ואיך בכל זאת,,,,,,

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ואיך בכל זאת,,,,,,

מחברים את האקטואליה עם הנוסטלגיה?? האם ייתכן שהוא היה פעם . . . . . . . . . . . . תינוק???

עיניים

New member
ואולי,,,,,

היו תקופות שהיה לו פנאי להשתעשע בתור . . . . . . . . . . . . דיָג???

עיניים

New member
ופשוט לא להאמין,,,,,,,

הוא החליף את הכאפיה ב,,, . . . . . . . . כובע ליצן,,,, תגידו שלא מתאים לו,,,,

magy

New member
הלו, טוק-טוק-טוק, רוחל´ה

עיניים אלופת הנוסטלגיה........מלכת הנוס. קיסרית הנוס. "ואם ביום שלישי, לא בא לה"? (פרסומת לנטויז´ן) תמיד קשור אצלה.....בחוט זהב לנוס. אוףףףףףףףףףףף מילה קשה..... פעם הגיעה לפה מישהי ושאלה את החברים, אם הם יודעים מה הולך לקרות לה בעתיד... הולכת לחפש את תשובתי....... שווה ע(ז)יון..........

magy

New member
ב- 18.11.01

כתבה מישהי.......... *************************** • שלום לפורום נוסטלגיה! לורה הול? אני מזל תאומים, נולדתי ב2 ליוני. האם כדאי לי להכנס השבוע (שני-שלישי) לעסקה גדולה הכרוכה בהוצאות כספיות, או שמא לחכות לדצמבר? אודה לכם אם תתנו לי תשובה, לורה. נ.ב מי שרוצה, אני יכולה לצרף כתמונה את מפת הכוכבים שעשו לי ================================================================== הבנתי מיד שהיא חושבת שזה פורום אסטרולוגיה..........וכך עניתי...... ================================================================== • התשובה המוסמכת מפי מוסמכתו magy / נוסטלגיה ? מי שנולד בתאריך שני ליוני.....במזל תאומים.....כדאי לו לברר היטב את המילה נוסטלגיה......ולא להתבלבל.....ולחשוב שזה......אסטרולוגיה. כך שמצידי, את יכולה להכנס לכל עסקה, בכל יום, שבוע, חודש, ושנה. בעניין הוצאות כספיות, תמיד כדאי להזהר.... בדצמבר יהיה יותר קר......לכן, ההוצאות הכספיות הפרטיות שלך, תהיינה גבוהות יותר על קניית : מגפיים, צעיף, כפפות, מעיל ובגדים חמים. אולי גם מטריה.....אם אלוהים ירחם על הכנרת ועלינו...... אין צורך במפת כוכבים........אם מציצים החוצה מהחלון..מיד רואים אותם.... ואם אין עננים, הם די מסודרים.....בעיקר באשמורת השניה . תמיד אפשר להשתמש במפה שעשו לך.....כדי להניח על השולחן....אם המפה מדנטל התלכלכה.... ומה עוד????? באהבה הכל בסדר??????? גם אנחנו פה מחפשים מישהו שיעשה לנו מפה....מפית.....מפיונת...... אפילו טישו......טוב.....העיקר לנגב את הפה משאריות הדיבורים ....והאוכל.... ולסיום......רצוי , עד רצוי מאד...... לחפש את התשובות .....אבל לא אצל איצטגננים ועכו"ם......קוסמים, פותחים, מתקשרים או מדיומים...... תפעילי את הראש הפרטי שלך.......עוד תופתעי שגם את מסוגלת לעשות מפות ל"אחרים"....... זו לא חכמה גדולה לעשות "לאחרים".... בואי ונראה אם "כל הפותחים" מסוגלים ויכולים לעשות גם לעצמם מפה....... הם הולכים לעושי מפות זרים.....שיעשו להם.......... אז מאחר והכל חרטא ברטא............וזמננו פה על היקום , זמני מאד..... ואף אחד מאיתנו לא ישאיר פירור על ספרי ההיסטוריה..... ואף אחד גם לא משאיר טביעת אצבע........במהלך האירועים הגדולים מאיתנו..... הכי טוב......תעשי לך איזה נס קפה מתוק.....וחם......... קחי ספר טוב.........ותחשבי עליי............ מה איכפת לך??????? יש לך על מי לחשוב.....???????? ואם יש לך איזה נוסטלגיה......(יענו, זיכרונות של פעם ).......פרטית.....להבדיל מאסטרולוגיה........שזה משהו אחר.........ובלתי מקובל עליי........ כיתבי לנו משהו.......... אולי לא תזדקקי לשירותים ההם......... ובא לציון גואל............וגלמידי לרחל.......... זהו.......... ========================== בראבו לי?????
PPP

י-מינהלת, ידעתי שזה ההומור -אני פה../images/Emo70.gif

מגי, תשואות ועוד איזה בראוו/בראבו כפיים, תנו לי כפיים כמו ש- אתה יודע כמו ש- אתה שומע כמו ש- אתה ??? או בנוסח העממי משה - אתה יודע משה - אתה שומע מושה וגו´.. *מרגול*

magy

New member
מכירה את אבטיח?

