הזמנה

../images/Emo141.gifהזמנה../images/Emo141.gif

ביום שבת אני רוצה לצאת לצפון עם הילדודס לכוון ראש הנקרה והסביבה מי שרוצה להצטרף מוזמן רק תודיע כדי שנתאם איפה ומתי נפגשים צ´או

../images/Emo141.gifהזמנה../images/Emo141.gif

ביום ראשון אני רוצה לצאת לארה"ב לבדי. מי שרוצה להמצטרך מוזמנת רק תודיעי לי כדי שאוכל לשמור לך מקום ליד החלון... צ´או

נעמי 1

New member
אני מצטרפת...

רק לא רוצה לשבת ליד החלון... אני לא רוצה להתקרר. סע לשלום ותחזור בשלום. נעמי

לארה"ב זה רק לבדי...לא שומרת

מקום לאף אחד פנטום, ושלא תתחיל להתחנף, לא יעזור לך....חחחחחחח

יש לך עוד שכנות מנתניה????חחחחח

אומרים שאני אנ-ני אני ..אז מי אני בכלל...... חחחחחחחח בטח זאת הייתי אני התאריך מתקרב, מלא סידורים בעיקר בעיית בית המלון לא יודעים איזה מלון להזמין התערוכה -יומיים בניו ג´רזי מסיימים בסביבות 6:30 בערב לא יודעים אם כדאי לקחת מלון בניו ג´רזי (שזה הרבה יותר זול) אחרי התערוכה לבוא למלון להתארגן ולנסוע לניו יורק לבלות או לקחת מלון בניו יורק (המחירים אשששש $400 ללילה לבן אדם....אפילו לבוס שלי זה יקר....חחחחחחח) ואחרי התערוכה לנסוע למלון בניו יורק ולהיות במרכז העניינים. אבל יש גם את ענין הפקקים שאחרי התערוכה בקיצור, אני צריכה לאסוף עוד קצת אנפורמציה לגבי מרחקים וזמני נסיעה ובעיקר המלצות על בתי מלון. בכל אופן תערוכה מסתיימת בשישי לחודש ואני רוצה להשאר בניו-יורק עד ה-9 או ה -10 אח"כ אני טסה לשבוע לשיקגו ומילווקי אולי תשלחי לי שוב את מספר הנייד... מתה כבר להיות שם

למעלה