בשחייה. אבל.. אני בכלל לא יודעת לשחות!

spidi2

New member
לזרום = איבוד שליטה...

השליטה שרובנו הפכנו להיות כל כך אובססיביים לגביה. אנחנו רוצים לדעת הכל... מתי... כמה... למה... איך... מדוע... בתור אחת שהיא פריקית של שליטה... גיליתי שכשאני עוזבת את הדברים... ונותנת לדברים לקחת שליטה... נותנת לעצמי לזרום... הדברים קורים בצורה שהם צריכים לקרות.... זה לא סותר את העובדה, שגם לי הרבה פעמים קשה להרפות מאותה שליטה...

michaly43

New member
GN זה כמו לקום מסוס כשנופלים?

לזרום זה להלחם בפחד שלך לזרום זה ללכת עם רק מה שטוב לך לזרום זה לא ללכת כמו בעדר לזרום זה לעמוד על דעתך לזרום זה להיות עצמך לזרום זה להאמין ביכולת שלך ואם אתה יוצא דופן? עדיין להיות אתה, זה לזרום עם מה שאתה, הבנת אחי?

איך זה...

שכל אחד מאיתנו רואה את המילה הזו ומפרש אותה בצורה שונה.... כל מה שכתבת מיכלי מסמל עבורי את ההיפך מלזרום לזרום עבורי זה פאסיביות לשמה.... מה שכתבת (בצורה כל כך יפה לדעתי) מתאים יותר למה שדגנית כתבה - לשחות!! להיות אקטיביים, לקבל החלטות מסוימות וללכת איתן עד הסוף....

michaly43

New member
אדמונית פאסיביות לשמה-היא לדעתי

(רק תירגום במוח ההוזה שלי) פאסיביות היא ביטול עצמי פאסיביות היא חוסר מעש כאשר אחרים קובעים את הזרימה שלך פאסיביות זו תוצאה של דיכאון מתמשך לעומת זאת, זרימה בכיוון הנכון לשיפור חייך, היא פעולה חיובית, רק משום שאת אינך פאסיבית, ואת עצמך, ואת זורמת עם האמונות שלך ועומדת על דעתך, לכן זרימה גם היא בניגוד לזרם והשחייה היא קשה, ולפעמים זקוקים לנשימה ארוכה, מבטלת את חוסר המעש, ולכן התרגום שלי לזרימה, היא שחייה חזקה, קצובה עם הרבה נשימות ארוכות. זרימה לטווח הארוך........ חבל שאני לא באולפיאדה, בטח הייתי מקבלת מדליה!!!!

מסכימה איתך כמעט לגמרי

בכל מה שנוגע לפאסיביות ולמה שהגדרת כהיפך הגמור! מה ששנויה במחלוקת היא המילה "לזרום" ולכן אני לא מרבה להשתמש בה. המילה הזו מסמלת בעיני פאסיביות לשמה ובעיניך כנראה היא מסמלת אקטיביות...

michaly43

New member
העיקר שהבנת את המסר: לזרום

לשחות, לא משנה המילה העיקר הכוונה מאחוריה. והתרגום המילולי שלי : לקום, להתחזק, להאמין בעצמך ולפעול. כמו שGN כתב כל כך יפה: המים הם רכים וגם קשים כאחד. לכן את יכולה להתאים עצמך, לכל מצב לפי הבנתך והשמיים הם הגבול. ושחייה, גם יכולה להיות בניגוד לזרם....תחשבי על זה....לכן זרימה אינה בהכרח פאסיביות.... מה שלא תעשי, מאחלת לך הצלחה מלאה ושהשנה הזו תהיה פרודקטיבית.

לזרום ... ../images/Emo72.gif

כשאני שומע את המילה הזו, אני תיכף צריך פיפי
אבל באמת, לכל אחד מותר לפעמים לרופף קצת את השליטה על החיים שלו, ולתת לדברים שקורים מחוץ לו להשפיע עליו, להזיז אותו, אפילו למקומות שהוא לא תיכנן להיות בהם (כל עוד הם לא מסוכנים מדי בשבילו... רק קצת).

לזרום ../images/Emo18.gif

הבעיה במילה הזו ´לזרום´, כמו במילים רבות אחרות, היא שכל אחד מפרש אותה בצורה אחרת, כל אחד מצפה למשהו אחר מהמילה הזו
יש פירושים של המילה הזו שאני לא מתחברת אליהם ויש פירושים שכן... זה הכל ענין של פירוש

*יערית

New member
לזרום......./images/Emo140.gif

בעבר הזרימה כאבה לי.. אם הזמן הבינותי שזרימה בקצב שלי היא הבטוחה ביותר והטובה ביותר עבורי מי שרוצה להכנס לזרם שלי ימצא את עצמו לפעמים במערבולות שנמצאות מתחת לזרם אבל לעולם לא יצטרך למצוא חוף מבטחים...הזרימה שלי בטוחה

למעלה