משה, אתה יודע...... תביאי עוד שיבושים......אין לי סבלנות לחטט באתר....

אבטיח-הייתי בטוחה שרק אני

איזה קטע! הייתי ילדה כששרתי ברגש אאבא טיאייח אני יודע זאת פתאום אבטיח פתאם עכשיו פתאום היום היא בליבי עכשיו... לא עולה לי.. אבל סבתי ז"ל הייתה משבשת באינטיפאדה הקודמת ואומרת: אינתיפיאדה (כמו עדלאיעדה)

גמני רוצה מפה וכוכבים

נולדתי, לא משנה מתי. אבל נולדתי במזל טוב - זה מה אמרו כל אלה שהגיעו לברית. בדיוק בשבוע הזה ירד שלג בתל אביב (וואלה זה נוסטלגיה) האם כדאי לי להתאהב השבוע? ואם כן? אז במי? לומר לאישה שיש לי מאהבת? אבל אם היא תרצה לדעת מי זו, מה אגיד שאין לי? ללכת לעבודה? או לא? אולי אזכה בטוטו? (איך אזכה ואני לא שולח). האם עלי לצאת למסע קניות השבוע? (בעצם מה זה חשוב מתי עושים קניות) או שמא אני צריך להכנס לעיסקה גדולה? מי בכלל ירצה לעשות עיסקה ואפילו קטנה עם השוטה על הגבעה. יאללה מגי לעבודה, מפה, שטיח כוכבים וכל מה שנחוץ.

יהודה פוליקר שלח לנו רמז

השוטה על הגבעה. מזל גדי. שנת חמישים סוף דצמבר. השלג ירד גם ביפו... מול חלון משקיף לים התיכון... ואולי מרחוק יש סיכוי אחד למליון ואולי... (פוליקר או יעקב גלעד)

magy

New member
נדמה לי שהשלג ירד בחיפה ב-51

לא זוכרת ...אבל......ב- 52 ירד בצפת......... כבר כתבתי על זה........סיפור על קר

עכוכוסתהטלצפתאפהיאכוסתטל

ושוב: עכוכוסתטלצפתאפהיאכוסתטל יותר לאט: עכוכוסתטל...צפתאפהיאכוסתטל ולמתקשים: עכו..כוסתהטל...צפתאףהיא..כוסתטל... עכו..כוסתה..טל...צפת..אףהיא..כוסתה..טל כן, כן עכו כוסתה טל, צפת אף היא - כוסתה טל פשוט מאד!! מי מכיר? מי יודע לומר זאת במהירות?

magy

New member
סופֶרקַליפרַג´יליפסטיאֶקספיאַלֶדושי

אמרה ג´ולי אנדריוס בסרט......מרי פופינס........ מילה שממתיקה כל גלולה מרה זוכרת?

ווי!איך את מצליחה ל´גיד את זה../images/Emo35.gif

מתקופה יותר מאוחרת ציפי שביט: אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת אהבהגהדהוהזהחהטיכהלהמנסהפהצקהרשת אה-בה-גה-דה-וה-זה-חה-טי-כה-לה-מנסה-פהצקה-רשת נורית גלרון: חיוך-כזה-עולה-על-כל-דמיון בא-ויחד-נעצור-את-השעון זוהיא-אהבה-שאין-בה-הגיון זוהיא-אהבה-שתגמר-בביזיון אני-לא-יכולה-לישון-הרי-זה-שגעון-מחניק-לי-בגרון אתה ראשון היית ותיהיה האחרון!

magy

New member
כל הכבוד ילדה........

אני אישית, מתה על השיר הזה........... אבל, צריכה הפסקה באמצע........... גם הפרברים שרים את זה..........באותו ספיד...... גם כרמלה????????

רק נורית יכולה ככה יפה-זוכרת שכתבת

על המנעד שלה והיא עוד חולת אסטמה... שולטת ב-4 אוקטבות! אני ב-שתיים ןבמאמץ ב-שתיים ורבע ואת?

magy

New member
אני?<

לא שולטת אפילו לא בעצמי........אז באוקטבות???????? אני צרודה קבע.....סרטן סמוי...... היום האקס שלי התלונן בפניי שגם הוא חולה בסרטן..... סתם רצה לעשות לי כיף ...... הבטחתי לו פעם, שאנשא לו שנית אם ייחלה..... כדי לקבל להיות אלמנה........(ביטוח לאומי
) וזה הרבה יותר מכובד מסתם גרושה......... נכון
?

למעלה