חאקי...

../images/Emo141.gifחאקי...

|שיואו איזה כיף החורף בא, בא בא בא בא.. החאקי הוא שלנו מסמל את התנועה, כל יום אני לובשת אותו בגאווה.. יש לי סווצ'ר, פתוח, אפילו כשיש רוח אז תזוז לי מהדרך או שאזרוק תפוח|
אז החורף באמת הגיע אלינו
, קבלו דיון חורפי במיוחד-
(שמשתלב פעמיים כי הועידה הארצית קרבה)
סווצ'ר סגור מעל החאקי/פוטר מעל החאקי ועליו עניבה? כן
או לא
? מתי? למה? ומי?
נ.ב. השיר שלמעלה נכתב על ידי סניף ראשון מערב בסמינר פתיחת שנה 07, בעקבות דיון כזה על החאקי. (על המנגינה של הקיץ בא)

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

חחחחחחחח
סווצר סגור עם עניבה בחוץ
וסווצר פתוח ברור שהכי מומלץ
אבל גם סווצרט סגור שהעניבה בחוץ אפשרי
ללבוש חאקי על סווצרט סגור זה לא נוח!זה משו כמו ללבוש חאקי על מעיל![קצת פחות
] אהבתי את הרעיון של השיר

יש חולצות מספיק עבות לשים מתחת לחאקי..

אני ממש נגד הסתרת הסמלים של התנועה.. מבינה שקר וכל זה... אבל סווצ'רט סגור עם העניבה בחוץ- פשוט נראה מזלזל. כבר עדיף בלי חאקי.. העניבה היא חלק מהאחקי, זה כמו להדביק סמל כיס על ג'קט וללכת ככה. לדעתי פשוט אפשר להוציא איזה ג'קט בצבע חאקי כמו שכתבה יסמין.
או פוטר- עם כיסים וכל מה שיש על החאקי. תלבושת חורף.

SoulDancer

New member
===>

סווצ'ר על חאקי ומעליו עניבה. [זה יכול להיות אחלה פתרון אם יוציאו לכל הבוגרים בארצי סווצ'ר חאקי
] בלי קשר דבר שלי מממממשששש מפריע בתנועה [בעניין התלבושת] זה העניבות! יש בוגרים שמקבלים עניבת בוגר וזה באורך של עניבת חניך, והשנה בכלל קיבלו עניבות ארוכות באורך של מטר כמעט! צריך להתקבע על אורך מסויים כי זה מפריע, באמת.. זה הורס את האחידות וזה... [כן מטומטם אבל אם כבר מדברים על התלבושת שלנו זה מה שאני חושבת..]

האורך של העניבות-

אני חושבת שדווקא זה יפה ארוך.. הרבה יותר ייצוגי ובולט. באמת הורס קצת את האחידות שזה שונה- אבל לאט לאט יוחדר האורך החדש.

cenas girl

New member
...

לא יודעת מה אתכם, אבל אחד הדברים שהכי מרגיזים אותי בעולם בטיולים ארציים זה בוגרים או חניכים שחושבים שעניבה מעל לקפוצ'ון זה נחשב לתלבושת התנועה.. למ הלטרוח ולשים את המכנס חאקי,או את החולצת חאקי מתחת לקפוצ'ון? זה לא שמישהו רואה את זה.. לדעתי,מחמיר שזה ישמע, אם אתה בתנועת נוער בכללי ובמכבי צעיר בפרט, החאקי וכל מה שמשתמע בו חייב לסמל לך משהו, חם שיהיה או קר שיהיה שימו מעיל פתוח או צעיף,זה מספיק מחמם! חאקי בגד עליון!!!

Retama

New member
אממ

אני חושבת שבפעילות סניפית אפשר ללבוש סווצ'ר סגור ועליו עניבה- כל עוד הוא של מכבי. בפעלויות ארציות חובה סווצ'ר פתוח. אבל בכלל תמיד עדיף פתוח.. ובוגרים- די להתלונן! יש קטע מטורף של "יהיה לי קר" ואז החניכים עושים אותו דבר. אין כזה הבדל בין סווצ'ר פתוח לסגור... די עם הפינוק :)

למעלה