כותבת לך

vered 37

New member
../images/Emo141.gif כותבת לך

למרות שלא תקרא . אולי הוא הגדול מכולם ישמע את תפילתי. שני בנים מתוקים תמימים לא בחרו להגיע לעולם אתה ואני בחרנו יחדיו היינו מאושרים חיכינו בציפייה המשימה לא היתה פשוטה. חלפו להן השנים ודרכינו נפרדו. הכל התרסק והתמוטט. בחרת בדרך קשה עקלקלה ואני כמובן נסחפתי אחרייך לדרך שהובילה אותנו לתהום עמוק ואפל . אתה נחלצת מהתהום הזו בקלות והותרת אותי בודדה באפילה שקעתי בתהום הזה לתקופה ארוכה כשילדיי לצידי ואין מי שיעזור ויושיע. החלטתי שילדיי זקוקים לאור ..הרי הם לא אשמים ..מגיע להם לחיות באור ולא בחושך. בשארית כוחותיי אספתי את עצמי ואט אט טיפסתי במעלה ההר. אחזתי חזק בציפורניים כדי לא ליפול כשאני נושאת אותם על גבי וכל הזמן בשליטה שלא אאבד אותם. הגעתי לקרקע.. והרגשתי שזכיתי בילדיי שהם האור של חיי. ואתה.. אמנם נחלצת מהתהום בקלות אבל לא איפשרת לעצמך לזכות באור הזה שיאיר את לבך. ביקשתי ..אל תוותר על האור..אל תאבד אותו.. תקבל אותו באהבה.כי מה שווים החיים בלי האור הזה. בחרת להאיר את לבך באור אחר... לראות בשדות של זרים. זר תמיד יכול לנטוש ולעזוב ללא חשש ללא רגש. ואז אתה נותר באפילה תלוש מהקרקע ואת האור האמיתי של חייך כבר איבדת במו ידייך. לו יכולת לקבל הארה להושיט יד לאור הזה ולהבין שבלעדיו אין חיים. אני מאחלת לך שתפקח את עינייך ותזכה באור הזה ושהאור הזה ילטף אותך בחום והמון אהבה כי הוא זקוק לך נואשות.. אתה פשוט כל כך רחוק.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo23.gif ורד

זה מסוג המילים שקורעות לי את הלב,ובעיקר משום שמדובר בילדים שלך. את חזקה ונחושה,והילדים שלך הרוויחו אמא נהדרת ורד. והוא...? כשיצא מהבועה הצבעונית שלו,וישבע מההוללות המטורפת... ייזכר שיש לו שני פרחים מתוקים ומקסימים,זה לבטח יהיה באיחור. אני מאמינה שכל הרע שהוא עולל יחזור אליו כמו בומרנג. ורד,תשמחי שזכית בשניי קסמים קטנים.הרווח שלך עצום יפה שלי למרות שעכשיו קשה עם ההתמודדות לבד.

navy123

New member
וואלה..

ריגשת אותי מאוד ורד. את כתבת עבור גבר, ופנית אליו בלשון זכר. אני ניסיתי לקרוא את זה כאילו זה מיועד למישהי, בלשון נקבה ...... אווווווו.... הזדהתי איתך, והצטמררתי.
גדול גדול. ממני,

היי ורד

אין לי ספק שמי שמכיר אותך..אישית..לא ראה מילים אלו. ואין לי ספק שאם אהובך היה קורא את המילים הללו..לבו היה נשבר בקרבו. והיה מתמסר אליך עד יומו האחרון.. אלו מילים של אישה כמהה..צמאה לאהבה..ולא סתם לאהבה..אלא לאהבה אחת ויחידה. כמה חבל שאי אפשר למלא את מקומו של הנאהב הזה.. את המשפט הזה בטח יואמרו כל מחזרייך

יערית

New member
הוא רחוק

ואולי יום אחד יפקח את עיניו לפני שיהיה מאוחר, ילדים אומנם סולחים,אבל לא שוכחים!!
את משענת אנושית לילדייך

bibi12

New member
מחבק

אותך על כל מילה..... פשוט נהדר..... והמון המון הצלחה....

רות 2

New member
לא ..........

את מה שבעצם עושה ........ מאירה אותו באור חיוור באור ..לא ממשש חיובי לגבי מי שמישתמע כאור שלכם...... ומי שלדברייך... "בחרת להאיר את לבך באור אחר... לראות בשדות של זרים." זה לא אומר... ורחוק מלהתפרש כאילו בזאת הבחירה ויתר על "האור" שלו ..שלכם לעיתים לנו הנשים יש פרשנויות מפה ועד להודעה חדשה .. על תקופות ובחירות בחייו של אקס.................... (פרשנויות....והסקת מסקנות........ מממממממממ נושא שירשור ומחשבה)

malka3

New member
ואווו את הולכת להסתבך...

"מילים מילים, מילים מילים הוא בדה ממוחו הקודח." (כתב ירון לונדון)

malka3

New member
לרקוד

חשבתי... סביב שולחנות עם רבע עוף ובורקס.. בגלל מילים , מחרוזת...
היית עושה זאת שוב ?

על שולחנות...

לא סביב שולחנות!!!! בטח לא בשביל עוף או בורקס... אך בהחלט לרקוד לקצב המילים שלו... תיהיי יצירתית לא צריך חתונה בשביל לרקוד...

למעלה